01.07.2010 da transferi gerçekleşenler

..... 1 sayfadan itibaren yazdiklarinizi okudum. malesef sonuc negatif yazilarini okuyunca kalbim titredi.
ümitli olanlari okuyunca coooooook sevindim.
ayy simdi agliyicam. ALLAH hepinizin yüzünü güldürsün
coook emek harcamassiniz canlarimm yaaaaaaaaaaa

aynen. çok zor beklemek. dünde bugündekan verdim. dr aradım iyi dedi iğneye gerek yok dedi. günü gelnce kan testini yaptır dedi. benimde karnım davul gibi. gaz var. sorun herhalde yatmak.

beklemenin ne demek oldugunu ne kadar zor oldugunu biliyorum canim. bende 6 kere asilama oldum :gitme:
INSALLAH bekleyisinin sonu hayirli olur canimm :Saruboceq:

meraba kızlar aynı duyguları bende yaşadım bundan 6 yıl önce hepinizi o kadar iyi anlıyorumki sanki günlüğümdeki satırları okuyor gibiyim ben size moral olsun diye yazıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak ilk önce moral çok yüksek tutulmalı bu çok önemli bide lütfen tahlil tarihinden önce siz tahlil yaptırmayın biliyorum biraz zor ama idrarda çıkmayabilir önemli olan kan sonucu RABBİM hepinizi en kısa zamanda hayırlısıyla ANNE yapar inşallah sabırsızlıkla sonuçlarınızı bekliyorum

beklemenin ne demek oldugunu ne kadar zor oldugunu biliyorum canim. bende 6 kere asilama oldum :gitme:
INSALLAH bekleyisinin sonu hayirli olur canimm :Saruboceq:

tşk. ederim. bende 2008 den beri 6 aşılama yaşadım. bu ilk tüp bebek .sonucu bekliyoruz. 5. gün transferi 16 hücreli 2 tane koydu dr. çok umutluyum ama hep acaba oldumu diye geçirmemek elde değil.

tşk. ederim. bende 2008 den beri 6 aşılama yaşadım. bu ilk tüp bebek .sonucu bekliyoruz. 5. gün transferi 16 hücreli 2 tane koydu dr. çok umutluyum ama hep acaba oldumu diye geçirmemek elde değil.
merhaba popinos,tedavin hayırlı olsun canım.inş. ben de o günleri görebilirim. bugün 11.lucrini vurdum.inşallah mutlu haberler verirsin bizlere..

merhaba arkadaşlar bugün 11. günüm annem sabredemedi test aldık çok silik 2. çizgiyi gördüm ama ümitlenmekde istemiyorum bi test daha aldık onuda yarın sabah yapacagım pazartesiye az kaldı şükür
firstnimbus senin adına çok sevindim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

merhaba..
hadi hayırlısı olsun canım,allah sağlıklı hamilelikler nasip eder inş.mutlu haberlerini bakliyoruz..

ay ne guzel masALLAH herkes hamilekaydirigubbakcemile3

galiba pazartesini beklemeyip testi yarın yaptırıcammmmmmm................merak beni bitirdi.....bu arada güzel haber verenler.....allah tamamına erdirsin...

maşallah maşallah
allah devamını da getirsin.çok mutlu olduma.s.
çok sağol canım.şimdilik çok şaşkınım.bu sabah ilk idrarla tekrarladık yine gördüm ikinci çizgiyi,mutluyum

firstNimbus kaç embriyo transfer edilmişti,çok erken bir vakitte belli oldu ya merak ettim
canım bu benim 4. denemem olduğu için 2 embriyo transfer edilmişti

çok sevindim. inşallah böyle devam eder. bende sabırsızlıktan mahvoldum. günü gelse de bizde bakabilsek. bunu yaşamayı çok istiyorum.

inşallahhh sizde benim gibi pozitif sonuçlar alacaksınız canım benim:Saruboceq::Saruboceq:

supppeerrrr
oleeeyyyyy
bebis geliyoooorrrr

inşallahh canım yaaaaa.hepimize inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

canım bende henüz sadece idrarda çift çizgiyi gördüm.asıl test günüm 13 temmuz .önce kanda bir onaylayalım,sonra keseyi görelim,sonra ç.k.s yi duyalım oooooo çokk iş var daha çokkkkeyvahedigeldismile

firstNimbus benim de 4.deneme 2 tane transfer edildi.belki senin ikizdir,kim bilir.maşallah.ben de meraklıyım ama dayanmaya çalışıyorum belki pazartesi yaparım

çok sağol canım.şimdilik çok şaşkınım.bu sabah ilk idrarla tekrarladık yine gördüm ikinci çizgiyi,mutluyum

Tebrik ederim canım inşallah kanda da pozitifi görürsün.... Aslında seninle durumlarımız çok benziyor ( bu sonuncusu benzemesin!!!) Bu benim de 4. denememdi 3. deneme dış gebelik olmuştu maalesef bu sonuncu da kimyasal oldu....

Hakkında hayırlısı olsun inşallah sonuna kadar mutluluğun devam etsin

iknizide tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin inşallah bende mayada tedavi gördüm şuan 12 haftalık hamileyim dayanamayıp bende 9. gün idrarda bakmıştım çok silik 2. çizgiyi görmüştüm aynı gün kan tahlilim 37.3 dü. Rabbim inşallah buradaki herkesin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…