- Konu Sahibi firstNimbus
-
aynen. çok zor beklemek. dünde bugündekan verdim. dr aradım iyi dedi iğneye gerek yok dedi. günü gelnce kan testini yaptır dedi. benimde karnım davul gibi. gaz var. sorun herhalde yatmak.
beklemenin ne demek oldugunu ne kadar zor oldugunu biliyorum canim. bende 6 kere asilama oldum :gitme:
INSALLAH bekleyisinin sonu hayirli olur canimm :Saruboceq:
o adarda erken değil benm de tek gebelik ama 7. gün idrarda silik ikşnci çizgiyi görmüştüm
merhaba popinos,tedavin hayırlı olsun canım.inş. ben de o günleri görebilirim. bugün 11.lucrini vurdum.inşallah mutlu haberler verirsin bizlere..tşk. ederim. bende 2008 den beri 6 aşılama yaşadım. bu ilk tüp bebek .sonucu bekliyoruz. 5. gün transferi 16 hücreli 2 tane koydu dr. çok umutluyum ama hep acaba oldumu diye geçirmemek elde değil.
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
merhaba..merhaba arkadaşlar bugün 11. günüm annem sabredemedi test aldık çok silik 2. çizgiyi gördüm ama ümitlenmekde istemiyorum bi test daha aldık onuda yarın sabah yapacagım pazartesiye az kaldı şükür
firstnimbus senin adına çok sevindim inşallah hakkımızda hayırlısı olur
merhaba arkadaşlar bugün 11. günüm annem sabredemedi test aldık çok silik 2. çizgiyi gördüm ama ümitlenmekde istemiyorum bi test daha aldık onuda yarın sabah yapacagım pazartesiye az kaldı şükür
merhaba..
hadi hayırlısı olsun canım,allah sağlıklı hamilelikler nasip eder inş.mutlu haberlerini bakliyoruz..
ay ne guzel masALLAH herkes hamilekaydirigubbakcemile3
çok sağol canım.şimdilik çok şaşkınım.bu sabah ilk idrarla tekrarladık yine gördüm ikinci çizgiyi,mutluyum
maşallah maşallah
allah devamını da getirsin.çok mutlu olduma.s.
canım bu benim 4. denemem olduğu için 2 embriyo transfer edilmiştifirstNimbus kaç embriyo transfer edilmişti,çok erken bir vakitte belli oldu ya merak ettim
çok sevindim. inşallah böyle devam eder. bende sabırsızlıktan mahvoldum. günü gelse de bizde bakabilsek. bunu yaşamayı çok istiyorum.
supppeerrrr
oleeeyyyyy
bebis geliyoooorrrr
merhaba arkadaşlar bugün 11. günüm annem sabredemedi test aldık çok silik 2. çizgiyi gördüm ama ümitlenmekde istemiyorum bi test daha aldık onuda yarın sabah yapacagım pazartesiye az kaldı şükür
canım benim test günümde yarın ama biz pazartesi yaptırcaz eşim yarın nöbetde yanımda olmak istiyo, bugün yaptıgım testede fazla güvenmiyorum yarında silik cıkarsa ümitlenebilirim ben ilk başlarda test yapmaya erkenden başlarım diyordum ama zaman geçdikce korkmaya başladım cesaret edemez oldum pazartesi nasıl gidip tahlil vercem bilmiyorum
çok sağol canım.şimdilik çok şaşkınım.bu sabah ilk idrarla tekrarladık yine gördüm ikinci çizgiyi,mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?