- Konu Sahibi firstNimbus
-
arkd. benim ilk denemem inanın deliricem. sürekli kendimi incelemekten çok sıkıldım. bu arada inatla idrar testi yapmıyorum ama meraktanda kuduruyorum. bugün 9. gün 15 tem test tarihim. ne olur söyleyin transfer sonrası düşse anlamazmıyız. bir test alıp yapsam mı? unutmadan hamile olan yada çift çizgi gören arkadaşlara hayırlı olsun inşallah. allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
kızlar merhaba
bugün benim 5 günüm ama pek kasıklarımda ağrı hissetmiyorum bi sorun yoktur değilmi
ara ara cok hafif hissi olarak yokluyor ağrılor ama sadece sağ kasığımda var solda hic birşey hisstemiyorumbilgisi olan varmı acaba
canım bencede böyle belirtiler aramayın kendinizde ayrıca belirti olsa bile normal adet belirtisiyle aynı oluyor... benim 3 üz tuttugu halde belirtiler testten 10 gün sonra başladı... inşallah rabbim hepimizin kucaklarını boş bırakmasın.....
canım tebrikler,hayırlı olsun.çok sevindim.darısı bizim başımıza..arkadaşlar benımde tesr gunum bugundu kanda pozıtıf cıktı HAMILEYIMMMMMM
arkadaşlar benımde tesr gunum bugundu kanda pozıtıf cıktı HAMILEYIMMMMMM
merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdık sonuç pozitif ama deger çok çok düşük 7.07
umut pek yok 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsun
bellı olmaz canım umudunu yıtırme
kacıncı gun test yaptın
ve doktorunu ara sor
muhakkak senden ıkıgun sonra yıne test ıstıcek
uzulme ınsalah bırsey olmıcak :hulya:
ayyyyyyyy amın canım ınsalllah
sen aldınmı ucuzlerını kucagına
bende hayırlısyla evlat ısterım rabbımden ınsallah bızede nasıp etsın
arkadaşlar benımde tesr gunum bugundu kanda pozıtıf cıktı HAMILEYIMMMMMM
merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdık sonuç pozitif ama deger çok çok düşük 7.07
umut pek yok 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsun
popinos hamilesin .tebrikler.merkezin hangisi?sizin sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?