05.05.2022 transfer olanlar bekliyorum 🤰❤

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Günaydın kızlar benim negatif maalesef ilaclari bırakıyorum adetliyken yeni tedavi planlayacagiz

Progestan kullanırken nasıl adet oldum ben ya, test bile yapasım yok

Çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasio etsin tabi daha hiç bişey kesin değil hepiniz için dua edicem

Yaa aslında olsa isterim ama tek embriyo benim biraz düşük ihtimal olabilir ama ihtimal tabi bugün değerim 571 yükselmiş normal mi sizce hızlı yükselincr de bi korktum
Benim 9cu gün 95 hcg. Normalde ilk kan testi yarın. Ben erken öğrendim ondan özelde lab bakıyorum hep. Yarın Bi gidiyim tekrar bakayım kan kalmadı vallahi .4 gün boyunca her gün kan kanocakta da 5 tüp kan almışlar kansız kaldim

Bir de karnımın içi acıyo baya bacaklarım ağrıuo falan iszde de var mı böyle şeyşer
Yooo benim sadece göğüsleri çok ağrıyor. Cuma günü de grip gibi oldum ateşim 38 çıktı nezle öksürük 13 gün raporluyum zaten bugün gene uzattım işe gitmemek için ((( hem çok çabuk yoruluyorum. Eskiden çok yürüyorum şimdi sanki yaşlı teyze oldum ama yaşım tabiki büyük ağustosta 36 olacam

ben bundan bir şey anlamadım sonuç 0.1 mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…