09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben hiç öyle haremlik selamlık bi yerde çalışmadım. çalışmak isterdim ama sanırım
makyajımı falan masada yapardım kıza trip atardım özel günlerde

Ben tekim
Daha rahatım
İşime geldi böylesi

Yemek dönüşü, cips, top kek filan alır masam da gönül rahatlığıyla yerdim
Ramazandan evvel

Ne bilim moralim bozuksa da kimseye sırıtmak zorunda değilim
Aman çakmasınlar diye

Sonracıma henüz ayılmamışsam sadece kk ya takılıyorum
Kimse evraklarım var mı yok mu diye bakınmıyo bile
Vaktinde işimi bitirdiğim için kimse rahatsız etmiyo beni

ya işte hepimizin bam teli var kuzum
senin istemediğin başkasına normal gelebiliyor.
Sendeki derdi nimet sayan var misali: )

kızlar kahve makinası almayı düşünüyorum arçelik telveyi çok önerdiler ama büyüğünü mü alsam küçüğünü mü sizce?

Eklentiler

• $MAG_575855.webp
    4 KB · Görüntüleme: 31
  • $MAG_1153031.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 34

:)))
ayazma çok popülermiş
Araçsız gideceğiz kısmetse
merkezdemi kalsak, merkez dışı denize sıfır bir yermi olsa karar veremedim

Haçan cendümü tuvaletten alamayrum, üstünüze afiyet midem bulanayi... Vakit geçsun diye bi tavla oynayrum bi buraya bakayrum, haçan akşam olsa da gidip uzansam

Rapor alsana su günler gecene kadar

Şaka mı yapıyosun :)

Ayy hic böyle bir yerde calısmadım. Tmm erkeklerle aynı yerde calısmak da zor ama yine de sacma.

basireti bağlanıyor bazen insanın, aslında sinyaller geliyor

sinyal gönderiyom alıyong muuu recep ivedik stayla

ben tek yaşıyordum o hep sorardı bana faturalar yattımı falan filan bende ne ilgili diyordum o zamnlar seni düşünüyorum diyordu. halbuki bunun aslı böyleymiş :))

ahahhahahahaha bi su faturası da mı yatırtmadı bizimki de bir faturayı bile yatırmazdı

kızlar kahve makinası almayı düşünüyorum arçelik telveyi çok önerdiler ama büyüğünü mü alsam küçüğünü mü sizce?

Kücüğünü al bebişim, büyüğü hem yer tutuo hem de napıcan o kadar misafir gelmez ki. Ben kücüğünden almıştım, 8 kişi gelse bile iki kezde yapıyodum

Şaka mı yapıyosun :)

Ayy hic böyle bir yerde calısmadım. Tmm erkeklerle aynı yerde calısmak da zor ama yine de sacma.

Hiç bu kadar ciddi olmamıştım
Bende ilk kez çalışıyorum da işime geldi
Tekim kafam rahat

Ama tek o kat öyle
İhracattır, pazarlamadır karma
Müdür istemiyo demek

Hiç bu kadar ciddi olmamıştım
Bende ilk kez çalışıyorum da işime geldi
Tekim kafam rahat

Ama tek o kat öyle
İhracattır, pazarlamadır karma
Müdür istemiyo demek

Gitsin mscidde calıssın o zaman

ya işte hepimizin bam teli var kuzum
senin istemediğin başkasına normal gelebiliyor.
Sendeki derdi nimet sayan var misali: )

orası öyle kuzum ama. ben yani bazı şeyleri kendim yönetmeyi seviyorum (fatura bile olsa:)). öyle ot gibi gel ot gibi git gibi hissediyorum hiçbişeyi bilmeyiince. e kocaya her ay atıyordum belli bi miktar geri kalanı bana kalıyordu. tabi ay sonunda onuda beraber harcıyorduk orası ayrı ama tekte harcasam sorun etmezdi yani. aksine şu kadar param vardı onunla şunu aldım bununla bunu aldım derdim ya of istediğini yap bana niye anlatıyosun derdi

gofrettom sen tatilden yeni dönmedinmi yaahu. yeniden tatil ne zaman?

dd41 bende küçük alırdım ne gerek var zaten küçüğünden 3-4 tane çıkıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…