piyooşum o 2. madde varya en can alıcısı o işte
sorunlu insanla bal da yenmez.Maddi durumu eğitimi her bi haltı süper olsada çekilmez böyleleri.
Benim babam eskiden böyle idi, ailesi yüzünden tabi en çok,
Mesela annem döktürmüş masada yemek yiyoruz sorun olabilecek hiç bişey yok yemeğin tuzuna v.s. en önemsiz bişeye takıp
sorun çıkartırdı. Aslında kafasında başka şeylere kızardı ama açık bulamadığı için en kolay önüne gelene bahane bulurdu.
Huzursuzluk en az şiddet alkol kadar ciddi bir sorun, Psikolijik şiddet görüyorsun resmen.
Piyonist
Sen hem biraz sert bi tip istiyosun hem ters bakmasın diyosun
Nasıl olcak o
Göçmen de beğenmiyosun
garantili yerden al sonra başın ağrımasın. elektronik cihaz bunlar herşey olabiliyor. 20 tl eksik verceksin die cebindeki 100 tlden olma da..
Asyalı ve Sebatiye abla hoş geldiniz
işte o milyonda 1 adamı arıyorum beneee ters bile bakmasın dersen işin zor bu kriter anca milyonda bir bulunur
çcocukla eş arasında pek bi fark yok helede adamı genç aldıysan
canım dışarı mizacı sert olsun ama içi yumuşacık olsun. puf pufffPiyonist
Sen hem biraz sert bi tip istiyosun hem ters bakmasın diyosun
Nasıl olcak o
Göçmen de beğenmiyosun
aynı benim ex işte. vay efendim neden komşu temizliğe 2 tl zam yapmışta ben ona hayır dememişim. zaten ayda 10 tl veriyoruz 12 versek nolur.. ama huzursuz herif işte. aman çok şükür savdım başımdanda mutluyum huzurluyum . huzursuzluk neymiş onda öğrendim..piyooşum o 2. madde varya en can alıcısı o işte
sorunlu insanla bal da yenmez.Maddi durumu eğitimi her bi haltı süper olsada çekilmez böyleleri.
Benim babam eskiden böyle idi, ailesi yüzünden tabi en çok,
Mesela annem döktürmüş masada yemek yiyoruz sorun olabilecek hiç bişey yok yemeğin tuzuna v.s. en önemsiz bişeye takıp
sorun çıkartırdı. Aslında kafasında başka şeylere kızardı ama açık bulamadığı için en kolay önüne gelene bahane bulurdu.
Huzursuzluk en az şiddet alkol kadar ciddi bir sorun, Psikolijik şiddet görüyorsun resmen.
ortası oluyo oda bulunmuyor bulunsada kapılıyo bırakılmıyor
Yaşla ilgisi yok bence
Küçük olsalar evlenmezlerdi
Evlenen de sorumluluğunu bilmeli, bilemiyosa evlenmesin
Yetiştirmek istesek yurttan bi çocuk alır sevaba girerdik, annesi babası olduğu halde yetişememiş eş değil
Geçen hafta bi tane künye aldım kendime 1 saat kolumda kaldı kardeşim çöktü, aynısından öğlen yine aldım bu sefer de arkadaşım çöktüKısmet olmadı künyeyi takmak.
Şunu alayım mı kararsız kaldım bi akıl verin pembe bir pantolon aldım ipekyoldan onlan giyeeeceeeem,
Koton - Hoşgeldiniz
Pantolon da bunun pembesi kalmamış sitede
BİLEKTE BİTEN YÜKSEL BEL PANTOLON - KOLEKSİYON - ALT GİYİM - PANTOLON - İPEKYOL
konu beni çağırdı geldiiiiimm
exi hep iteklerdim ben elektiriği yatır aidatgı verdin mi diye
cok kez elektriğimi kesmişlerdi rezilliiik
şimdi ki nasıl olur bilmem
işte o milyonda 1 adamı arıyorum bensıradan olmasın
canım dışarı mizacı sert olsun ama içi yumuşacık olsun. puf pufff
aynı benim ex işte. vay efendim neden komşu temizliğe 2 tl zam yapmışta ben ona hayır dememişim. zaten ayda 10 tl veriyoruz 12 versek nolur.. ama huzursuz herif işte. aman çok şükür savdım başımdanda mutluyum huzurluyum . huzursuzluk neymiş onda öğrendim..
aynen benim baba da öyleydi.
böyleleri defolup gitsin.
ben hepsi burada'dan aldım tost mak. kettle gerçi kullanmadım daha ama anneme de actifry almıştık bir sorun çıkmadı.
zaten garantili geliyor diye biliyorum.
Geçen hafta bi tane künye aldım kendime 1 saat kolumda kaldı kardeşim çöktü, aynısından öğlen yine aldım bu sefer de arkadaşım çöktüKısmet olmadı künyeyi takmak.
Şunu alayım mı kararsız kaldım bi akıl verin pembe bir pantolon aldım ipekyoldan onlan giyeeeceeeem,
Koton - Hoşgeldiniz
Pantolon da bunun pembesi kalmamış sitede
BİLEKTE BİTEN YÜKSEL BEL PANTOLON - KOLEKSİYON - ALT GİYİM - PANTOLON - İPEKYOL
benimki 23 idi evlendiğimizde kocaman adam ettim seninki fena sayılmaz geç olgunlaşıyolar26 yaşında cok mu genç acep:44:
seveni arıyorum şarkısı benden sana gelsinişte o milyonda 1 adamı arıyorum bensıradan olmasın
canım dışarı mizacı sert olsun ama içi yumuşacık olsun. puf pufff
aynı benim ex işte. vay efendim neden komşu temizliğe 2 tl zam yapmışta ben ona hayır dememişim. zaten ayda 10 tl veriyoruz 12 versek nolur.. ama huzursuz herif işte. aman çok şükür savdım başımdanda mutluyum huzurluyum . huzursuzluk neymiş onda öğrendim..
bilirim malatyayı hanımları çok evcimen olur erkekleride beceriklibencede ben Malatyalıyım bizim orada 23 yaşında insanlar 2 çocuğu var sorumlulukta üstlerinde üstelik eşleride çalışmıyor adam hayatını evine adıyor
ince bacaklar zarif bileklerin varsa olur bu pantolon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?