09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bilirim malatyayı hanımları çok evcimen olur erkekleride becerikli[/QUOTE]

tsk edeyorum bir mukabele siz nerelisiniz ? Malatyalı başka Malatyalı doymaz aşka Kroyuz ama parada huzurda bizde

test etmek lazım aynı eve girmeyince anlaşılmıyor :26:
işte bazen diyorum bi süre beraber yaşayıp deniycem. öyle gelme gitmeyle anlaşılmaz aynı evde yaşamak laızm. bazende saçmaladığımı farkediyorum. akışına bıraktım karşımdaki ne hissettirirse bakıcam artık..

aynen kızzzz köşeden sıyırdım ben böyle bir cins görmemeiştim ya. aslında uzaktan bi eniştem vardı ama o daha odundu benimki en azından işini görüyordu o hem huzursuzluk çıkartır hemde çalışmazdı eşini hep ezdirirdi. şimdide 1 yıl olacak çalışmıyor. eşi çalışıyor eve bakıyor 2 çocukla ilgileniyor dersane falan erkekse sokaklarda bira içiyor.. amaartık kınamıyorum benden de al sana bi tıp:26:
benimde zor zamanlarım oldu ama unutamadım o yaptıklarını. hazmedemiyorumda hala. arıyorya işimede gelmiyor değil. kafama göre takılıyorum bilerek tersliyorum sürünsün köpek
şaka tabi istemem Allah mutlu etsin onuda ama arama diyorum anlamıyor napim :26:

roberto karlostan halliceyim

İki dk da sinirlerimi bozdu kurum yemin ederim ağlıyorum sinirden. Bi sigara icip gelecem.
benim kurumla gel yer değişelim burdaki pinpirikli yaşlı aksi iğrenç adamı sana vereyim her işi yapmaya razıyım
bilirim malatyayı hanımları çok evcimen olur erkekleride becerikli

tsk edeyorum bir mukabele siz nerelisiniz ? Malatyalı başka Malatyalı doymaz aşka Kroyuz ama parada huzurda bizde [/QUOTE]

bende maraşlıyım
Malatyalı bi arkadfaşım vardı aynı kurumdaydık tayin oldu ailecek görüşürdük halada arada birbirimizi arıyoruz sanıyorum ki tüm Malatyalılar aynı

bizler şanslıyız yine
Allah sağlığımızı işimizi aklımızı elimizden almasın, hayat bu arada dibede vurcaz, hem huzursuz olmasan şimdi huzurun kıymetini nerden bilecektin
züğürt tesellisi oldu ama olsun :)

Oooo
Geçmiş olsun
Dikkatli olmak lazım bu tarz şeylerde anında müdahale şart

canım dışarı mizacı sert olsun ama içi yumuşacık olsun. puf pufff

Oldu, üstüne çikolata sosu ve fındık ta ister misin

bence erkeğin ailesinde bakacaksın ev yaşantılarına kendini kaptırmyacan habire test aşamasında olcaksın :13:

canım anne babası iyidi. görümce cehilin önde gideniydi sayemde 2 basamak tırmandı nimetten sayıyo şimdi kendini. ama bu onlarada yapacağını yapıyordu. görsen bi terslemeler bi laflar ben onun ailesinde dediğini arkadaşlarıma bile diyemem. çok vicdansız davranıyordu. sonra köpek gibi pişman oluyordu ama insanı kırıyordu işte bi kere.. unutulmuyorki..

bende maraşlıyım
Malatyalı bi arkadfaşım vardı aynı kurumdaydık tayin oldu ailecek görüşürdük halada arada birbirimizi arıyoruz sanıyorum ki tüm Malatyalılar aynı
[/QUOTE]

ykın maraş malatya kültürleride aynı benim eşle malatyaya gittik gecen bayramda böle geziyoz işte milleti göryo eşlerine ölüyo aman hayatım aman canım tabi hepsi aynı olmaz ama Malatyalı düşünebilirsiniz kızlar biz aşık olduk geldik adanalara

olsun kazandığım tecrübe yeter. en azında evde kalmadım derim

Oldu, üstüne çikolata sosu ve fındık ta ister misin

cıks rejimdeyim :2:

kuzum senin eX EN BUYUK SORUNU NEYDİ ?

kuzum senin eX EN BUYUK SORUNU NEYDİ ?

sürekli saçma şeylere huzursuzluk çıkartıyordu.
misal;
sen orda neden benim çalışma saatimi söyledin?
neden 2 tl zam yapılıyor temizliğe vermiyoruz deseydin
tuğba ile görüşmek zorundamısın görüşüp napıcaksın evinde otursana..

çek bende anlayamadım neden ağladı gitti? ama gelsin diye bekliyorum sorcam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…