09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

exlerinizi övesim geldi şimdiii :))))))))

Benim ous da otomatik ödeme yapmıştı hepsini, idareci ruhu gelişmiş benim adamın.
Kontrol onda olacak

slm , gecmis olsun canim ....

Benim ous da otomatik ödeme yapmıştı hepsini, idareci ruhu gelişmiş benim adamın.
Kontrol onda olacak

kuzum benim ex'in 2 kötü yanı vardı.
1) benima dıma da karar vermesi
2) her şeye huzursuzluk çıkarması. sorunluydu o yani..

başkacada bişeyi yoktu. eminimki onu bu haliyle çekecek 1 milyon kişi bulunur ama bana ters işte. bana ters bile bakmayacak arkadaş.. veririm evlilik cüzdanını eline

ay evdemi kalıcam nedir

ablanız geldi.ancak gelebildim.

akşama kadayıf dolması olsa bol cevizli ne iyi olur yaaa

seni sizin evden istemedilermi kızçem :)

Bizim evde istediler de ben bunu ceyizime almıştım la oruc kafana vurdu

Keşke biri de gelse bana sen karışma dese simdi de babamın kirasını ödüyorum bişi değişmedi

Zaten ben zamanında asla babam gibi biriyle evlenmem dedim adma onun tıpkısı

Puhaha bilmiyorum ki o mu saf ben mi

Aslında banka hesabından yatırıyo otomatik
Yine de seviyo mu bilmem o faturayı illa ütüleyecek

ahahahah elleme bee cocuğa

sana güvendiği için sormuyordur,
çalışınca esirgememesi güzel bişii elmiş, o kadar da sorumsuz diilmiş adam

Tabi yigidi öldür hakkını yeme. Kredi cekip bana araba almıştı mesela.

Kontrol onda olacak

benimki o konuda sorumsuz yetiştirmeye çalışıyom habire sorumluluk vermeye çalışıyom cocukmu yetiştiriyoz evlilikmi yürütüyoz anlamadım

mesajlı yorumlar yazmayın beaa 3 kuruşluk aklımı oruçla kaybettim :)
Krediyi sen ödemiyosan sorun yok elmişş :))

Ay ne büyük konuşup kınadıysam başıma geldi Tıp diyorum artık

Son düzenleme:
mesajlı yorumlar yazmayın beaa 3 kuruşluk aklımı oruçla kaybettim :)
Krediyi sen ödemiyosan sorun yok elmişş :))

Ay ne büyük konuşup kınadıysam başıma geldi Tıp diyorum artık

Tmm sana coktan secmeli seyler sölücem artık

Ben hala konusuyorum hala da basıma geliyo

eee ters bile bakmasın dersen işin zor bu kriter anca milyonda bir bulunur

benimki o konuda sorumsuz yetiştirmeye çalışıyom habire sorumluluk vermeye çalışıyom cocukmu yetiştiriyoz evlilikmi yürütüyoz anlamadım

çcocukla eş arasında pek bi fark yok helede adamı genç aldıysan

Piyonist
Sen hem biraz sert bi tip istiyosun hem ters bakmasın diyosun
Nasıl olcak o

Göçmen de beğenmiyosun

piyooşum o 2. madde varya en can alıcısı o işte
sorunlu insanla bal da yenmez.Maddi durumu eğitimi her bi haltı süper olsada çekilmez böyleleri.
Benim babam eskiden böyle idi, ailesi yüzünden tabi en çok,
Mesela annem döktürmüş masada yemek yiyoruz sorun olabilecek hiç bişey yok yemeğin tuzuna v.s. en önemsiz bişeye takıp
sorun çıkartırdı. Aslında kafasında başka şeylere kızardı ama açık bulamadığı için en kolay önüne gelene bahane bulurdu.
Huzursuzluk en az şiddet alkol kadar ciddi bir sorun, Psikolijik şiddet görüyorsun resmen.

Tabi yigidi öldür hakkını yeme. Kredi cekip bana araba almıştı mesela.

güven konusunda benimkide bana çok güveniyordu. 2 arabayıda benim üstüme yaptı. ama tabi çok sık araba değiştirdiği için sürekli almak için satmak için izin almam gerekiyordu sıkıldım bende dedim kendi üstüne al uğraşamam.
ilk arabayı evlilik yıldönümü hediyesi yeni alıyorduk aldık üstüme yaptı. sonra dediki sende kullanırsın. tamam dedim. aradan 1 ay geçti işim düştü bi yere gidicem herkesin arabasımı var taksiye bin git dedi. iyi o zamn m.büsle gidim dedim hayır taksiyle gidiceksin dedi. dedim herkesin taksiye bincek parasımı var. benim arabamı bana vermiyosun akılda verme
ay çok komiktik biz yaaaa. arbayla tekirdağa gidicem illa oda olacak yanımda bensiz gidemezsin dio ii dedim bekledim gittik beraber. o kadar yolu kullandım eve geldik sokağa giricez nasıl dönüyorsunda bilmemnede. dedim zaten zor tuttun kendini dedim al arabanı başına çal dedim indim direksiyondan bi dahada asla kullanmadım o arabayı.

26 yaşında cok mu genç acep :44:

Yaşla ilgisi yok bence
Küçük olsalar evlenmezlerdi
Evlenen de sorumluluğunu bilmeli, bilemiyosa evlenmesin
Yetiştirmek istesek yurttan bi çocuk alır sevaba girerdik, annesi babası olduğu halde yetişememiş eş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…