Ortası olan üretilmedi bence :d
ben de küçüğünü düşünüyordum sonra büyüğünü almadım diye pişman olur muyum?
evet kim gelecek o kadar zaten.
walla bana yayıntı gibi geliyor tabi geniş bir bangon varsa bilemem.
ben normal kahve yapma mak kullanıyorum.
Bence de
Bizim ki faturaları ütüler resmen mesela
küçüğünü düşünüyordum zaten daha iyi olur.
ahahhahahahaha bi su faturası da mı yatırtmadıbizimki de bir faturayı bile yatırmazdı
Ben safım herhalde
Evlendiğimizden beri 3 aşağı 5 yukarı ortalama hep aynı tutuyo diye hiç bakma gereği duymadım
Yetmezse benden çekiyoruz da yani
Kurcalamam mı gerekiyo ya :44:
gofrettom sen tatilden yeni dönmedinmi yaahu. yeniden tatil ne zaman?
dd41 bende küçük alırdım ne gerek var zaten küçüğünden 3-4 tane çıkıyor diye biliyorum.
yatırtmadı valla. parada ödetmezdi bana. bende gizli para biriktiriyodum bazen. sonra yetmeyince ay sonu harcıyorum tabi. tatile giderken mesela 400 tl fazla paramız vardı ben biriktirmiştimbazende sonraki ay hemen bi kk na yatırıyordum onun haberi olmadan fazla faiz gelmesin die.
birde exceli vardı bunun her ay. yatırdıktan sonra ok falan yazardı. 2 yıl önceyi sor nereye ne yatırmış bilirdi.
sonra boşanınca dedim bu takdiği bende uygulayayım. 3. ayda kaldı o olay şu anda 7. aydayızyatırıyom bitiyo işte ya excele ne gerek var. kafama yazıyom ben
Ahhh ahh yemekten sonra iki kahve yapardım onunla :) Valla ben hic pişman olmadımBizim evde kız da istenmedi ki napim o kadar cezveyi yeter cnm, bi de baya büyük o yer işgal eder.
yatırtmadı valla. parada ödetmezdi bana. bende gizli para biriktiriyodum bazen. sonra yetmeyince ay sonu harcıyorum tabi. tatile giderken mesela 400 tl fazla paramız vardı ben biriktirmiştimbazende sonraki ay hemen bi kk na yatırıyordum onun haberi olmadan fazla faiz gelmesin die.
birde exceli vardı bunun her ay. yatırdıktan sonra ok falan yazardı. 2 yıl önceyi sor nereye ne yatırmış bilirdi.
sonra boşanınca dedim bu takdiği bende uygulayayım. 3. ayda kaldı o olay şu anda 7. aydayızyatırıyom bitiyo işte ya excele ne gerek var. kafama yazıyom ben
Ya ben zaten cok cok güvenmediğim müddetce ekonomiyi baskasına emanet etmem. Zaten otomatik ödeme talimatı diye bişi var kasmaya gerek yok ama elektrikler kesilince de niye kesildi diye sasırmam en azından :) o kadar sorumluydu yani
Ona güvendiğin icin rahat rahat sırtını yaslıyosun işte, kurcalama, bosver ütülesin yerleştirsin, Bi eve bi saf yeter
Puhahabilmiyorum ki o mu saf ben mi
Aslında banka hesabından yatırıyo otomatik
Yine de seviyo mu bilmem o faturayı illa ütüleyecek
Exceli patlatırsın sen 6 ayda ::))))))))))))
ay burhan altıntop geldi gözümün önüne
adamdan iyi bişeyler kapsaydın bari peteğim, idareecilikde iimiş senin ex.
ahahahahhaha kafama yazıom
aferin en azından sorumluluklarını biliyomuş.
Ex de maaşını alınca bana verirdi hepsini sormazdı da sonra ne aldım ne sattım ne harcadım, o paranın hepsini de yesem sesi cıkmazdı
nerden alıcaksın canım internetten mi mağazadan mı?
ne kadar mış küçüğü ?
bildiğimiz elbise ütüsü ile mi ?
kekleme La bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?