09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben de küçüğünü düşünüyordum sonra büyüğünü almadım diye pişman olur muyum?
evet kim gelecek o kadar zaten.

Ahhh ahh yemekten sonra iki kahve yapardım onunla :) Valla ben hic pişman olmadım Bizim evde kız da istenmedi ki napim o kadar cezveyi yeter cnm, bi de baya büyük o yer işgal eder.

Bence de
Bizim ki faturaları ütüler resmen mesela

Ya ben zaten cok cok güvenmediğim müddetce ekonomiyi baskasına emanet etmem. Zaten otomatik ödeme talimatı diye bişi var kasmaya gerek yok ama elektrikler kesilince de niye kesildi diye sasırmam en azından :) o kadar sorumluydu yani

Ben safım herhalde
Evlendiğimizden beri 3 aşağı 5 yukarı ortalama hep aynı tutuyo diye hiç bakma gereği duymadım
Yetmezse benden çekiyoruz da yani

Kurcalamam mı gerekiyo ya :44:

ahahhahahahaha bi su faturası da mı yatırtmadı bizimki de bir faturayı bile yatırmazdı

yatırtmadı valla. parada ödetmezdi bana. bende gizli para biriktiriyodum bazen. sonra yetmeyince ay sonu harcıyorum tabi. tatile giderken mesela 400 tl fazla paramız vardı ben biriktirmiştim bazende sonraki ay hemen bi kk na yatırıyordum onun haberi olmadan fazla faiz gelmesin die.
birde exceli vardı bunun her ay. yatırdıktan sonra ok falan yazardı. 2 yıl önceyi sor nereye ne yatırmış bilirdi.
sonra boşanınca dedim bu takdiği bende uygulayayım. 3. ayda kaldı o olay şu anda 7. aydayız yatırıyom bitiyo işte ya excele ne gerek var. kafama yazıyom ben

Ben safım herhalde
Evlendiğimizden beri 3 aşağı 5 yukarı ortalama hep aynı tutuyo diye hiç bakma gereği duymadım
Yetmezse benden çekiyoruz da yani

Kurcalamam mı gerekiyo ya :44:

Ona güvendiğin icin rahat rahat sırtını yaslıyosun işte, kurcalama, bosver ütülesin yerleştirsin, Bi eve bi saf yeter

gofrettom sen tatilden yeni dönmedinmi yaahu. yeniden tatil ne zaman?

dd41 bende küçük alırdım ne gerek var zaten küçüğünden 3-4 tane çıkıyor diye biliyorum.

ağustos ayında 2 - 3 gün bir yere gitsek diyorum piyocum, pansiyon butik otel tarzında
yıl boyunca çalışıyoruz o kadar minik tatillerde hakkımız dimi :)

ahahahahhaha kafama yazıom

aferin en azından sorumluluklarını biliyomuş.

Ex de maaşını alınca bana verirdi hepsini sormazdı da sonra ne aldım ne sattım ne harcadım, o paranın hepsini de yesem sesi cıkmazdı

Ahhh ahh yemekten sonra iki kahve yapardım onunla :) Valla ben hic pişman olmadım Bizim evde kız da istenmedi ki napim o kadar cezveyi yeter cnm, bi de baya büyük o yer işgal eder.

seni sizin evden istemedilermi kızçem :)

Exceli patlatırsın sen 6 ayda ::))))))))))))
ay burhan altıntop geldi gözümün önüne
adamdan iyi bişeyler kapsaydın bari peteğim, idareecilikde iimiş senin ex.

ben güveniyordum zira ilk zamanlar işime gelmedi de değil. ama bi zamn sonra kendimi çok asalak hissettim ya hiçbişeyi ben yapmıyorum. dedim noluyoz yaaa. buna dedim şunların faturasını ben ödim yok diyo ben tek elden ödüyom ya diyom teki 3ü 5i ne farkeder olsun sen zahmet etme diyodu. hayır bakıyorum kontrol ediyorum hepside zamnında yatmış sıkıntısı bişeyi yok hesaplarda sıkıntı yok ben ödeseydimya.
neyse şimdi bende otomatik ödemeye verdim ama kontol ediyorum genede ödenmişmi falan die arada içim rahat etmiyo

benimkisi tam bir işkolk olduğu için bırak tatili dibimizdeki kuşadasına bile 1 yılı geçti gitmeyeli

Ona güvendiğin icin rahat rahat sırtını yaslıyosun işte, kurcalama, bosver ütülesin yerleştirsin, Bi eve bi saf yeter

Puhaha bilmiyorum ki o mu saf ben mi

Aslında banka hesabından yatırıyo otomatik
Yine de seviyo mu bilmem o faturayı illa ütüleyecek

Exceli patlatırsın sen 6 ayda ::))))))))))))
ay burhan altıntop geldi gözümün önüne
adamdan iyi bişeyler kapsaydın bari peteğim, idareecilikde iimiş senin ex.

çokk tertipliydi valla. bütün hepsini tek dosyada toplardı, hatta mavi dosyalar vardıya onların için şeffaf dosya koyardı, elektrik su doğalgaz ayrı ayrı dosyalanırdı bizde. gerçi tek yaşarken bende öyleydimde şimdi saldım.
hayır yani ne gerek var internet, bilgisayarlı sistem diye bişey var istediğinde bulursun gereksiz iştee keza hesap hareketleride öyle

sana güvendiği için sormuyordur,
çalışınca esirgememesi güzel bişii elmiş, o kadar da sorumsuz diilmiş adam

slm kızlar exler nextler muabbet iyi
benim kide hepsini avcuma sayar gerisinede karışmaz lojmanda olduğumuz için kira Elektrik su benim maaştan otomatik kesiliyor zaten harcadığımızı harcarız gerisini kenara atarım

Son düzenleme:
bildiğimiz elbise ütüsü ile mi ?
kekleme La bizi

Puhahaha ilahi gofret mecazen demiştim

Binaya girer girmez faturaları kontrol eder
Bizimkini bulur
Eve gider, elleriyle bi güzel düzeltir, dosyalar
Yatırmadın mı ki hesaptan derim
Yatırdım olsun, der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…