09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim arkadaşımda çevre ve orman bakanlığındaydı. aynısını yaptılar. ama o çok sakindir pek ses etmez. hep biri alıncak diye beklemiş. alınmayınca gitmiş müdürle konuşmuş direk ve şu anda başka bölümde şef. sessiz ol ve öyle konuş canım. anca kendini yırtarsın anlamazlar

akşam 4 kişi buluşucaktık ama diğer arkadaşlarımız bizi ekti 2 kişi kaldık demişmiydim :26: ous ve ben

Müdüre de ki beni kurumun İlyas Salman'ı sanıyolar
O anlar

Saksı değilim beeeeennnnnnnnn:104:

Hep geyik yapacak değiliz, ne demek canınızı sıktım yahu

Sen zaten 4te geliyon

Ohooo sizin hangi kurumdu tarım mı bayındırlık mı?

Haklısın cnm, sakin sakin tane tane anlatıcam iki de göz yaşı döker bu işi çözerim :)
aşk olsun hepimiz aynıyız

:)
akşam 4 kişi buluşucaktık ama diğer arkadaşlarımız bizi ekti 2 kişi kaldık demişmiydim :26: ous ve ben

romantik bir yere mi gideceksinizzzz

Biz cok romantik bir yere gidecekmişiz Kebapcıya doymazmış

vav demişmiydik

kit teyim taşra burası kurumum eüaş gel sen hesap et işte

Milletin anası danası amcası dayısı doluşmuştur. Size gelince de vicdan fln düşünmeden listeden adını sildirirler. Pislikler.

Haklısın cnm, sakin sakin tane tane anlatıcam iki de göz yaşı döker bu işi çözerim :)

:)

romantik bir yere mi gideceksinizzzz

Biz cok romantik bir yere gidecekmişiz Kebapcıya doymazmış

tuttum ben bu enişteyi ne o fesfoudlar neler neler üf

Milletin anası danası amcası dayısı doluşmuştur. Size gelince de vicdan fln düşünmeden listeden adını sildirirler. Pislikler.

Allah büyük canım benim doğmamış çocuğumun rızkına göz dikip eşiimi işten çıkartan mahlukatlara hesabını elbet soracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…