ben seviyorum canım. kendinden çok beni düşünüyor diye.. sürekli senin için ne yapabilirim diye düşünen bi erkek aynı zamanda dışarıya karşı sert ama sana kedi gibi oh missama bazende Zırtlan oluyordu o ayrı Zırtlan ama sırtlan diil
mesela faturaları ödemesi beni sinir ediyordu ama ayranımı açması holuma gidiyordu
Ben 'baba' kelimesine bile gelemiyorum aslında
Ama görüyorum ki yalnız değilmişim maalesef
Ouslara temkinli olmamın sebebi buydu işte.
tamam başka Ousta bu önerileri dikkate alıcam o zamn. aslında ben biraz daha olgun birini arıyorum sanırım. 35 olsun oturaklı, iyi bi işi olan, gezmeyi seven, ssk lı, evi olan
günaydın topik ahalisi
konuya pat diye daldım ama akışta yazdıklarını okudum zaten..bencillik denilince babamın üstüne tanımam ben :) aynen öyle bu bencil ve sadece kendi için yaşayan insanlar için annlerimiz kendilerini çürüttü..bazen anneme diyorum neden dayandın babama,neden bu kadar bencil bir adama sabrettin siz için diyor,babasız büyümeyin diye..
sanki babalı büyüdük
:) ahahahah ne kadar doğru sanki babalı büyüdük. Babamız basımızdayken babasız büyüdük.
Kızlarının bacak aralarını koruyacaklarına zihinlerini korusalardı, ic dünyalarını yapılandırsalardı keşke.
Hic sorma benim de zaten kaybolasım ve müge anlı tarafından bulunasım var :)
evet evet bahane birazda çok içine sinmediği için.
Eee exle baya zaman geçirdiniz seni iyi tanımıştır kuzum
Bu arada sen ex ile nasıl tanışmıştım o kadar muhabbet ettik bunu konuşmadık :S
canım asla kırılmam rahat olabilirsin. sende haklısın ama işte nezaket bana onu hissettieiyor. aynı incelikleri bende hep yaparım. mesela susamışsa o parayı öderken ben suyu alır kapağını açarım ona öyle veririm falan. yani hayatımda gereksiz ama ince çizgiler var. bunları silemem benim için çok önemli. bende bunalrı bekliyorum mutlaka karşı taraftan..piyoncan bugn biraz gerçekci günümdeyim sanada bişiler demek istiyorum canım lütfen bana kırılma
kimse ama kimse kendisinden daha çok seni düşünmez bu kişinin doğasına aykırıdır önce kendidir herkes için aksini düşünmem üzgünüm zaten kişi içinde aslolan kendisi olmalıdır, yok ayranımı açtı yok bana yer verdi bunların göz boyamadan veya alışkanlıklardan ibaret olduğunu düşünüyorum ben
seni kendinden fazla düşünecek bir yada bir kaç kişi vardır dünyada oda kendi annen yada baban bunların dışında hepsi boştur üzgünüm kocan veya sevgilin için neticede elsin sen
asılolan kendisidir aynı zamanda senin içinde öyle
evet bende eşimi çok severim yeri gelir kendimden çok onu düşünürüm ne yedi ne içti diye uyudumu uyumadımı diye ve ben eşine çok düşkün bir eşimdir ama yinede aslolan kendimim gerisi alışkanlık
ve nezaket kuralları bana göre boş kişi özünde bencil biriyse isterse dünyanın en kibar insanı olsun ne değişir
yok o yaşlı kaçar. 35i geçmesin diim bari
İstersen emeklisi de olsun
Sen akıllı kızsın işte benim duygusal zekam cok zayıf. Ben de ouslara sarılırım yaralarımı sarsınlar diye
ama nedense hep bizim ataerkil toplumumuzda kızlar ezilip duruyor sen onu yapamazsın yok bunu yapamazsın sen dur yapma gitme etme ayıp söyle böyle korkudan kızlar arkadaşlıklaırnı gizli gizli kuruyor hep bi kaçma çabası .. yazık gerçekten .. ama bu dünyada kimse anne babasını seçemiyor seçebilseydi müge anlı programları favori olmazdı
Ben 'baba' kelimesine bile gelemiyorum aslında
Ama görüyorum ki yalnız değilmişim maalesef
Ouslara temkinli olmamın sebebi buydu işte.
hoş geldin kadesacım.
Türkiyede çoğu aile bu durumda demekki
eskiden tek biz böleyiz sanırdım,
benim peder bencil değildi paylaşımcıydı ama daha çok kendi anasını ve kardeşlerini düşünürdü
çocuklarını da düşünmez değil yalan olmasın ama anneme hiçç düşünmüşlüğü yoktur,
30 senedir bütün kahrını çeken annem, kendi anasından çok emek verdi.
İyi bir baba olsada iyi bir eş değildi, evde kavga çıkartmak için sebep kollardı, bu huzursuzluk da çocuklara yansıyor tabi.
Çocuğun harçlığını verip, masraflarını karşılamakla da baba olunmuyor.
Neresinden bakarsan zor işte.
canım aynı holdingin farklı şirketlerinde çalışıyorduk. ama aynı binadaydık. servisten bi ark aracılığı ile voleybol maçına gitmiştik. arabası olanlar eve bırakıyordu bizim evin oradanda o geçiyordu işte ark ile bizi bıraktı sonra sohbet muhabbet oldu işte. birde sır vereyim aslında ben onu tavladımama tipim diildi canım sıkılıyordu bi onu beğenmiştim maçtan da ona yazdım
daha öncesinde onu hiç görmemiştim bile.
yok o yaşlı kaçar. 35i geçmesin diim bari
İstersen emeklisi de olsun
canım aynı holdingin farklı şirketlerinde çalışıyorduk. ama aynı binadaydık. servisten bi ark aracılığı ile voleybol maçına gitmiştik. arabası olanlar eve bırakıyordu bizim evin oradanda o geçiyordu işte ark ile bizi bıraktı sonra sohbet muhabbet oldu işte. birde sır vereyim aslında ben onu tavladımama tipim diildi canım sıkılıyordu bi onu beğenmiştim maçtan da ona yazdım
daha öncesinde onu hiç görmemiştim bile.
ah kızımmm kızııımmm diye bağırır o zaman ama
Bende fazla evhamlıyım
Bana bişey yapmasa da yapacakmış gibi tetikteyimdir hep
Hatta bazen dile getiririm şöyle şöyle olursa o gün son görüşmemiz olur diye
Ya da kendi ailesini fazlaca düşünürse
Bende derim bende aileme öyle yapayım ortada 'biz' diye bişey kalıyo mu bakalım
Babamda gördüğüm filmi Ousta da tekrar niteliğinde görmek istemiyorum çünkü
benim babamda aksine hep bizi düşünen bir babaydı bu arada nazik biride değildi bunuda belirteyim
fakat halamdan hiç haz etmezdi amcamdanda öyle
çok şükür hep bizi düşünürdü en önemli olan annemdi babam için ve bizler anneme çok düşkündü babam rahmetli
maaşını alır gelir direk anneme verirdi annem dağıtırdı parayı
üstelik babamda çok sert biriydi mesele çok sinirliydi evde oterite babamda ama paralar annemde dağıtılırdı
eğer seçme şansım olsaydı baba olarak babamı seçmeyeceğim kesindi :)
sende mi brütüs :) aynen canım..
evet canım çoğu aile böyle çünkü çoğu anne-baba erkek evlatlarını bencil yetiştiriyor ve onlar baba olsa bile bu değişmiyor.çoğu sadece kendisini düşünüp kendi için yaşıyor,en azından babam böyle..ne ailesi,ne biz,ne arkarabaları sadece kendisi var bu dünyada..
şöyle bi söz var çok beğenirim; çocuk doğurmayı annelik çocukların maddi ihtiyaçlarını görmeyi babalık sanmaktan vaz geçmek zorundayız.doğurmak annelik doyurmak babalık demek değildir.annenin de babanın da ortak sorululuğu çocuğun kişiliğini yoğurmaktr.
sende mi brütüs :) aynen canım..
Bende fazla evhamlıyım
Bana bişey yapmasa da yapacakmış gibi tetikteyimdir hep
Hatta bazen dile getiririm şöyle şöyle olursa o gün son görüşmemiz olur diye
Ya da kendi ailesini fazlaca düşünürse
Bende derim bende aileme öyle yapayım ortada 'biz' diye bişey kalıyo mu bakalım
Babamda gördüğüm filmi Ousta da tekrar niteliğinde görmek istemiyorum çünkü
bu arda ex next ous terimlerini bi meal yapsan bacucazım
eski yeni ous ne oliyi
ağzına sağlık Kadesam imzamı atarım.
Tamam Allah razı olsun kimseye muhtaç etmedi imkanı ölçüsünde en iyisini yaptı ama babalık bu demek değil.
Kişiliğimizin gelişmesi için gram birşey yapmamıştır babam.
Aslında çok saf ve bu yüzden ailesi tarafından kekleniyor işte. Allah başımızdan eksik etmesin iyi kötü karşılıksız emek veren onlar sadece.
İnsanları kendi silahlarıyla vurcaksın çeek
ailelerimizde bi takım sorunları görmeseydik bu kadar temkinli bakamazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?