09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım inşallah çok mutlu olursun. çokta yakışıyorsunuz ama ne bileyim işte. kader kısmet. bizi gören herkes ne kadar mutlusunuz maşallah diyordu ama evin içine girince kedi köpek gibi birbirimizi yiyorduk. halada ikimizde çok seviyoruz ama işte.. neye yarar..

Eskiden 40 ında emekli olunuyomuş
Öyle bul bi tane
Emeklisi varsa 5 yaşcık sorun olmaz bence
eskidenmiş işte o. şimdi emekli diyince aklıma 60 yaşında amcalar geliyor aslına bakarsan bana 40 ta olur ama içi geçmemiş olsun önemli olan o. gerçekten zeki olsun sürekli bana bişeyler katsın, bilsim ama bilmiş olmasın efendi olsun. iddialı tipleride sevmem. kuzum benim kriterlerim kimsede yoktur garanti evde kaldım ben

canım ya anlattıklarına bakılırsa aslında huy olarak bikaç özellikleri haricinde adam tam senlikmiş
canım adam tam benlikti evet ama sürekli gereksiz şeylere hzuursuzluk çıkartıyordu o huyu olmasaydı şu anda ohoooo. ama biz arpa boyu yol alamadık. hep özürler sonra yine aynı hareketler. Allahı var şimdi düzelmeye başlamıştı eskilere göre ama benim sabrım bitmiştiki...

Öyle bir dert ki bu aklımdan çıkmıyor
İsyan etsem de ruhum avunmuyor
Her gün bir yıl gibi geceler kurşun sanki
Neden ben deyince cevap bulunmuyor

Belki de cevap yok hayat beni deniyor
Mevsimler geçse de saatler geçmiyor
Yüreğimdeki hançer deştikçe deşiyor
Gözümden akan yaşlar ona eşlik ediyor
Öyle bir yağsın ki yağmur

Gözyaşlarım görülmesin
Kimsesizliğim bile
Yağmurdandır zannedilsin
Bu acıyı unuttursun
Alsın beni de kollarında uyutsun

N?olur kabul olsun bütün dualarım
Bitsin isyanlarım dinsin gözyaşlarım
İzleri kalsa bile kapansın yaralarım
Artık bir son bulsun tarifsiz acılarım

Rahmetle yıkansın bütün günahlarım
Ruhum huzur bulsun affolsun ahlarım
Bilmeden kırdığım bütün kalplerle
Barışalım biz yine yağmur nefesiyle

Ağladığım duyulmasın
Hıçkırıklarım bile
Yağmurdandır zannedilsin
Aciz ruhum huzur bulsun
Alsın beni de kollarında uyutsun

Mis gibi toprak kokusunda uyutsun
Beni toprak kokusuyla avutsun

benim babm yiğirtlik mertlik namus peşinde yıllarını çürüttüğü için başımızda pek duramadı sanki baba sevgisini pek görmedik şimdilerde de şaşırıyoruz bizi sevmesine

eşi bunaldın tatil laızm sana dmeişti belki bir sürpriz hazırlamıştır (inşallah) ama evdeyse de neti yoktu. haftaya kesin gelir. o zmnda ben olmayacağımz aten selammımı sevgilerimi iletin kendisinee.

canım ben biraz kendimi eşine benzettim biliyomusun hep huzursuzluğu çıkaran genelde ben oluyorum farkındayım ama elimde değil istediğim aslında o anda aşırı bi ilgi ama tartışma yarattığımdan tam tersi oluyor sonra özür diliyorum ama iş işten geçiyor

benim babm yiğirtlik mertlik namus peşinde yıllarını çürüttüğü için başımızda pek duramadı sanki baba sevgisini pek görmedik şimdilerde de şaşırıyoruz bizi sevmesine

babamın da varsa yoksa okulu,öğrencileri,öğretmenleri,velileri..biz yoktuk zaten..emekli olduktan 1 ay sonra kalp krizi geçirdi okulundan ayrılmaya dayanamadı dedi annem..

çek önce sözleri buldumi sonra kimin söylediğini, şimdi de dinliyorum.
bulmaca gibisin

babamın da varsa yoksa okulu,öğrencileri,öğretmenleri,velileri..biz yoktuk zaten..emekli olduktan 1 ay sonra kalp krizi geçirdi okulundan ayrılmaya dayanamadı dedi annem..

Şaka gibi ya. Hayır hepimiz calısıyoruz hepimizin cevresi var ama bir de ailemiz var.

kesin ondandır
bneimkininde bakkalı vardı eskiden millete veresiye dağıtırdı ben gitsem zırnık vermezdi bi nam salmıştıki sorma nasıl iyi biri denirdi şaşırırdım annemi ve bizi azarlayan adamdı oysaki zamanla aklı başına geldi de ben korkumdan ilk çıktığımla evlenmek zorunda kaldım hayırlısı herşeyin

Şaka gibi ya. Hayır hepimiz calısıyoruz hepimizin cevresi var ama bir de ailemiz var.

bunu anlayamadı işte canım..bak ameliyat oldu ölümden döndü tüm sülalemiz,arkadaşları herkes hastaneye geldi adamın umrunda olmadı hiçbiri ama ne zaman ki millieğitim müdürü ziyarete geldi babam coştu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…