- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
top değilim bennnnn :104: akışında sadece ben cene yapmışım dimi :)
benim arkadaşlarım ne kadar ciciler yaaa vicdan yaptı bak :)
Ahahahaha yeriiiiiiiiim!
Özledim de ziyaretine geldim
Nasılsınız kızlar
benim arkadaşlarım ne kadar ciciler yaaa vicdan yaptı bak :)
aynen gerci sen uyarmasam devamı gelecekti :) seni minicik seviyorum ya o yüzden dikkate alıyorum söylediklerini ama bak minicik öyle çok falan değil :):)
hiçbişey yazmadı.. tsh normal dedi şimdi bişi yazmıcam dedi. biyopsi istedi nodül için...top değilim bennnnn :104: akışında sadece ben cene yapmışım dimi :)
kıyamadım yine :)
yok sigara serbest, ilaclarını aksatma ne yazdı.
Ben de spora yazılmıştım 3 ay deli gibi calıstım 750 gr vermiştim.
Güven hastanesine git eğer özel sağlık sigortan varsa yoksa sıra bulunmuyor diğer hastanelerde
canım evet ne zamandır en uzun kaldığım zaman şu an sanırım..ttaile çıkıcam diye serdim..:):)
sen bi gittin geldin ne oldun öyle?sana kızmıştım o zaman söyliyim şimdi,arkandan konuşmuş olmıyım:)
neyse nasılsın kızın nasıl?
İyi yaptın hoşgeldinn tatilde değilsin dimi, tatildeysen kaybol gözümün önünden
hiçbişey yazmadı.. tsh normal dedi şimdi bişi yazmıcam dedi. biyopsi istedi nodül için...
sen spora git arkasından damağına bitterleri yapıştır sonra bomontileri iç 750 alırsın vereceğine.
yok canım mühendisim demedin mi onu sordum. bilgi işlemdeysen bil müh falansındır herhalde.
Tatildeydim geldim antalyadan, sonra cundaya gittim ramazandan 2 gün önce döndüm, bayramdan sonra yunan adalarına gideceğim
Sövme bak ramazan günü bana
10 Eylül'de de işe başlıyorum
Tatildeydim geldim antalyadan, sonra cundaya gittim ramazandan 2 gün önce döndüm, bayramdan sonra yunan adalarına gideceğim
Sövme bak ramazan günü bana
10 Eylül'de de işe başlıyorum
evet kuzum bilgisayar, müdürüm bi grup hastanesinde.
çok tatlı di mi?
radyologun bir yorumu vardı çok hoşuma gitmişti.evlenen kuzeniyle ilgili.kızın nişanlısının ailesiyle ilgili.çok ilgilenmişler değer veriyorlarmış diye anlatmıştı.ben de aynı noktalara önem veriyoruz demiştim.bak unutmamışım
Ağzını burnunu kırdığımda da minicik sever misin
yavv beni 3-5 sn içinde siteden attılar.aaa bir baktım UI olmuşum.oysa vedalaşacaktım derdimi anlatacaktım.biraz uzaklaştım kafamı topladım ama sonra döndüm.üzledim sizi.gerçek bu
maşalllah ne zaman oldu ki bu ben hatırlayamadım :)hahahay kır lan kır devlet vurdu sen vur birde % 3 zam gelıyomus paşalar gibi hacııı
maşalllah ne zaman oldu ki bu ben hatırlayamadım :)
e bi de %1 var enflasyon :) ben voleyi gecen ay vurdum yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?