09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım evet ne zamandır en uzun kaldığım zaman şu an sanırım..ttaile çıkıcam diye serdim..:):)
sen bi gittin geldin ne oldun öyle?sana kızmıştım o zaman söyliyim şimdi,arkandan konuşmuş olmıyım:)

neyse nasılsın kızın nasıl?

yerim ben o minnacık tosbayı ya...
katie bu erkekler de kaş yaparken göz çıkarıyor. bazen hiç bir şeye karışmasa daha hayırlı olacak benim için diyorum.. maalesef yaradılışları böyle

benim arkadaşlarım ne kadar ciciler yaaa vicdan yaptı bak :)

çok tatlı di mi?

radyologun bir yorumu vardı çok hoşuma gitmişti.evlenen kuzeniyle ilgili.kızın nişanlısının ailesiyle ilgili.çok ilgilenmişler değer veriyorlarmış diye anlatmıştı.ben de aynı noktalara önem veriyoruz demiştim.bak unutmamışım

aynen gerci sen uyarmasam devamı gelecekti :) seni minicik seviyorum ya o yüzden dikkate alıyorum söylediklerini ama bak minicik öyle çok falan değil :):)

Ağzını burnunu kırdığımda da minicik sever misin

Ben de spora yazılmıştım 3 ay deli gibi calıstım 750 gr vermiştim.

Güven hastanesine git eğer özel sağlık sigortan varsa yoksa sıra bulunmuyor diğer hastanelerde

sen spora git arkasından damağına bitterleri yapıştır sonra bomontileri iç 750 alırsın vereceğine.

yavv beni 3-5 sn içinde siteden attılar.aaa bir baktım UI olmuşum.oysa vedalaşacaktım derdimi anlatacaktım.biraz uzaklaştım kafamı topladım ama sonra döndüm.üzledim sizi.gerçek bu

İyi yaptın hoşgeldinn tatilde değilsin dimi, tatildeysen kaybol gözümün önünden

Tatildeydim geldim antalyadan, sonra cundaya gittim ramazandan 2 gün önce döndüm, bayramdan sonra yunan adalarına gideceğim
Sövme bak ramazan günü bana
10 Eylül'de de işe başlıyorum

hiçbişey yazmadı.. tsh normal dedi şimdi bişi yazmıcam dedi. biyopsi istedi nodül için...

o zaman seninki başlangıc gibi bişi, dikkat et yine de yediğine ictigine.

sen spora git arkasından damağına bitterleri yapıştır sonra bomontileri iç 750 alırsın vereceğine.

lennnn ben bomonti icmiyorum behzat amirim iciyo :)

sen benim sortlu fotomu gördün mü hem

Tatildeydim geldim antalyadan, sonra cundaya gittim ramazandan 2 gün önce döndüm, bayramdan sonra yunan adalarına gideceğim
Sövme bak ramazan günü bana
10 Eylül'de de işe başlıyorum

Ramazandan sonra hatırlat da sana sinkaflı küfürler edicem 10 eylüle kadar hergün yunan adalarında beni hatırlarsın :)

evet kuzum bilgisayar, müdürüm bi grup hastanesinde.

bi tane me se ne var patlatabilir miyiz

maşalllah ne zaman oldu ki bu ben hatırlayamadım :)

Ağzını burnunu kırdığımda da minicik sever misin

hahahay kır lan kır devlet vurdu sen vur birde % 3 zam gelıyomus paşalar gibi hacııı

yavv beni 3-5 sn içinde siteden attılar.aaa bir baktım UI olmuşum.oysa vedalaşacaktım derdimi anlatacaktım.biraz uzaklaştım kafamı topladım ama sonra döndüm.üzledim sizi.gerçek bu

senın uyelık iptali ıstemenı beklıyorlarmış zaar gidişine bende şaşırmıştım elti izini buldu sandım hep

maşalllah ne zaman oldu ki bu ben hatırlayamadım :)

hangi konuydu hatırlamıyorum ama şöyle hatırlıyorum senin kuzeninin nişanı olmuş yazlıkta oğlanın ailesi oraya gelmiş.kızın her istediği yapılmış.sonra kız ameliyat olmus onun yanından ayrılmamışlar.değer verdiklerini göstermişler.

sanırım nişanı düğünü olup karşı tarafın kılı kıpırdamadığından yakınan birinin konusuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…