- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
harunundan mı boşanmış
temmuz ayı için hamile kalmaya en uygun günler 2 temmuzla 7 temmuz arasıydı belkide bu ayı yemişimdir, olmaz
Beni arayıp biri olsun hayırlı olsun demedi, gel de sinirlenme. Sanki hergün çocuk doğuruyoruz arkadaş, benim evladımsa onların da torunu yeğeni...
temmuz ayı için hamile kalmaya en uygun günler 2 temmuzla 7 temmuz arasıydı belkide bu ayı yemişimdir, olmaz
aman canım değmez ya bende zamnında çok kurdum kurdum ama ne baktılar nede bişi ettiler bakıcı tuttum oh mis gibi olan sana olur
şimdide kv geçmiş karşıma sen çalışıyorsun kız bizde dursun oşt oşt diyecektimde terbiyem müsaade etmedi
bakın böle bi teklifi duymamış olayım dedim parladı biz sen çalışıyon diye yoksa bizene
bende dedim madem beni düşünüyodun kışın gel dediydik gele de torununa bakaydın dedim sustu
bunu öyle düşünüp üzüleceğine şöyle düşün, senin hamileliğine arayıp hayırlı olsun demeyen insanlar için hem kendi hemde bebeğinin canını sıkmaya değer mii, değmez diyosundur e o zaman n e bu sinir , olan sana oluyo kimseye değil, Allah korusun bi sıkıntı olsa yine sen üzülceksin , boş yere canını sıktığın o insancıklar değil, o yüzden sallllaaaaa
inşallah tez zamanda bizde güzel haberlerle geliriz kadesa hamileymiş nasıl sevindim varya
Büyüyünce mi torunu olmuş ?
kadesanın ikizleri yokmuydu
vardı, bi daha görmüş çift çizgiyi
doktora gidecekti bakalım neler olucak
akşama 5 kala pıtırcıklarıma bakayım dedim..nabersiniz
vardı, bi daha görmüş çift çizgiyi
doktora gidecekti bakalım neler olucak
strese girdik bacum gel senide sokalım k v harfleri neyi anımsatıyor
planlı mıydı ki?
Selam kızlar haftaya yoğun başladım nasıl başlarsa da öyle gidiyor sanırım bu hafta hep böyle geçecek
burda deli gibi yağmur yağıyor. Siz nasılsınız?
nemesis sebatiye ablanın alıntısıyla elti maceranı okudum o nsıl biri öyle yaMübarek yalan kuyusu. Yerinde olsam diyaloga girip durmam böyleleri adamı selam verir borçlu çıkarır. Uzak durmak en güzeli.. İzninizi de burnunuzdan getirmişler.
harunundan mı boşanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?