09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

temmuz ayı için hamile kalmaya en uygun günler 2 temmuzla 7 temmuz arasıydı belkide bu ayı yemişimdir, olmaz

Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla; El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür.

Sen ya bismillah demişsin sonucta :)

Beni arayıp biri olsun hayırlı olsun demedi, gel de sinirlenme. Sanki hergün çocuk doğuruyoruz arkadaş, benim evladımsa onların da torunu yeğeni...

bunu öyle düşünüp üzüleceğine şöyle düşün, senin hamileliğine arayıp hayırlı olsun demeyen insanlar için hem kendi hemde bebeğinin canını sıkmaya değer mii, değmez diyosundur e o zaman n e bu sinir , olan sana oluyo kimseye değil, Allah korusun bi sıkıntı olsa yine sen üzülceksin , boş yere canını sıktığın o insancıklar değil, o yüzden sallllaaaaa

Büyüyünce mi torunu olmuş ?

ya şu yeni mesaj alındısı diye mesaj geliyo ya hiç sevmedim onu

sinir oldum uyuz oldum ayar oldum , bir de midemde bi el var sanki midemi sıkıyooo

benim kızım tüp bebekti, biz arayıp müjde vermedik.ne müjdesi vereceksek 3 günlüklük evliyken "oğlum çocuk yapma onun niyeti ev aldırıp çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek " diyen birine.yengesi sordu bebek var mı diye bende söyledim öyle haberleri oldu.kaldı ki bana dönüp yengene söylemişsin hayırlı olsun diyebilirlerdi.açıklamaları arayıp müjde vermediniz.

sonra kızımın dogumuna gelmedi.eltinin oğlu ufurukten bir ameliyat olmuştu dogumdan 1 hafta once ona gidecekmiş o prematüreymiş biizm için onunla neden kötü olacakmış.sonra beni dogumdan 4 gün sonra eltinin gönlünü gördükten ondan izin aldıktan sonra aradı "ömürlü olsun ömürlü" diyerek.ne demekse hayırlı olsun denir değil mi?

Büyüyünce mi torunu olmuş ?

güya işi varmış
canım bunlar üç bacı ikisi torunlarını gelinlerinden aldı yanlarında durduruyorlar buda hevesleniyor kaç oldu laf arasında söylemesi alınmıyordum baktım çok ciddi bende dedimki (bacısının torunun adı gülkız) bende
kv ye verecek gülkız yok anla bunu sakın sakın sakın
herkes ordaydı kp kocam kv
eve gelince oğluna dedim sen neden seslenmedin ee sen cevap verdin ya tamam işte artık lafını etme diyo bana laf değilya boğasım geldiğini bilmiyor

Selam kızlar haftaya yoğun başladım nasıl başlarsa da öyle gidiyor sanırım bu hafta hep böyle geçecek
burda deli gibi yağmur yağıyor. Siz nasılsınız?

nemesis sebatiye ablanın alıntısıyla elti maceranı okudum o nsıl biri öyle ya Mübarek yalan kuyusu. Yerinde olsam diyaloga girip durmam böyleleri adamı selam verir borçlu çıkarır. Uzak durmak en güzeli.. İzninizi de burnunuzdan getirmişler.

selam kızlar yoğundum anca geldim nasılsınız?

varmı gelişmeler med neden UI yazıyor açığa çıktımı??????

planlı mıydı ki?

sanırım plansızdı ama net bilmiyorum

yok yahu ben gayet eğlendim eşimde benim gibi değil herşeyi takmaz kafaya siler atar unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…