09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kadesanınki boş gebelikmiş maalesef :S

harundan boşanan kim?
kadesa tekrar gebeymiş hayırlı olsun
nick bebeğinin kalp atışlarını duydunmu?
ayrıca öyle batıl şeylere inanma ne demek maymuna bakarsan bebek maymın gibi kıllı olur ya ozaman benim oığlum tüm havyanlardan karışık bişi olmalıydı tüm gün nat.geo izliyorum ben gebeykende bol bol izledim bilimum her türlü hayvanı gördüm sürekli tazmanya canavarından, komodor ejderine, armadillodan dağ sıçanlarına kadar bilmem anlatabildimmi ???

hoşgeldin balım
niye gerildin bakem

çok uzun bir konu gofret ya. var ya bizim adamların da payı yok değil bunda. herkesin kendi ailesi işte. biz benim annemlerde yeriz içeriz en iyisini bir de torbaları doldurur annem elimize verir. eşimin ailesinden bir iğne görmeyiz. annemlere gitcez geçen bi şey alalım dedim. eşim bana uyduruk baklava gösteriyor. kendi ailesine gitse kilosu 35 tl den alır.sinir oldum bir şey demedim.

o iki harfin yan yana olması beni bu kadar gereceğini sanmazdım. bir yanım ben almayım kalsın diyor. diğer yanım tombaladan bu çıktı sana mecbursun diyor.

benim kvnin de de bir gözü kak gidek diğeride bok yeme dur diyor oğluşuna o safta anlamıyor aramızı bozduğunu

İçimi ferahlattın bilimim. Cuma günü doktordaydım, çok hastaydım yine. Ultrasona girdim, ben duymadım ama doktor duyduk kalp atışını dedi. Ben zaten iyi değildim üstelemedim, 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım.

Sen nasılsın? Canım seninki kaç aylıktı?

Bizimki burda oturuyo, orman bulamıyo da
Daha beter, ağlıyo dizini dövüyo ağıtlar yakıyo. Sanırsın biri ölmüş
Neymiş torununu, ay parçasını, yavrısını özlemiş ( Eşimi yani )
Önce üzülüyodum ( biraz hızlı ve değişik konuşuyo bize dediğini anlamıyodum ) vah vah ne olmuş acaba diye sonra alt yazı geçiyolardı torununu özlemiş geç geliyomuşsunuz diye dediler

bilim Harun Ebru Şallı nın kocası Harun boşanmışlar da ondan bahsediyorlar sanırım (iki sn de özet geçen çakma çekirge )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…