09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İçime dert olmuş, beni sevmemene dayanamam :)

Çekemez seni o ellerini çeke çeke bendeeen resmini ceke ceke sendeeen

tiramisu mu ooooo nefissss

çok alaturka olacak emme anca bu kelimeler yetiyor elmişim sana karşı: seni sevmeyenin canı çıksın mı?

hayır ıslak kek değil tramisu da değil bu bisküviyle ve muzla yapılan bı pasta bugune kadar kıme yaptıysam tarıfını aldı hatta bu pastadan sipariş bile aldım bakmayın basit durduğuna mistirmis gunaha gırıyom ramazan gunde

iftar deyince senin hala miden yapışmadı mı iç organlarına

Hala bişey hissetmiyorum
Allah sabrını mı veriyo mide açlığa mı alışıyo bilmem
Normalde sabah simit yer 1 de yine acıkırdım bu saatlerde akşam yemeğini iple çekerdim

Bak güzel diyince nasılda biliyorlar kendilerini
Bende iyiyim tek derdim çok yoğunum

Sebatiye abla dururken güzellik bizim ne haddimize
Kolay gelsin
Ramazanda da hiç çekilmiyo işler

Eee ?
Tarifini yazmak için davetiye mi bekliyosun

E hani tarif bebişim

Severim ben seni öperim koklarım
Üzmesinler seni kıyamam

ohhh valla nasıl da iyi geldi, ipeklen çek beni yedi bitirdi Yok ben hamarat değilmişim, kaplumbağakekim varmış da mış mış

Sebatiye abla dururken güzellik bizim ne haddimize
Kolay gelsin
Ramazanda da hiç çekilmiyo işler

Eee ?

Gecen gün bdvde birine mor sümbüllü davetiye mi bekliyorsunuz dedim hakaret ettin bana dedi

Eee ?

hayır oğlumdn fırsat beklıyorum

2fıncan un

8 kaşık şeker

1p.vanilya

1kılo süt

hepsini tencereye döküp muhallebı yapıyorsun kıvama gelince ateşten alıp içine 2 kaşık margarın atılıyor mıkserle çırpılıyor

borcamı ıslatıp kaplıycak kadar döküyorsun sonra bısküvi konulacak petibörlerde

yine muhalllebi sonra muzları dılımleyip sıralayorsun gene muhallebı bisküvi en sonda kalan muhallebıyı döküp

soğuyunca kakao döküyorsun işte kolaycacık pasta

Heee biliyorum ben bunu ben bunun en üstüne tarcın serpiyorum, altına da hindistan cevizi döşüyorum, muhallebiyi de irmiklen yapıyorum :)

Heee biliyorum ben bunu ben bunun en üstüne tarcın serpiyorum, altına da hindistan cevizi döşüyorum, muhallebiyi de irmiklen yapıyorum :)

o başka bişi oluyo ozaman ben çok karışık tadları sevmıyorum senınkı saray sarmamı saray lokumumu öle bişi onuda bılıyorum ama evdekiler sevmıyor

o başka bişi oluyo ozaman ben çok karışık tadları sevmıyorum senınkı saray sarmamı saray lokumumu öle bişi onuda bılıyorum ama evdekiler sevmıyor

Yok cnm irmikli bisküvi tatlısı mı me öle bişi

Bende biliyomuşum bunu ama bisküviyi kırıyorum kum gibi oluyo nerdeyse
sonracıma bi sıra muhallebi bi sıra bundan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…