Bende biliyomuşum bunu ama bisküviyi kırıyorum kum gibi oluyo nerdeyse
sonracıma bi sıra muhallebi bi sıra bundan işte
en güzel benımki oluyo bikeremm
en güzel benımki oluyo bikeremm
Çok yapardım ben ya. Cok severim patlıcanlı seyleri. Hey gidi hey üzerine kasar da rendelerdim :)
O kadar da acemi değilim bee
Benim anlatmaya calıstığım seyde buydu beetleecim. Eğer ortada sorun var ise yönetim ilgilenir, baskalarının kendilerine görev edinmesinin mantığı ne?
Bende anlamıyorum her konuda böyleler. Ama bazılarının özelden neler yaptıklarını biliyorum. Bir de oraya buraya ben safım yazıyorlar. Kendilerini desteklemeyip baskalarının yorumlarını beğendiler diye hesap sormalar, hakaret etmeler falan. Bu arada sen adminken bir olay yaşamıştık bu yüzden epey sinir olmuştum sana. Ama sonraları gözlemledim, sen gerçekten dobra ve dürüst biriymişsin. Öyle düşündüğüm için kızdım kendime. Bunu bil istedim. Sohbetinizi böldüğüm için kusura bakmayın
Konu taşındı...
Nick ile de tartışmıştık, kadesa ile de tartıştık, ben de zaman zaman baskalarına sinir oluyorum. Ama eğer hakkaniyetli bir insansam olayı o anı ile değerlendirip genel cerceveyi yorumluyorum.
Ben seninle olan olayı bile bilmiyorum biliyor musun? Niye tartıştığımızı bile hatırlamıyorum, demek ki kin gütmemişim, mesajlarını takip edip kib yapmamışım :)
Safa yatanlar da gayet güzel sırıtıyo sen merak etme, kimse salak değil. Tırnaklarını cıkarıveriyorlar iki dkda.
Hay Allah , daha hiç bişey anlamadan konu kaldırıldı.
Tek ipucumuz ipli don mu yani şimdi:44:
Nerden bulcam ben bu hatunu, çatlarım meraktan
ben sinir olurum fakat sonra bakarım genel olarak nasıl doğrucu mu, sinsi mi, açıksözlü mü vs. sonra kendi sorunumu unutur hakkını veririm o kişinin. ne kadar sinir olsam da asla kib yapmam. zaten sayılıdır kiblerim . onlar da abuk subuk şeyler hakaret falan ediliyorsa işte. En sevmediğim tipler sinsi tipler, safa yatanlar. Onlar da sırıtıyorsa iyi
Konu yu sildiler ya yeni ısınmıştım
Gelipte söylemez söylerse bende donlu afoyum
aftırın sucu :) sübliminal calısıyomuş :)
Gelsin açıklasın ya,
Çatlatmasın adamı
Aklımda tek şey var
O da ipli don filan değil
İftar
Ben kaçtım, iyi akşamlar
afo sen inanıyo musun söyleyeceğine? benim adımı kullanmışlaaardiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?