09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hamilelik mi? Kürtaj yok mu bebek mi var ay soka girdim ben :)

Öyle biri var evet ama evet ben varım demeyecek tabi ki.

Melodi naptı sinir bozucuda ben neden görmedim kadesa, hiç hatırlamıyorum

Hamilelik mi? Kürtaj yok mu bebek mi var ay soka girdim ben :)

Öyle biri var evet ama evet ben varım demeyecek tabi ki.

Melodi naptı sinir bozucuda ben neden görmedim kadesa, hiç hatırlamıyorum

sorma canım samsuna gittik ve orada kesemizi gördük gayet güzel haftasıyla uyumlu bir tane kesemiz var yani buradaki doktor yanlış bakmış,görmüş vs...

canım onu bir ara özel msjla anlatırım,sadece mune abla ile aramızda olan tartışmaya bilmeden müdahil olmuştu ve o dönem bizi çok üzmüştü,kızdırmıştı.ama sonuçta düşmann değiliz takip edecek kadar ruh hastası da değiliz :)

şaşı bakıp şaşırmış mı doktor? Ay cok sevindim yaa, görüyo musun Allah'ın işini :) hayırla kucağına al inş.

Haklısın, düşman değiliz, utanmasalar dedektif tutacaklarmış :)

Hımmm facebookta :)

Senin adını kullanmamış olsaydı orda çözerdin. Neyse durmak yok keklenmeye devam.
Evet ama, yapacak birşey yok artık.
sorma canım samsuna gittik ve orada kesemizi gördük gayet güzel haftasıyla uyumlu bir tane kesemiz var yani buradaki doktor yanlış bakmış,görmüş vs...

kadişimmm ayy doğru mu anladımmm, gebeliğin normal süreçte mi devam ediyor? Allahım ya bir de kürtaj etcekti seni

Neyse ben cıkıyorum, söylenecekler söylendi. Herkes kendi işine baksa hayat sorunsuz ilerler.

Evet ama, yapacak birşey yok artık.

kadişimmm ayy doğru mu anladımmm, gebeliğin normal süreçte mi devam ediyor? Allahım ya bir de kürtaj etcekti seni

valla canım ben de ne diyeceğimi bilmiyorum hala şaşkınım,şaka gibi..evet şu anda normal görünüyor ama her an herşey olacakmş gibi geliyor bana artık. bakalım hayırlısı olsun.

sende onunla bununla sıkma canını herkes kendi yalanıyla başbaşa kalsın bırak..bebeğini sıkıntıya sokma sakın.

günaydın kızlar bugün çok uykusuzum bugün biraz kafama takıldı yanımda yani dibimde kocaman renkli yazıcı var sizce radyasyon yayıyomudur güya şefimiz alacaktı bunu burdan

günaydın kızlar bugün çok uykusuzum bugün biraz kafama takıldı yanımda yani dibimde kocaman renkli yazıcı var sizce radyasyon yayıyomudur güya şefimiz alacaktı bunu burdan

Günaydın herkese,

Radyasyon yayma konusu çok değişken bir dönemde baz istasyonlarının insan vücudu üzerine etkileri, kansere sebebiyet vermesi filan konuşulurdu. Örneğin; baz istasyonlarının insan vücuduna yaptığı etki vücut ısısını bir derece düşürmek ya da yükseltmek. Bu ciddi bir şey mi derseniz bazen çok ciddi bazense değil. Tamamen bünye ile alakalı... Evinizdeki mikrodalga fırınlar bile daha çok radyasyon yayar, televizyon, buzdolabı, saç kurutma makinesi... Senin yazıcının da kullandığın saç kurutmadan fazlası yoktur eksiği vardır kuzum. Bu sebeple endişelenmeni gerektirecek bir durum söz konusu değil..

günaydın hanımlarr
bugün ters başladım güne umarım böyle devam etmez.
köpek kovaladı sabah servise zor yetiştim sinirlerim bozuldu

canım ya çalışınca çok kötü koku yayıyor bildiğin hastane röntgen kokusu
Allahtan ayda bir kere falan lazım oluyor onun haricinde kapalı inşallah dediğin gibidir

günaydın hanımlarr
bugün ters başladım güne umarım böyle devam etmez.
köpek kovaladı sabah servise zor yetiştim sinirlerim bozuldu
geçmiş olsun tatlım düğün arefesinde iyiki bi ısırık almamış
Günaydın...

Kimsecikler gelmemiş daha. Masama kafayı gömüp biraz uyumak istiyorum.

günaydın bende ama eğilemiyorunm

Geçmiş olsun, hayır olsun.

teşekkür ederim.
ben korkunca anladı sanırım üstüme doğru geldi ben de tabi koşmaya başladım o da kovaladı
yenemiyorum bunu korkuyorum tüm hayvanlardan refleks oldu artık irkiliyorum farkında olmadan yanımdakileri de huzursuz ediyorum

günaydııın çıtırlarım
çok zor kalktım sabah gece de mıkır mıkır uyudum 35 kere kalktım ne varsa
ama şuan yi sadece dilime takılan arabesk şarkıyı saymazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…