09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoşgeldin
hangi şarkıymış o:)

Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah
Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın yar
Atsam önüne sevgimi bağlarına basmaz mısın yar
Bu kadar kalpsiz olamazsın ama yalnış yoldasın

Ne halden anlarsın sen ne sorarsın hainsin
Bir boşlukta kalmışsın acımazsın
Vurdumduymazsın gözü doymazsın ama anlamazsın

Gün ben de sabah işe gelirken radyoda Ogün çalmaya başladı "Bende özledimm bendeee resmin var şuan elimdeeeeee" takıldı dilime :))

Gün ben de sabah işe gelirken radyoda Ogün çalmaya başladı "Bende özledimm bendeee resmin var şuan elimdeeeeee" takıldı dilime :))

bende aslında hani şu mayhoş şarkı yokmu mabel matiz zor değili dinledim efkarlandım ama son anda küpeesini farkettim çok güldüm

Son düzenleme:
bende aslında hani şu mayhoş şarkı yokmu mabel matiz zor değili dinledim afkarlandım ama son anda küpeesini farkettim çok güldüm

valla efkarlanmadım da rock tarzında yapmış abi, çokta güzel olmuş şarkı, pek eğlendim işe gelene kadar :) CD'sini alacağım şimdi taktım kafaya :))

valla efkarlanmadım da rock tarzında yapmış abi, çokta güzel olmuş şarkı, pek eğlendim işe gelene kadar :) CD'sini alacağım şimdi taktım kafaya :))

bugün nedense dertli konulara meyilim var galiba uykusuzluktan kafamdan yaşadığım tüm olumsuzluklar geçti birden

çarşambanın gelişi salıdan belli olurmuş..
böyle olacağı belliydi..

he ya dun ne oldu o konu bır konu daha acıldı uzerıne oyle kalakaldıııı
kazen acıklama yapmadımı?

benmı gormeıdm buarada
nıckımtam13harf
benımde ıns nıckım tamucharf

hoş geldin ya tutarsaya kaldıysan bi gün şu mayayıda doğru düzgün çal arkadaşım

gecen a y 5 ve 6 ıdı
bu ay 4 ve 6

asyalıcan bebek ıstıyorsa gelsın basımın ustunde yerı var acık acık maya calamıyorum tırsıyorum

geceler boyu sesine uyandım
sen sandım ellere uzandım
sana değil kendime kızardım ben
sen giderken

aramadım ama elim gitti telefona
soramadım ama kalbin ile yan yana
saramadım o belinden bir daha
sen giderken

saydım kaç gün oldu
saydım kaç gece doldu
saydım her gün ayrı dön
dön istersen...
Ogün Sanlisoy - Saydim - YouTube

Bugün bende tuhafım biraz, kızıyorum kendime, salaklıklarıma, aptallıklarıma, şansızlığıma. Hayatımda güzel iki tane meleğim var ama bu akşam olupta çocuklar uyuduğunda balkonda bi başıma oturup denizi seyrediyorum ya o an diyorum ki benim ne suçum var? hani çirkin bi kız değilim, eğitim kariyer desen fena değil ama gel gör ki hayat beni de böyle sınadı, çok şükür şikayetim yok ama burukluğum var... (derin girdim sanırım ama napıyım ya..)

evt canım bazen insan yaşadıklarını istesede unutamıyor ama bu günümüzede şükür ne diyelim

ne oldu şekerim?
merhaba buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…