09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben duygusal muzıkler dınleyemem suanda fenomen dınlıyorum

buarada dun aksam ruyamda elmayrayı gordum
kendısı gelsın sorsun analtcam ruyayı

rabbim kulunu kul ile sınarmış sakın unutma
noldu bilmiyorum ama sınavındı mutlaka

zaman zaman tatsız üzücü durumlarla karşılaşınca bende böyle hissediyorum Lydx cim, Allahım beterinden korusun hepimizi.

"İyi bir insan olduğunuz için dünyanın size adil davranmasını beklemek,
vejeteryan olduğunuz için bir boğanın size saldırmamasını beklemek gibidir."

bu söz durumumuza çok yakışıyor :)

lydx diğer sayfada bır yorumunu okuyorum denk geldı merak ettım
ama genede uzmesın kendını 3 gunluk dunya

yok kuzum, boşandım.

deli deliyi görünce sopasını saklarmıs derler :)
anlamıstım zaten
neye uzuluyorsun?
bende herzaman dusunurum ah be derım kımseyı bılerek ıncıtmedım hanı sununda canını sıkayım dıye laf sokabılmıs bır ısnan bıle degılım ha dobrayımdır ben soylemısımdır sen alınmısındır bılemıcem de
benımde basımdan neler neler gectı
gecmıse bakınca ya yasananlar yalan gıbı gelıyor bana yanı bır yalan soyledım kendım bıle ınandım , yada gercekten unuttum tek bıldıgım sey o zaman ve bu zaman arada cok uzun zaman cok buyuk derın ucurumlar varmıs gıbıki

günaydın kızlar,

dün nickim bi konu açmıştı dallas tadında,mesai bitimime denk gelince sabah takip ederim diye çıktım ama konu puffff olmuş,ne oldu en son duyan bilen varmı

Aslında üzülüp üzülmediğimi de bilmiyorum ki uzun zamandır kapana sıkışmış fare hissiyatına sahibim, sanki içeriye bi dönence koymuşlar ben habire dönüyorum aynı yere geliyorum tekrar dönüyorum.. :) Yorgunum fena halde ama bu yorgunluk beden yorgunluğu değil. Kaçış sendromu başladı bu sıralarda sürekli uykuya geçiyorum, her fırsatta her ortamda uyuyabiliyorum. Giden zamanıma ve kaybettiklerime üzülürken gelen güzelliklerime bakınca her şeye değer diyorum, şükür diyorum. Ama yorgunum ya, her şeyi sırtlamaktan, uğraşmaktan yorgun düştüm sanki. Çok yalnız kaldım sanırım. Tam tanımı bu ama bu yalnızlığın sevgili/eş vb. bir durumla ilişkisi yok, hani ay başı gelir fatura mı ödeyim, alışverişe mi çıkayım, evi mi toplayım, çocuklara mı yeteyim diye karışır ya insan.. o hesap benimkisi.

bilim nerde??
bende oglum olsun ıstıyorum dun showda bır dızı ızledım bebek işi dıye ay o kadar mı komık olur o bebekler masallah kabak gıbı
canım cektı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…