09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

vallahi çok saçmaymış ben böyle olduğunu hiç bilmiyordum bu işlerin

birde ilacın neydi tatlım ? alacağın ilaç yani

Ne kadar karışık senin işler? Neden kabul ettin ki böyle bir anlaşmayı patronunla? Yani resmen adam hakkını yemiş senin. Ve bence cezası da olur bu işin eğer şikayet edersen falan. Yasal detay bilemiyorum ama hiç etik değil bu durum. Şimdi sigorta kapsamında olmazsan doğumda çok paran gider canım.

İpek hoş geldin
Nick haksızlık olmuş sana, bi şekilde hemen düzeltmelerini sağla. Sigorta yokken daha çok masraf edersin bu hamilelik sürecinde

nick canım çok zormuş. benim çok şükür o trz sıkıntım olmadı. gerçi hamile kalmadım ama hastalıktada hem ssk hemde özel sigorta yatırıyor işyeri. edermi dersen etmez her ay 135 tl lik hastalıkmı yaşıyorum hayır çok şükür ama ödeniyor işte.
hastaneye gidincede özel fiyatı ve ssk fiyatı alıyorum hangisi ucuzsa ondan oluyorum muayenemi. üzülerek söylüyorumki özel sigorta olunca daha çok ilgileniyorlar. nede olsa ekstra para alacaklar...

karışıkmış yahuu

işin ayrıntısını öğrenmek lazım nick, bak lydx 90 gün sigortan yatmış olması lazım diyo şimdiden halleder sigortanı başlatırsan en azından doğum parası alırsın işine yarar

eşinin sigortası uzun süre daha gözükmüycekmi

ben geldim

benı suanda ısten cıkarmazlar herhalde ama
dogum sonrasını bılemıcem
tatılden donuse soylerım dedım ben pozısyon ıtıbarıyle yakın calısıyorum saklayıp duyulursa neden soylemedın olurlar hanı bır departmanda calısmıyorum yonetım katındayız

söylemen daha iyi bence de

Kızlar benim de bir sorum var size. Malum bayram geliyor ve eşimin memleketine gideceğiz. Benim eltiler de gelecek ama direk köye gideceğiz. Dolayısıyla babasının evinde kalacağız. Şimdi 2 eltiden birinin evi var köyde o evinde kalacak. Diğer eltim oralı değil o da kpederin evinde kalacak. Şimdi giderken onlara bir şey almam lazım mı benim? Onlar neden getirmez derseniz. Birinci para harcamayı sevmezler ikinci olarak köyün ilinde oturuyorlar. Ev sahibi gibi anlatabildim demi? Yani sanki yol aşımı yok bir şey getirmesine gerek yok gibi oluyor.

canım ben pazartesı saglık ocagına gıdecegım hangı sehırdesın sen cok gecmı olur yazdırıp sana gondermemız?

Çıkarmak yasak diye duymuştum , hamilelikten sonra dönebiliyorsun
Ama onaylandı mı bilmiyorum henüz

Benipek hedıye derken cocuklara bayram ıcın bırer thsırt alabılırsın
ama sahsen eltıne heıdye almana gerek yok
meyve fılan alırısnız olur bıter

alsan daha uygun olur..arkandan konuşulmasını istemiyorsan yada içim rahat etsin diyorsan..

Çıkarmak yasak diye duymuştum , hamilelikten sonra dönebiliyorsun
Ama onaylandı mı bilmiyorum henüz

İnşallah onaylanır canım pozisyonum değişti soylemıstım maasım sadece ıyılestırme aldım ekımde zam alıcam bır daha bu kadar maas alamam dıye dusunuyorum vallahı

vallahi çok saçmaymış ben böyle olduğunu hiç bilmiyordum bu işlerin

birde ilacın neydi tatlım ? alacağın ilaç yani
Ferro gyno canım demir+folik asit.
Ya ben işe girdikten 3 ay sonra ssk sözü verdi, sonra işkurdan gösterelim hem sigortan yatar hem maaşın dedi. Ben de işkurun sigortasının böyle olduğunu bilmediğim için tamam dedim çünkü benim için farkeden birşey yoktu, benim işkur stajım başladıktan sonra öğrendim sigortasının böyle olduğunu.
İpek hoş geldin
Nick haksızlık olmuş sana, bi şekilde hemen düzeltmelerini sağla. Sigorta yokken daha çok masraf edersin bu hamilelik sürecinde
Bugün halletcem inşallah, gerçekten çok sinirliyim patron yok şuanda. Eğer kabul etmezse işi bırakmayı bile düşünüyorum çünkü çok kızgınım.
nick ne ilacı bu alınabilecek bir şey ise biz yazdırıp alalım
Allah razı olsun abla Reçetesiz de alınabilir belki, ama reçeteyle daha ucuza alıyoruz enayimiyiz ilacın tam parasını verelim dimi?
Eşimin sigortası bu ay başlayacak, ama benim doğum parası alabilmem için primimin yatması gerekiyor.

Benipek hedıye derken cocuklara bayram ıcın bırer thsırt alabılırsın
ama sahsen eltıne heıdye almana gerek yok
meyve fılan alırısnız olur bıter

Hediye derken ne bilim yöresel bir şeyler buradan. Yoksa ben eltiden ne gördüm ki sultanlara hediye alacam..çocuklara zaten para veriyor eşim ama onlar vermez birbirinin çocuğuna falan benim kıza da vermezler sözüm ona küçük. Ama ben evlenirken eltim 1,5 yaşındaki oğlunu kucağıma verdi dedi ki: gelinin kucağına oğlan verilir, gelin de oğlana para verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…