Ben de zeytin falan düşünmüştüm ama tek 2 şer kilo tenekede olmaz demi yanına bir de baklava falan lazım. En iyisi kibar takılmak ve tatlı götürmek. Yeter!
bugünde kv doğumgünüymüş
pasta alıp süpriz yapçazzz
sevgili kpeder familyasına ne almak lazım ya?
ayyy ıyyyyyyyy gıyyyyyyyy
sen olmadan önce anasına pasta alıyormuymus ya da hediye
veren var ya nasılsa , sende eşine çıtlat tembihlle atlamasın
misafir sizsiniiz ağırlayan sizsiniiz bak gıcık oldum , götürme bişii
sanki çok biliyolarda bide beğenmiyolar, eşini ikna edebiliyosan vermesin paraaa
adam yicek yer arıyolarr
sevgili kpeder familyasına ne almak lazım ya?
30 yıllık hayatında ilk defa pasta kesilcek kadınaaa , oda bana denk geldi
Ben tek çikolata götürüyorum
Anneler gününde hediye alıyoruz zaten
Onlar Ous'un doğum gününü bile unutuyo, hediye için demiyorum sadece hatırlasaydı yeterdi.
Vay be
Bir kutu çikolata, bir şişe kolonya :)
ldyx güzel demiş
kayınpederlereed 1 kutu cukulata 2 kg zeytın
sebatiye abla bişey sorabilirmiyim
30 yıllık hayatında ilk defa pasta kesilcek kadınaaa , oda bana denk geldi
sor tatlım..............
Biz aynı şehir değiliz ya beklentiler daha büyük oluyor nedense. Kpedeleri köyde yaşayanlar bilir..
Böyle dolabı doldur cebine harçlık ver beklerler. Yoksa kıyafet türü hediyeyi hediyeden saymazlar zaten. Eşime diyorum bir tablo mu alsak ki napar baban
aynı benim teyzemin oğlu. teyzem kılı kırk yarar oğluna çocuk bakmaya gider. oğluda onu yemeğe çıkarır ama parayı teyzeme ödetir...Evet canım benim eşim en küçük ama çocuklara bir tek o para veriyor. Biz çok zenginiz onların gözünde zaten beğenmiyorlar verileni de. Geçen sene gittiğimizde bin ısrar balık çiftliğine gittik. Ben de sanıyorum ki ben misafirim ziyafet çekilecek bana sonra eşimin cüzdana bakarken dedim nere harcadık ki biz bu parayı. Dedi balığa verdim. Dumur oldum resmen. Bir şey de diyemedim giden geri gelmez laf ettiğimle kalırım diye..sen düşün gerisini.
o bende de çok oluyordu.. boşandım tüm kötülüklerden arındım çok şükürEşime rakamlar küçük geliyor. Yılda bir kez oluyor lafını ettiğine inanamıyorum diye başlayan sinirimi bozan bir cümle kuruyor. Ben de kuruş derdinde değilim hırslarımın peşindeyim aslında. Kadınsal karmaşık duygular.
Sovcum madem ugur boceklı pasta alın bari
sen eltine ne hediye alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?