09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de zeytin falan düşünmüştüm ama tek 2 şer kilo tenekede olmaz demi yanına bir de baklava falan lazım. En iyisi kibar takılmak ve tatlı götürmek. Yeter!

Ben tek çikolata götürüyorum
Anneler gününde hediye alıyoruz zaten
Onlar Ous'un doğum gününü bile unutuyo, hediye için demiyorum sadece hatırlasaydı yeterdi.

bugünde kv doğumgünüymüş

pasta alıp süpriz yapçazzz

Vay be

ldyx güzel demiş

kayınpederlereed 1 kutu cukulata 2 kg zeytın

Eşime rakamlar küçük geliyor. Yılda bir kez oluyor lafını ettiğine inanamıyorum diye başlayan sinirimi bozan bir cümle kuruyor. Ben de kuruş derdinde değilim hırslarımın peşindeyim aslında. Kadınsal karmaşık duygular.

Ben tek çikolata götürüyorum
Anneler gününde hediye alıyoruz zaten
Onlar Ous'un doğum gününü bile unutuyo, hediye için demiyorum sadece hatırlasaydı yeterdi.

Vay be

Bir kutu çikolata, bir şişe kolonya :)

ldyx güzel demiş

kayınpederlereed 1 kutu cukulata 2 kg zeytın

Biz aynı şehir değiliz ya beklentiler daha büyük oluyor nedense. Kpedeleri köyde yaşayanlar bilir..
Böyle dolabı doldur cebine harçlık ver beklerler. Yoksa kıyafet türü hediyeyi hediyeden saymazlar zaten. Eşime diyorum bir tablo mu alsak ki napar baban

30 yıllık hayatında ilk defa pasta kesilcek kadınaaa , oda bana denk geldi

Ben anneme de pasta kesmiyorum ( sevmez de zaten )
Kayınvalideye de kesmem
Kesip bizi çağırırlarsa mecburen gidilir de, biz kendi aramızda yapıyoruz doğum günü eşimle.
Onlarda öyle yapsın

Köyde kimsem yok ama bi de şu var çevremde gördüğüm kadarıyla
O işler tek taraflı olmuyo
Sen İstanbul'dan ne kolayına geliyosa onu alıyosun gönlünden geldiğince
Onlarda köyde yapılan pekmez, yağ, kuru sebze, meyve vs. size yolluyo

Yok onlar yollamıyosa siz de kimsenin dolabını doldurmak zorunda değilsiniz yani
Çikolata da bayramda adettendir, ziyarete gidilince götürülür, kafidir.

aynı benim teyzemin oğlu. teyzem kılı kırk yarar oğluna çocuk bakmaya gider. oğluda onu yemeğe çıkarır ama parayı teyzeme ödetir...
o bende de çok oluyordu.. boşandım tüm kötülüklerden arındım çok şükür

sovr kuzum sen mutlu ol emi canım. içimden böyle söylemek geldi..

bu arada budapeştede yürüyoruz 4 kişi. sokak çalgıcısı var kenarda. bana geldi gülümse sadece dedi ve döndü. o kadar mutlu oldumki anlatamam bütün günüm iyi geçti sadece küçük bir gülümsemeyle bütün gün kahkahalarla dolaştım. çok yorgundum ondan suratsızdım aslında ama unutturdu herşeyi. szide gülümseyin olur mu.. en azından bugün hiçbişeye itiraz etmeden sadece gülümseyin. belki farketmeden bişeylerin değişmesine vesile olursunuz. benim çok hoşuma gitmişti.

cute kuzum seni ekledim bu arada. söylemesen farketmeyecektim ama pek instagram kullanmadığımdan. face kullanıyorum ben aktif olarak çünkü.

durumunuz varsa dolapta doldurulur eline harçlıkta verilir ama yaa yoksa böyle beklemek çok abes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…