09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bence çikolata al yeter
Önceden de duymuştu cimriler ve sendne para istemişlerdi
Yoksa bayramlık bi eşarp ile gömlek hediye et derdim ama boşver hak etmiyorlar

nick ne ilacı bu alınabilecek bir şey ise biz yazdırıp alalım
ay nede güzel düşündün abla ya. bende sorayım bizim dr.a. ama hamilelere özel ilaçsa yazmaz sanırım bizimkide. ama hamile olanlara alerji yapıor diye 2.si yazılabilir yada farklısı.

ama sgk ilacı maaştan kesmiyor mu? bedava mı veriyor?

ipek kasma bence kendinii, onlarda adet nasıl alıp verme var mı

yoksa almaa, ne gerek var neden onları düşünüceksin

önceden bende banane ben kendi bildiğimi okurum derdim sonradan alıştım adamına göre muamele

eşin çocuklarına para da veriyormuşş nasılsa onlarda oda yokmuş, çok istiyorsan lokum yada çikolata al geç hiçbişi alma bence

Sigortalı olduğun zaman ilacın bir kısımını devlet ödüyor bir kısmını sen, sanırım %20sini biz ödüyoruz 80'i devlet.

Bence çikolata al yeter
Önceden de duymuştu cimriler ve sendne para istemişlerdi
Yoksa bayramlık bi eşarp ile gömlek hediye et derdim ama boşver hak etmiyorlar

Ben de zeytin falan düşünmüştüm ama tek 2 şer kilo tenekede olmaz demi yanına bir de baklava falan lazım. En iyisi kibar takılmak ve tatlı götürmek. Yeter!

Sana yazmaz canım dr. Hani bazı ilaçlar var ya kişiye özel gibi. Mesela benim kızın şurubunu babama yazmayacağı gibi doktor. Ben bir kere eşime demiştim yazdır vitamini diye. Dr bir kere erkek olmandan kaybediyorsun demiş.

Evet canım benim eşim en küçük ama çocuklara bir tek o para veriyor. Biz çok zenginiz onların gözünde zaten beğenmiyorlar verileni de. Geçen sene gittiğimizde bin ısrar balık çiftliğine gittik. Ben de sanıyorum ki ben misafirim ziyafet çekilecek bana… sonra eşimin cüzdana bakarken dedim nere harcadık ki biz bu parayı. Dedi balığa verdim. Dumur oldum resmen. Bir şey de diyemedim giden geri gelmez laf ettiğimle kalırım diye..sen düşün gerisini.

madem oyle sızde para vermeyın delımısınız nesınız

sende eltının bebesıne para evrdınmı benıpek?

sov, kaynanan ıyılestımı

Bir tarafım alma diyor. Diğer tarafım yılda bir kez için eşini ezdirme diyor. Kararsız kaldım. Baklava da kesmez yani onları ne bekliyorlar bilemedim.

Yanına 3 kutu çikolata al, gittiğin her yere ver geç cebine de 5-10 TL bozukluk koy, çocuklara bayramlık sıkıştırıver olsun bitisin.

veren var ya nasılsa , sende eşine çıtlat tembihlle atlamasın

misafir sizsiniiz ağırlayan sizsiniiz bak gıcık oldum , götürme bişii

sanki çok biliyolarda bide beğenmiyolar, eşini ikna edebiliyosan vermesin paraaa

adam yicek yer arıyolarr

çocuklara alman yeterli öyle çok büyük şeylere gerek yok bence.arkadaşların dediği gibi tshirt felan

Resmen tiyatro sahnesi gibi demi? Sahte bir sevgi göstergesi

bilmem bende çözemedim kendimii, sevmemezlik değil ama sevgide değilll

böyle zoraki uygulamaları sevmiyorum ama ses etmedim eşim rica edince istekli gibi göründümm

o da teklif etti zaten illaki gidelim demedi kırmıyım dedim

kesintisini biz ödüyoruz diye biliyorum.%20 felan onu zaten nickin de ödemesi lazım

ayyy ıyyyyyyyy gıyyyyyyyy

sen olmadan önce anasına pasta alıyormuymus ya da hediye

bizim köydekilerde yiyici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…