09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çek işte rasyonel olarak sen haklısın. ama irrsayonel bakınca olaya. oğlanı okuttuk mühendis ettik. zorla tarlada çalışa çalışa okuttuk mantığını bilmezsin. bir tarafım da en fazla zaten 2 kg zeytin tenekede 2kg baklava diyor. bundan feragat edip eşimi utandırmayım diyorum. gelirken de azcık ilaç parası ziyadesiyle kafi sanırım.
oradan gelecek kışlık olayı yaş benim için yaşlı olmalarından kotarıyorlar. yapamıyolarmış.

cute pasif olmuş ban yemiş

tuhh yaa yeni hamileye yapılır mı çocugu felan düşürmese bari

E seni de leylekler okutmadı herhalde
Anneninde dolabını doldurun, harçlığını verin o vakit

Haksızlığa gelemiyorum ben ya

Yaşlı da olsa yapıyo millet, hem eltin ve kaynınlar da var mutlaka yapıyolardır. yoksa kendileri ne yiyo köyde
Şart değil ama düşünce önemli ben buna kızıyorum
Sen ne yaptın da ne bekliyosun yani
Tek taraflı hiç bişey olmaz

kvalide gelin meselelerini anlarım da elti neden sevilmez ya.yani gerçekten anlaşan çok nadir.

ilk günden kuma olarak görürsen öyle olur ama ona çanak tutanlar yüz verenler şımartanlar asıl suçlu.evladları arasında dengeyi kuramayanlar herkese laf düşürenler.....

Ben anneme de pasta kesmiyorum ( sevmez de zaten )
Kayınvalideye de kesmem
Kesip bizi çağırırlarsa mecburen gidilir de, biz kendi aramızda yapıyoruz doğum günü eşimle.
Onlarda öyle yapsın

aynen annemlere de yapmayıız

aslında gidersem alışkanlık haline gelirmi diye de düşünmedim değil ama gelirse bozmasını bilirim o alışkanlığıı

neysee bi kereden bişi olmaz

Hiç bişi almana gerek yok, elini öpüp dualarımı getirdim demek yeter ahhaha..

Cute nereye gitti yahu?? kimle dalaştı çaktırmadan...

bak biz mesela tatil dönüşü ugrayacakmışız normalde bir yere eli boş gitmem ama gelmiyor içimden bir şey almak gerçekten zorluyorum olmuyor.

aynen annemlere de yapmayıız

aslında gidersem alışkanlık haline gelirmi diye de düşünmedim değil ama gelirse bozmasını bilirim o alışkanlığıı

neysee bi kereden bişi olmaz

evet geleneksel olmayacaksa bi kereden bişey olmaz

cutenin mesajlarını karıştırdım ama banlancak hiçbişi bulamadım neden gitti aceppp,

acaba benim ne zaman eltim olcak en az 5-6 yıl sonra tahminimcee

eltim olsun kv ile kanki canki olsunlar, hep gezsinler tozsunlarr yedikleri içtikleri ayrı gitmesin

beni hiç aramasınlar sormasınlar unutsunllarr, ölü taklidi b ile yapabilirim bunun içinn

kızlar cute den selam ve mesaj var.

bdv ısım konumda bır kadın bana yazmıstı ya
ona cemkırmıstım ondan olmus olabılır ama bu defa bende bılmıyorum sadece tahmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…