09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

a.s hayırdır inşallah nen var kuzum :26::26:

iş yerindeki yaşadığım şeyler canım Allahım herşeyin hayırlısını versin anladımki bu gün ne kadar bi yerlerimi yırtsamda hiç bi anlamı yokmuş ne yaptığım işin nede tüm iyi niyetimin

bazen yetiştirme yurdundan adam alaydım keşke diyom ne kadar bencilce ve kötülük dolu bi his olduğunu bilsemde kimi zaman patlatıyolar insanı

anlattığın kadarıyla senın kv.de anlayılı be canım gene şükret

arkadaşımın bı eltısı var kızkardeşten öte

haftanın 1 gunu mutlaka bırbılerınde kalıyor

sevgili gibi birbirlerini arayıp soruyolar hergun çok imrenılesi

bi bağları vardı

sabret canım kamuyla hiç alakma olmadıından sorunun ne anlamadım ama sabret işini kaybetme

benim de var öyle bi arkadaşım hatta birbirlerinin açıklarını falan kapatıyorlar hiç kötülemezler falan kardeş gibiler cidden imrenilecek durum,

yok Allahtan kv ile bi sıkıntı yok aslında hatta ailem benim kötü gelin olduğumu söyleyip onları korurlar ufak tefek şeylerde,

benim eşim aşırı düşkün bazen diyorum bana ne sonuçta evini aksatmıyo veya illa beraber gidicez demiyo ayda bi gidiyoruz ama sık sık onların işleriyle ilgili evden çıkıp koşturması bizim vaktimizden çalması gıcığıma gidiyo , her gün 5-10 dk bile olsa görür ayrıca 2-3 kere telefonda görüşür beni neden rahatsız ediyo sa işte takıntı oldu resmen

sabret canım kamuyla hiç alakma olmadıından sorunun ne anlamadım ama sabret işini kaybetme

inşallah canım kurtulacam bu seftende bu insanlardanda herkes kötü bi benmi yiyiyim diyorum bazen ama tam bir bumerang cehennemine düşmüşüm

o konuda bende eşime kızarım hiç aramaz annesini babasını bu sefer k.v bana kızaar aramıyor diye sanki ben tembihliyorum

o konuda bende eşime kızarım hiç aramaz annesini babasını bu sefer k.v bana kızaar aramıyor diye sanki ben tembihliyorum

kendi çocuklarına yakıştıramıyolar ya amaan sende salla belli bi düzene oturunca umursamıycaklaırnı düşünüyorum ben de ayda bir falan gidiyorum eşim hergün gitsin görsün bende annemlere gidelim diye eşime sık sık söylemem kendim tek gider görürüm annemleride eşimlşe ara sıra gideriz, herkesin ailesi kendine kıymetli nasıl ben onlara sık sık gitme mecburiyetim yoksa onunda yok , sen nekadarlık evliydin bebe varmı

ne güzel, insan imreniyor,
eltim etkisiz elaman 1,5 yıllık evliyim 3 kere fln telde konuştuk zaruıri durumlardı oda
ama kendi dümenini döndürme peşinde
benden bir çıkarı yok ya insanlığınıda pek göremiyorm.
Görümceme gelince, onu tanımlayacak kelime bulamıyorum.
Rabbim bana uzak eylesin, 18 saat uzak da şükürler olsun.

dip. not. bende görümce adayıyım :)))))

Eşim geçen diyorki, senden de cadı görümce olur, bende dedimki, öyle davranıp gelini kendimden de mi nefret ettireyim,
mesajı almıştır umarım :))))

şanslısın canım inşallh hiç bozulmaz bu duzen senı zorlamasında gitsin ne yapçan her gıttığınde sende gel dıye tutturmasında

kendi aileme tek de gidiyorum eşim her seferinde gelmek zorudna değil zorlamıyorum onu,,,
he bide oda beni zorlamasın diye üstünde durmuyorum :)

5 yıllık evliyim ikinciye hamileyim
zamanla oturdu tabi ben mesela iki aydır eşim burda yok k.v ye hiç gitmiyorum ne gidipte bi ton laf yiyecem

sen kaç yıllık evlisin canım

helal sana canım tebrik ediyorum lafı gediğine oturtmuşun

şanslısın canım inşallh hiç bozulmaz bu duzen senı zorlamasında gitsin ne yapçan her gıttığınde sende gel dıye tutturmasında

evet bende kendimi telkin ediyorum takma sallama sana zararı yok diye alışıcam İnşallah

kendi aileme tek de gidiyorum eşim her seferinde gelmek zorudna değil zorlamıyorum onu,,,
he bide oda beni zorlamasın diye üstünde durmuyorum :)

evet bende eşimi zorlamadığım için oda bana bişi diyemiyo hiç ara sor diye de zorlamam o istediği zaman arar ailemi en güzeli bu şekil,

bi aralar haftada bir gidelim diyodu o zamanda ses etmemiştim haftanın bi günü onun ailesine gidiyoduk ertesi günde hadi benimkilere gidelim diyodum benimkiler 45 dk mesafede zxor gelmeye başladı tabi sonrasında 2 haftaya çıkardık gitmeleri sonra 3 hafta şimdi bazen ayı buluyo bide eşim vardiyalı çalışınca her zaman fırsat bulamıyoruz aman böylesi iyi arada hep bi mesafe sınır en güzeli

iyi anlaşamıycaksanız görüşmemek en güzeli nemişin eltısı gıbı laf ola berı gele dıye kafanı şişirmiyor en azından

görümcenın uzaklığıda iyimiş hep orda kalsın

benım görümcek çok yakın ama bızımde hiç bi muhabbetımız yok çünkü kv.dem engel oluyor bide bizim görumce aşırı kıskanç

nişandabana yapılan söz bılezığını bıle kıskanmış ve annesıne benımkının ıkı katı kalınlığında ynı model bilezık aldırmiş

benım söz bıleziğinden haberım bıle yoktu ozamn modaydı söz bileziği bana süpriz olsun dıye almışlar

oğlum 8 yıl sonra oldu onu bıle kıskandı kv.dem severken tabı benımkiler damadın çocuğu bukadar sevılmedı demezmi

varın sız anlayın ne olduğunu

sağol asyalimmm :) oturtuyorlar vallahiii :)

sen burdakı kv.de modellerınde doluyosun bıraz bence

ben kkyı çok geç tanıdım daha erken tanısaydım asla bukadar iyi niyetli davranıp ezıkletmezdım ekndımı

ama artık daha ıyı koruyorum kendımı kvnin zararların karşı

öylelerini görmemek daha iyi niye onun negatif enerjisini üstüne alıcaksın ki ve öyleleri hiç mutlu olamıyolar çünkü içleri hep kötü karanlık elindekinin kıymetini hiç bile miyorlar üzülüyorum öylelerine o yüzden kıskanç işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…