sen burdakı kv.de modellerınde doluyosun bıraz bence
ben kkyı çok geç tanıdım daha erken tanısaydım asla bukadar iyi niyetli davranıp ezıkletmezdım ekndımı
ama artık daha ıyı koruyorum kendımı kvnin zararların karşı
öylelerini görmemek daha iyi niye onun negatif enerjisini üstüne alıcaksın ki ve öyleleri hiç mutlu olamıyolar çünkü içleri hep kötü karanlık elindekinin kıymetini hiç bile miyorlar üzülüyorum öylelerine o yüzden kıskanç işte
iyi anlaşamıycaksanız görüşmemek en güzeli nemişin eltısı gıbı laf ola berı gele dıye kafanı şişirmiyor en azından
görümcenın uzaklığıda iyimiş hep orda kalsın
benım görümcek çok yakın ama bızımde hiç bi muhabbetımız yok çünkü kv.dem engel oluyor bide bizim görumce aşırı kıskanç
nişandabana yapılan söz bılezığını bıle kıskanmış ve annesıne benımkının ıkı katı kalınlığında ynı model bilezık aldırmiş
benım söz bıleziğinden haberım bıle yoktu ozamn modaydı söz bileziği bana süpriz olsun dıye almışlar
oğlum 8 yıl sonra oldu onu bıle kıskandı kv.dem severken tabı benımkiler damadın çocuğu bukadar sevılmedı demezmi
varın sız anlayın ne olduğunu
hem burdakilere doluyorum hem yakınımda bikaç kötü örnek yaşayan arkadaşım var ,
birde bendeki değişik bi koruma içgüdüsü sürekli şunu derse şömyle yapayım bunu derse böyle yapıyım eyvah evliliğime zarar vermesin düzen bozulmasın halbuki kadının bi art niyeti yok benden önce oğllunun mutluluğu için yaşıyo resmen
sürekli kendini koruma hali yoruyor haliyle , arkadaşlaırm yeni olduğum için böyle olduğunu bikaç yıla kalmaz umursamazlığı öğreniceğimi söylüyor bakalım
evet çok kısknaç ben onun çocuklarına asla kıskançlık yapmadım
gözümün içine baka baka severdı çocuklarını sankı 5 senedır görmuyo gibi
benımçocuğum olmadı oldu kaybettım asla dıkkat etmedı üzülmesin demedi
bide daha üstüne geldı kıskançlık yaptı
inşallah canım borçlarınız tez zamnda biter de alırsın bebişi kucağına herşey yolundaysa çokta bekleme bence nasılsa borçta bişekilde ödenir ama özel sektördeysen izin konnusunda sıkıntı çekebilirsin5 yıllık evliyim ikinciye hamileyim
zamanla oturdu tabi ben mesela iki aydır eşim burda yok k.v ye hiç gitmiyorum ne gidipte bi ton laf yiyecem
sen kaç yıllık evlisin canım
[aa ne güzel Allah bağışlasın sağlıkla 2. bebeğini kolaylılla alırsın umarım , cinsiyeti belli mi,
bende 8 aylıke vliyim yeniyim daha borç harç derken çocuk 1-2 sene sonra ama olmasa hemen yapardım herhalde zorunluluktan bekliyorum yoksa çok istiyorum bebek bakalım hayırlısı
he bazen hakediyolarsağol asyalimmm :) oturtuyorlar vallahiii :)
öylelerini görmemek daha iyi niye onun negatif enerjisini üstüne alıcaksın ki ve öyleleri hiç mutlu olamıyolar çünkü içleri hep kötü karanlık elindekinin kıymetini hiç bile miyorlar üzülüyorum öylelerine o yüzden kıskanç işte
bizimkilerde çekememezlik var o kıskançlıktanda kötü
Selam çekirgeniz geldi :122:
Konu ne ? Görümce mi
valla katiem al birini vur ötekine,,,,
hatıra kalsın diye ailem bana set almıştı, karşı taraf almayınca,
görümcek kocasının ailesine aldırmış ama setini beğenmiyor
benimkiyle kıyaslıyor, dedim, annem babam beğendiğimi aldı
insan azcık utanır yaa,,,
cimri bencil aç gözlü kıskanç görgüsüz daha ne anlatayım,
şöyle evire çevire bi yolsaö belki hırsım geçer
hee bende az değilim ortada haksızlık varsa asla laf altında kalmam tak diye yapıştırım
ben haksızsam da özür dilemesini bilirim.
grilerim yok netim oldukça
valla katiem al birini vur ötekine,,,,
hatıra kalsın diye ailem bana set almıştı, karşı taraf almayınca,
görümcek kocasının ailesine aldırmış ama setini beğenmiyor
benimkiyle kıyaslıyor, dedim, annem babam beğendiğimi aldı
insan azcık utanır yaa,,,
cimri bencil aç gözlü kıskanç görgüsüz daha ne anlatayım,
şöyle evire çevire bi yolsaö belki hırsım geçer
hee bende az değilim ortada haksızlık varsa asla laf altında kalmam tak diye yapıştırım
ben haksızsam da özür dilemesini bilirim.
grilerim yok netim oldukça
Konu ne ? Görümce mi
Konu ne ? Görümce mi
neyseki eşin bazı şeylerin farkına varmış benim eşim olsa hala vermiyorsa vermiyor sen karışma diye karşıma dururdu benimbenımki benden 6 yaş buyuk bişi diyemıyorum
aslında cevapta vermek istemıyorum takılsın kendı kafasına göre
ama eşim çok üzüldü ıkı tane çocuğu var görumcemın
biz bayramlarda ıkısınede her zaman harçlık verdık kendı çocuumuz yoktu belkıde hiç olmıycaktı ama hesapsı kıtapsız olması gerektiği gibi hiç bi bayram atlamadık zaten ıkı kardeşler eşim sen vermıyceksınde kım verıcek deyip byrma öncesı hazırlardım harçlıkları
oğlum oldu 2 bayram geçti görumcem 5 kuruş vermedı eşimde buna çok gücendı
para için değil kıskançlığını bukadar belli ettiğine üzüldü çünkü bi kardeşi var
araya kıskançlık girmemliydi ama malasef durum bu
benımki benden 6 yaş buyuk bişi diyemıyorum
aslında cevapta vermek istemıyorum takılsın kendı kafasına göre
ama eşim çok üzüldü ıkı tane çocuğu var görumcemın
biz bayramlarda ıkısınede her zaman harçlık verdık kendı çocuumuz yoktu belkıde hiç olmıycaktı ama hesapsı kıtapsız olması gerektiği gibi hiç bi bayram atlamadık zaten ıkı kardeşler eşim sen vermıyceksınde kım verıcek deyip byrma öncesı hazırlardım harçlıkları
oğlum oldu 2 bayram geçti görumcem 5 kuruş vermedı eşimde buna çok gücendı
para için değil kıskançlığını bukadar belli ettiğine üzüldü çünkü bi kardeşi var
araya kıskançlık girmemliydi ama malasef durum bu
natlus gibisin fesat nalet yılann
ne kadar uzak o kadar iyi boşver kıskansın dursun kendi çağında dönsün
yakında bizde görümce olacaz üç erkek kardeşim var vay halımızabenim görümcemin bana bi zararı yok aslında olmadıda ama yinede uyuz oluyorum işte kişiliğini sevmiyorum bana sorarsan tam bi psikolojik vaka
sevemiyorum napıym
hoş geldin dün eltiydi bugün görümce yarın kayın diye gider bu söyleşiSelam çekirgeniz geldi :122:
Konu ne ? Görümce mi
hoşgeldin çekirgee
konu yine örümceklere geldi :)))
hoşgeldin çekirgee
konu yine örümceklere geldi :)))
as. hoşgeldin
evet konu hayatımızdaki görümcekler
ama senınkide az değil kahve yapmasını bıle bılmıyoo
hoş geldin dün eltiydi bugün görümce yarın kayın diye gider bu söyleşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?