Bende yazayım bari
Benim görümcem genç kız olmadan kocakarı olanlardan
5 dk susmaz ve sürekli herkese laf sokar , annesine bile
Sonra da kahkahayı patlatır
Argo vs. ne ararsan var
Kendini över
Övülmek ister
Ama biri eleştiri yapınca yine tırnaklarını çıkarır, laf sokar
Egosu oldukça yüksek biri
Ve kopyacı şakirdir
Kimde ne görse onu almak ister
Kıyafet olarak özellikle
Ama evine ufak bi detay ekle diyelim
Ooo der gözlerini belertir daha yapcak bişey kalmadı herhalde bu son olur
Sanki ona dert
Kıskandığını belli etmemeye çalışır ama
Gözleri pörtler, morali bozulur, bi köşeye çekilir gözünü diker
Anlarsın ki yine bişey oldu da onu kıskandı
Arada tip tip bakar
Ailesiyle olduğu gibi kendisiyle de mesafem bellidir
çekirge, tanıdım seni
yakında bizde görümce olacaz üç erkek kardeşim var vay halımıza
hoş geldin dün eltiydi bugün görümce yarın kayın diye gider bu söyleşi
Zaten kabak gibi ortadayım , günaydın sana
çekirge görümceklerimiz aynı kişiler olabilir mi :)
saçımın rengine kadar kopya çekmişliği var
hatta gelin başı makyaj yapılırken gofret daha güzel oldu demişt oradakiler,
ulen gelin olan benim, ayrıca suratsız ve memnuniyetsiz olanda sensin.
Burnu kaf dağında 32 yaşında 2gün çalışmamış ama sandıktaki diplomalarıyla övünür
Buda benim imtihanım galiba,,
çekirge, tanıdım seni
Hoş buldum, bi tane de bende var maalesef
Hoş buldum, kahve yapmayı bilmez ama dil pabuç
Hoş buldum
Çok şükür kaynım ve eltim yok, sedefsizim
Senin gülüşün yeter şekerim
Öyleleri gudubet oluyo istediği kadar allansın pullansın zaten
Bi bakışı bile ne olduğunu belli ediyo yani
Allah beterinden korusun Gofretcim öylesini kendi haline bırakmak en iyisi
Birgün yine birşeyleri kıskanırken çatlayacaklar zaten ince yerinden
ben görümceyimki zatenabim var
hemde 18 yıllık evli bir kez sorunumuz olmadı daha iyiyizdir gelinle hoş gelinde iyidir
bir kez bir sorun yaşadık oda babamın cenazesinde onuda ölsemde unutmam çok içime oturdu
bakın anlatayım siz karar verin
babam yeni vefat etmiş daha 5 günlük ev misafir dolu sürekli çay içiliyor ben genelde mutfaktan çıkmıyorum kendimi işe verdim üzüntümü atmak için, çay bitti daha doğrusu tek bardak çay kalmış buda çay almaya geldi kendine (ki boğazına çok düşkündür ne olursa olsun o çayı içecek yani) bende o çayı alma misafir var o ister şimdi yeni demleyelim sen ordan al dedim çay bardağını çarptı giti bu içeriye, ertesi gün abim bana bir dolu laf etti abime söylemiş beni evde büyük bir kavga çıktı bir bardak çay için
bunu asla unutmucam o çayı içsen nolur içmesen nolur
böylede bi abim vardır benim işte bazen yengenim şeyinin altından olduğunu düşünüyorum
benim eşim olsa aynı durumda ben desemki bir bardak çay içirmedi ablan bana desem sende içmeyeydin der
ben görümceyimki zatenabim var
hemde 18 yıllık evli bir kez sorunumuz olmadı daha iyiyizdir gelinle hoş gelinde iyidir
bir kez bir sorun yaşadık oda babamın cenazesinde onuda ölsemde unutmam çok içime oturdu
babam yeni vefat etmiş daha 5 günlük ev misafir dolu sürekli çay içiliyor ben genelde mutfaktan çıkmıyorum kendimi işe verdim üzüntümü atmak için, çay bitti daha doğrusu tek bardak çay kalmış buda çay almaya geldi kendine (ki boğazına çok düşkündür ne olursa olsun o çayı içecek yani) bende o çayı alma misafir var o ister şimdi yeni demleyelim sen ordan al dedim çay bardağını çarptı giti bu içeriye, ertesi gün abim bana bir dolu laf etti abime söylemiş beni evde büyük bir kavga çıktı bir bardak çay için
böylede bi abim vardır benim işte bazen yengenim şeyinin altından olduğunu düşünüyorum
benim eşim olsa aynı durumda ben desemki bir bardak çay içirmedi ablan bana desem sende içmeyeydin der
Senin gülüşün yeter şekerim
Öyleleri gudubet oluyo istediği kadar allansın pullansın zaten
Bi bakışı bile ne olduğunu belli ediyo yani
Allah beterinden korusun Gofretcim öylesini kendi haline bırakmak en iyisi
Birgün yine birşeyleri kıskanırken çatlayacaklar zaten ince yerinden
3 ümüzünkide ortakmış ama ben kocayı boşadım. görümceyide siz kendi aranızda bölüşün
ciddmi tanımadınçekirgeyi bi ben tanımadım fakat konuştunuza göre tanıdık biri deyip çıkıyorum işin içinden
ne çekmişsiniz be siz bu görümcelerdennn kayınvalidelerdennn
ben geldimm
aman tabiki sen haklısın canım benim de amcam öledir karısının şeyinin altındaben görümceyimki zatenabim var
ne çekmişsiniz be siz bu görümcelerdennn kayınvalidelerdennn
ben geldimm
haksız, senin cenazen var olurmu öyl eşey.
bend egörümceym. benzer şeyleri bend eyaşadım. annemi kaybettiğimizde 3 gelin hangi kapalı kapıyı bulsalar fısır fısır annemi bizi çekiştirdiler. hepsinden soğudum. şimdi sadece yüzleirne gülüyom
nolsu canım nasıl kaybettin ?
acını deşmek istemem ama paylaşmak istersen tabi
3 ümüzünkide ortakmış ama ben kocayı boşadım. görümceyide siz kendi aranızda bölüşün
sağol çekirgem :)
aynen canım, ramazan bayramında görüş günü var biz gidince oda gelir kesin
1 hafta nasıl geçer bilemiyorum :)
donumu çıkarsam yıkamadan giyer, benim donumya o derece kıskanç.
bir sürü yeni şey alıp hergün birinimi giysem iyice çatlasa kazulet hanım.
nede olsa onun gibi koca parası yemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?