konuştuğum biri şimdilik. ctesi tanıştık aslında ama pazar hariç hergün konuşuyoruz mesajlaşıyoruz. gece iyi geceler sabah günaydınlar :))
mke nedır gofret=?
pıyon goruslermımı resımlrın altına yazdım
canım günaydın. resimlerime baksanaaa
Tatlım bişey göremiyorum:2:
ben pek begenmedım ya olabılırde olmayabılırde bana esmer erkekler kırlı gıbı gelıyor :))))))))))))))
ama kucuk geldı bana yası olgunda degıl gıbı :)
bence cok hoş biri severim ben esmerleri
ben pek begenmedım ya olabılırde olmayabılırde bana esmer erkekler kırlı gıbı gelıyor :))))))))))))))
ama kucuk geldı bana yası olgunda degıl gıbı :)
benim rüyamı kimse okumadımıı yaaaa :84::84::84::84:
neden dışlıosunuzzz beniiiiiii
benim rüyamı kimse okumadımıı yaaaa :84::84::84::84:
neden dışlıosunuzzz beniiiiiii
günaydın canlar.....
gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..
ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa
gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..
ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa
kan rüyayı bozar diye biliyorum canım bengece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..
Günaydın hoş geldin Gofretcim
Piyo ne ara ekledin ne ara sildin
Çalışıyoruz herhalde, Doğan'ın fotosunu pürdikkat bekleyemiyoruz
Ama küçük hali görünüyo resmin tıklayınca açmıyo
Kısmen gördüm tipi iyi zaten sende tipinden değil biraz havai oluşundan tereddüt ediyorsun
Biraz fırlama olduğu da belli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?