günaydın canım. evet ya çoook heyecanlıyım. fototlarını çaldım face ten size göstermek için ama tanıdık neyim çkarsınız diye korkuyorum
güngören de doğan adında tanıdğı olan varmı
gel bakıim yamacıma görmedim ben senin rüyanı
benide arkadaşım görmüş gecenlerde rüyasında cok güzel bebek doğurmuşum.
hamile kalmiiiim :26:
Cümletennn günaydınlarrr şekerler
Günaydın hoş geldin abla
Müjdeler olsun sana hamiş olacaksıngece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..
ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa
günydın ablacııkkkkkCümletennn günaydınlarrr şekerler
du ekliom 1 dk lığına hemn ok yazın siliyom.piyommmm bnede görmedim ya resmiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuzu ben 86 lıyım o 87 li. senle yaşıtya laa. benden 4 ay 5 gün küçük ama sene giriyor araya. tripsever biri değil gbi balık burcu sakinaman pıyon kac yasında senden kucukmu ne yapıcaksın bebegı ya
onun trıbıylemı ugrasacaksın?
günydın ablacııkkkkk
du ekliom 1 dk lığına hemn ok yazın siliyom.
kuzu ben 86 lıyım o 87 li. senle yaşıtya laa. benden 4 ay 5 gün küçük ama sene giriyor araya. tripsever biri değil gbi balık burcu sakin
Günaydın hoş geldin Gofretcim
Piyo ne ara ekledin ne ara sildin
Çalışıyoruz herhalde, Doğan'ın fotosunu pürdikkat bekleyemiyoruz
Ama küçük hali görünüyo resmin tıklayınca açmıyo
Kısmen gördüm tipi iyi zaten sende tipinden değil biraz havai oluşundan tereddüt ediyorsun
Biraz fırlama olduğu da belli zaten
günydın ablacııkkkkk
kuzu ben 86 lıyım o 87 li. senle yaşıtya laa. benden 4 ay 5 gün küçük ama sene giriyor araya. tripsever biri değil gbi balık burcu sakin
kan rüyayı bozar diye biliyorum canım ben
beklemezsen göremezsinnnn
canım valla saf duruyo aslına bakarsan ama artık kendi tahminlerime asla güvenmiyorum salihten sonra
günydın ablacııkkkkk
Müjdeler olsun sana hamiş olacaksınİnşaAllah rüyaların yorumlarında üstümde yoktur.
abla bi arkadaşımın arkadaşı. mototr alıyorumda o vesileyle tanıştık yardımcı oluyor. ama sabahtan akşama kadr konuşuyorz mesajlaşıyoruz watsapta face te yazışıyoruz fln yani. şimdilik arkadaş diyelim haddimizi aşmadanGünaydınn piyoncumm
Kim bu bahsettiğin kişii
Müjdeler olsun sana hamiş olacaksınİnşaAllah rüyaların yorumlarında üstümde yoktur.
gel bakıim yamacıma görmedim ben senin rüyanı
benide arkadaşım görmüş gecenlerde rüyasında cok güzel bebek doğurmuşum.
hamile kalmiiiim :26:
ayy keşkee yaaaBen okudum da çakmam ki rüyalardan
Sovr , kızın olur inşallah adı da İnci dmeiş ona katılmak istedim sadece
popon mu acık kaldım isyanım :26:
kan rüyayı bozar diye biliyorum canım ben
beklemezsen göremezsinnnn
canım valla saf duruyo aslına bakarsan ama artık kendi tahminlerime asla güvenmiyorum salihten sonra
kız muhemirrrrr piyonun eklediği resim ne iş senmisin o herif yoksa
nazar etme nolur çalış seninde olurDOĞAN EMMİCIKSSSSS hele havuzdaki resmi bööööö
dimi ama yaaaBence de güvenmeSalih için de demiştim fırlama ve çapkın gibi diye gördük sonra..
Yoksa yaş sorun değil 1 yaştan bahsediyoruz 15 yaş değil ki bu
kız muhemirrrrr piyonun eklediği resim ne iş senmisin o herif yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?