09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

geldim ben. sebzeli nodle. yedim karnım ağtıyo. öküz gibi yedim öğğğğğğğğğğğ

:131::131::131::131::131::131::118: şımarırım

Şımar bebişimmmmm yakışırrrr

Cute haklıyken hep haksız duruma düşüyorsun. Eşin dersini aldı mı sence? Elini silip kenara cekildi suclu da sen oldun.

Benim tercihim hep prenses modeller, İLK DEFA bir balık etek beğendim, gerçekten çok güzel

bende çok begendim çiçeeemmmm bunlar nasıl pekii

Eki Görüntüle 784258 Eki Görüntüle 784259 Eki Görüntüle 784260 Eki Görüntüle 784261 Eki Görüntüle 784262

Aksine çoooook begend,mmmmmm ama balık modele takdım nie bilmem hani tarlatan olmasın dieeee yaşda oldu baya
aa zasil dursun dieeee
ama benım gögüs yok bu model bana olmaz hahaahahahahahah

Şımar bebişimmmmm yakışırrrr

Cute haklıyken hep haksız duruma düşüyorsun. Eşin dersini aldı mı sence? Elini silip kenara cekildi suclu da sen oldun.

soyledım senın yuzunden oldu ben hıc ugrasmam arasınalrbende acmıyım gunlerce dedım
21:00 denızde olabılırmı ınsan ?
daha neler

koca kafalı koca kafalıs ınır oldum

Ammaaan cutee 2 dk da düşman yaptın kaynananı

bu güne kadar kv ile sıkıntını duymadım hiç ben

kırılmış sana düzelirrrrr üstünde durma bu kadar arayın konuşun normal

neee

ben ona kırıldım bi kere

Cute konuyu biliyorum okumuştum, burda davranışı yanlış olan eşindi, senin bu işi "senin ailen benim ailem"e dökmen yersizdi. Ayrıca kayınvalide işte, oğlunu ona şikayet edersen onu değil seni kusurlu görür. Ona hiç bu durumu yansıtmamalıydın. Ayrıca eşin çocuk değil ki annesi neden kulağını çeksin? İki kişilik sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz.

Bir de kızma ama bazen ne anlattığını anlamıyorum, yani bayramda kim nereye gitti kim kutlamadı hiç birşey anlamadım.

soyledım senın yuzunden oldu ben hıc ugrasmam arasınalrbende acmıyım gunlerce dedım
daha neler

abartmaaa kötü olma kocişine guveniyosan bilemem de kurallardan biri ne olursa olsun eşinin annesiyle kötü olma bizdede öle olur hiç görmem arsızım ben ya

daha neler

Yapma böle hamilesin hassassın bos yere canını sıkma üstelik o senin büyüğünn

elm :26::26::26: sen bana yazmıyosun hiç :26::26::26:

minikkuşummm benimmmmm denk gelmedik kii yazmaz mıyım hicc askolsun

Nick akıllı gacısın seviyorum seni! Yasından da daha büyüksün ay olgunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…