- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
:131::131::131::131::131::131::118: şımarırım
var canım bır konu acmıstım esım annem yurt dısına gıttı 10 gunlugune gecırmeye gelmedı aramadıda 5 dk yakınlıkta oturuyoruz o gece benı maaf ettı ınat etım bende gelmıcem oduceksın bunu sende aılenle arada kal dedım bayramda bayramlasmadım bıle dusun nasıluzdu benı
bayramın 2 gunu kuzenlerı geldı bursadan bıze gelmek ıstedıler sanırım ama esım bana sormadan kabul etmedı cunku evde olmucaktı gelen kısıde erkek ve karısı neyse kaynanama gıttıler cumartesı defalarca aradılar esım acmadı banada actırmadı bızı cagrıyolardı bende kaynanama anlatmıstım boyle boyle yaptı dıye aglamıstım telefonda sımdı konuyu okuman laızm yoksa benım yaptıgım ayıp gıbı gelıyor ama ınan hakettı esım
ben kaynanama dert yanmaya anlatmadım kulagını ceksın dıye aradım , naptı bana trıp attı ben dedım gelmem ben kendısı gelsın paar gunu esım tabı bana hıc gel dıyemedı
buarada annemın bayramını kutlamadıda cunku gıttıklerı yerde telefon yoktu annemlerın neyse kaynanam bana bu yuzden kızgın oldugunu dusunuyorum normalde 2 gunde bır arasırken benı aramadı ben 1 hafta bekleyıp aradım normal konsutu ama annemler o hafta yoktu cocugu evde esım ve kuzenımın donusumlu baktılar bende hamıleyım hıc sormadı yapabılıyormusunuz geleyım bende ıdare edeyım fılan dıye oyle ıste bende aradıma cmıyordu esıme soyledım
buarada esıme annene ben anlattım anneme gelmedıgını demedım ama annen ben gıtmedım dıye kzıdı
benım annem sana bunu bıle yapmadı dedım
konuyuo kuman lazım :)
elmayra gecmiş olsun allah bi daha düşürmesin
Benim tercihim hep prenses modeller, İLK DEFA bir balık etek beğendim, gerçekten çok güzel
:)) kuzum bu zevk ve tarz meselesi ben balık modelleri sevmiyorum bunu da sevemedim o yüzden ama uzun boya filan çok güzel durabilir..,
bak bu da benm beğendiğim bi model ki bunuda bi çok kişi beğenmez kafamdaki tüylerle züper olur:)
Eki Görüntüle 784248
Şımar bebişimmmmm yakışırrrr
Cute haklıyken hep haksız duruma düşüyorsun. Eşin dersini aldı mı sence? Elini silip kenara cekildi suclu da sen oldun.
Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana
Allah var yukarda benimle oynama
Hap Koydum - Kuyruklu Yılan Roman Havası - Kara Miki Halil - YouTube
Ammaaan cutee 2 dk da düşman yaptın kaynananı
bu güne kadar kv ile sıkıntını duymadım hiç ben
kırılmış sana düzelirrrrr üstünde durma bu kadar arayın konuşun normal
Cute konuyu biliyorum okumuştum, burda davranışı yanlış olan eşindi, senin bu işi "senin ailen benim ailem"e dökmen yersizdi. Ayrıca kayınvalide işte, oğlunu ona şikayet edersen onu değil seni kusurlu görür. Ona hiç bu durumu yansıtmamalıydın. Ayrıca eşin çocuk değil ki annesi neden kulağını çeksin? İki kişilik sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz.var canım bır konu acmıstım esım annem yurt dısına gıttı 10 gunlugune gecırmeye gelmedı aramadıda 5 dk yakınlıkta oturuyoruz o gece benı maaf ettı ınat etım bende gelmıcem oduceksın bunu sende aılenle arada kal dedım bayramda bayramlasmadım bıle dusun nasıluzdu benı
bayramın 2 gunu kuzenlerı geldı bursadan bıze gelmek ıstedıler sanırım ama esım bana sormadan kabul etmedı cunku evde olmucaktı gelen kısıde erkek ve karısı neyse kaynanama gıttıler cumartesı defalarca aradılar esım acmadı banada actırmadı bızı cagrıyolardı bende kaynanama anlatmıstım boyle boyle yaptı dıye aglamıstım telefonda sımdı konuyu okuman laızm yoksa benım yaptıgım ayıp gıbı gelıyor ama ınan hakettı esım
ben kaynanama dert yanmaya anlatmadım kulagını ceksın dıye aradım , naptı bana trıp attı ben dedım gelmem ben kendısı gelsın paar gunu esım tabı bana hıc gel dıyemedı
buarada annemın bayramını kutlamadıda cunku gıttıklerı yerde telefon yoktu annemlerın neyse kaynanam bana bu yuzden kızgın oldugunu dusunuyorum normalde 2 gunde bır arasırken benı aramadı ben 1 hafta bekleyıp aradım normal konsutu ama annemler o hafta yoktu cocugu evde esım ve kuzenımın donusumlu baktılar bende hamıleyım hıc sormadı yapabılıyormusunuz geleyım bende ıdare edeyım fılan dıye oyle ıste bende aradıma cmıyordu esıme soyledım
buarada esıme annene ben anlattım anneme gelmedıgını demedım ama annen ben gıtmedım dıye kzıdı
benım annem sana bunu bıle yapmadı dedım
konuyuo kuman lazım :)
ayy gerçektennn çok güzell yavrummm yaa...hayırdrırrrr amaaaa
soyledım senın yuzunden oldu ben hıc ugrasmam arasınalrbende acmıyım gunlerce dedım
21:00 denızde olabılırmı ınsan ?
daha neler
koca kafalı koca kafalıs ınır oldum
neee
ben ona kırıldım bi kere
soyledım senın yuzunden oldu ben hıc ugrasmam arasınalrbende acmıyım gunlerce dedım
21:00 denızde olabılırmı ınsan ?
daha neler
koca kafalı koca kafalıs ınır oldum
elm :26::26::26: sen bana yazmıyosun hiç :26::26::26:
fallen evleniyon mu kuzum ben fransızz kaldım
geldim ben. sebzeli nodle. yedim karnım ağtıyo. öküz gibi yedimöğğğğğğğğğğğ
yo yooo farkettim ben. halbukisi ben sen yokken gelse oda olsa dedim hep amaminikkuşummm benimmmmm denk gelmedik kii yazmaz mıyım hicc askolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?