Kızlar ya bişi sorcam. Şuanda nefes alıp verdikçe sol göğsüm inanılmaz sızlıyo. Neden acaba?
Böyle damdan düşer gibi konunun yine ortasına dannnn diye düşeyim :) Selamlar herkese...
hoş geldin cnm kızlarn nasıl melekler benım için çok op annesi onları
İyiler çok şükür kreşte sanırım taş filan taşıyorlar pek fena yorgun geliyorlar :) akşam erkenden uyudular...
Elmoş muhtemelen kas sıkışmasıdır o, kas gevşetici al muscoril tarzı (allerjin yoksa) sabah akşam al devam ederse bir dahileye git ki sanırsam gerek kalmaz.. Stres yaptın mı herhangi bir şeye?
benim göğsüm hep sıkışır kaç kez acillik oldum hey gidi, panik atağın olmasın seninde elmoş
kuzum sende atakmı var:18::18::18::18::18::18::18: oyyyy darlandım gene
İzmir de oturan var mı ?
pislik sinir şey. evet iyiki açmışım canım ve en nemlisi iyikide tanımışım seni.. zaten o salak şeyin bana kattığı tek şey sensinsenin ex görümcede fenaydı hee, ama sen görümce konusu açmaysadın tanışmamış kaynaşmış olurduk dimi piyo
o konu bizi tanıştırdı hakkını yemiyelim :)
Ruhum hala orada oturuyor ama sanırım işine yaramaz :))
evet 8 senedir
,pislik sinir şey. evet iyiki açmışım canım ve en nemlisi iyikide tanımışım seni.. zaten o salak şeyin bana kattığı tek şey sensin
birde görümcelere ölüm derken snein gibiler hariç bunuda belirteyim lütfen
AYYYYY ciddimisin gellll yamacıma gel kader arkadaşım benımmmm
:) sağolasın . kurs için şey edicektim burdaki arkadaşlara
saolasın sovrcan oşbulduk beyaaapiyocan hoşgeldin
saol elm hoşbulduk. ne için küstümmü canım anlamadım ben, bişey mi dedin ki?Selam piyo hoşgeldin.
Nick küstün mü sen bana, cidden şaka yapmıştım, farkedecek misin diye?
Ben yemeğe cıkmıycam bugün canım istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?