09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoş geldin cnm kızlarn nasıl melekler benım için çok op annesi onları

İyiler çok şükür kreşte sanırım taş filan taşıyorlar pek fena yorgun geliyorlar :) akşam erkenden uyudular...

Elmoş muhtemelen kas sıkışmasıdır o, kas gevşetici al muscoril tarzı (allerjin yoksa) sabah akşam al devam ederse bir dahileye git ki sanırsam gerek kalmaz.. Stres yaptın mı herhangi bir şeye?

benim göğsüm hep sıkışır kaç kez acillik oldum hey gidi, panik atağın olmasın seninde elmoş

oyyyyyy ben kıyamam onlara :))))

elmoş üşütmüş kesinn panik atak değil elmoşda atak olmaz sanmam

sigaradanda oluyor işte ama bence üşütmüş hava geçişi harnup pekmezi yeee kuzum çok iyi gelir

eylülü yarıladık nerdeyse adamlar hala klima çalıştırıyolar yaa camları açsak yeter ama yok ille çalışacak nasılsa elektirik kaçak devlet daireleri de kaçak mıdır ki burda

senin ex görümcede fenaydı hee, ama sen görümce konusu açmaysadın tanışmamış kaynaşmış olurduk dimi piyo
o konu bizi tanıştırdı hakkını yemiyelim :)
pislik sinir şey. evet iyiki açmışım canım ve en nemlisi iyikide tanımışım seni.. zaten o salak şeyin bana kattığı tek şey sensin
birde görümcelere ölüm derken snein gibiler hariç bunuda belirteyim lütfen

,

Hayırdır?? geç gelince bir şeyler kaçırdım sanırsam, özet geçse ya biri :)

AYYYYY ciddimisin gellll yamacıma gel kader arkadaşım benımmmm

sen kaç seneliksin
benimki annemin hastanede yatmasıyla başlamış doktor öyle dedi yani, onkolojide yatmıştı 2 ay şeker böbreklerine vurmuş pıhtı atmış o pıhtıyı ilk zamanlar kitle sanıp onkolojiye almışlardı o serviste her gün birileri ölüyodu bende annemin yanında refakatçiydim tabi, ölüm korkusu o zamanlardan yadigar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…