09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Eti Cin bisküvilerini çok beğendim çok başarılı bi paket bitti ohhh yarasın bana löp löp et olsun

evet soğuk algınlığı gibi duruyor.ankaraya neler olmuş biz yokken çok soğumuş.

Eylülün birinde öyle soğudu ki hava, hepimiz soka girdik, sabah hırkayla öğlen cıplak dolaşıyoruz :)
saolasın sovrcan oşbulduk beyaaa

saol elm hoşbulduk. ne için küstümmü canım anlamadım ben, bişey mi dedin ki?

Sana demedim cnm nick e dedim

Bende çok seviyorum onu
Afiyet bal şeker olsun sana da bebişe de

Eti Cin benim çocukluk aşkım ama bisküvisini hiç görmemiştim evden işe gelirken erzak alayım dedim (işyerinde midem çok kazınıyo) paket paket aldım halley çok severim bide, halleyden pasta yapıyodu annem sen kesin bilirsin

benim göğsüm hep sıkışır kaç kez acillik oldum hey gidi, panik atağın olmasın seninde elmoş

Panik atağım yok cnm benim. Doktor sey demişti; o kadar kontrollüsün ki atak bile geciremiyosun :)

ahahahahahha hangisi sigara mı hava mı karar ver

nobody ama ince ince sızlıyo cnm, kas o kadar ince midir, ince olan ben miyim

Halleyi ben de cok severim, olsa da yesekkk

Halley pastayı yaptım ben ama cok ağır oldu.

aman olmasın canım zaten beter bişey sen göğsünü üşüttün Allah bilir Ankarada hasta edecek havalar başlamıştır dekolte verme bu aralar

Halleyi ben de cok severim, olsa da yesekkk

Halley pastayı yaptım ben ama cok ağır oldu.

evet epey ağır hatırlıyorum öğlen yerdim akşama doğru asla yemezdim yatana kadar yakamam ben bunu diye, elmalı kurabiye yapardı bide annem çok özledim annemi

Canım benım 2010 yılında başladı ben ciddi bir zaturre yaşadım,
hastaneye yatırdılar hayatımda ilk kez hastaneye yattım
tomogrofi istendi cigerlerimin durumu çok kötüydü
kanserden şüphe ettiler o ann benım dengem şaştı..
sonrası çok ızdıraplı oldu geçen ay tam 4 kez atak geçirdim.
şu an iyiyim ilaç alıp uyuşmak istemiyorum kendim yenmek istiyorum

benim en son atağımda 24 Ağustosta oldu, uzun zamandır olmuyodu sanırım bebek haberi içten içe beni endişelendirdi o tetikledi, halbuki çok mutluyum, elim ayağım uyuştu dilim uyuştu kelimeleri unuttum konuşamadım hastaneye gidince düzelir gibi oldum bide serum bağladılar hastanenin kokusu yetiyo valla, bişey olsada herkes doktor nasıl olsa diyip rahatlıyosun

temmuz ayında geçirdiğim atakda doktor bile çok üzüldü adam ağlayacakdı nerdeyse
ölmek istemiyorum benım yavrum var
diye bağırmışım
doktor diyazem yapmış ama biliyormusun diyazem bile bana hiç bişey yapmıyor
benımki atakdan öte bişey çok farklı
şizofrenmiyim diyorum bazen..gerçi o çok başka bişey ayrı bir dünyan oluyormuş
benım tek dünyam kızım :))

kasma kendini artık güzel şeyler düşü bak fındığın var karnında :)
yerim ben onu ...

işte duayla maneviyatla aşmaya çalışıyorum ama olmuyo, tek tesellim atak aralarım açıldı, en son şiddetli atağım 4 sene önceydi, ama eşim ilk kez gördü perişan oldu ona üzüldüm, konuşamıyorum ama elim gayriihtiyarı karnıma gitmiş eşim bebeğe bişey oldu sanmış nasıl gittik hastaneye bi bilsen

Duydum ama denemedim bence sende sevmezsin
Çünkü krem şanti ağır demiştin halley ve cevizle karışınca daha ağır olur
Ben yemem bu kadarını, sade halleyi tercih ederim mesela

Benim ablamda da panik atak çıktı
Nasıl bişey kızlar
Ben hiç o anına denk gelmedim evlendikten sonra oldu diye de
Nefesi kesiliyomuş mesela, ne yapılması lazım o an

O yüzden ondan her şeyi saklarız, konu kapanınca duyar genelde
Ama sorunları saklasan bile takacak bişey buluyo

Örnek vereyim ramazanda bizi çağırdığı gün biz önceden başkasına söz vermiştik
Ona gitmedik o yüzden
Ramazanın sonlarına doğru da hastalandı doktora gidip duruyodu zaten ilaç kullanıyo
Sonra bunu 40 kere söyledi sizi ramazanda iftara alamadım diye hatta geçen konultuk hala söylüyodu
Oysa ki ben kendim dedim abla sen çağırdın biz gelemedik, sonra da zaten hastaydın bi de hazırlıkla uğraşma dedik hem ramazan şart dğeil biz sana hep gelen insanlarız
Ama nafile hala onu söylüyo
Taktı mı takıyo huyunda da vardı

Benim ablamda da panik atak çıktı
Nasıl bişey kızlar
Ben hiç o anına denk gelmedim evlendikten sonra oldu diye de
Nefesi kesiliyomuş mesela, ne yapılması lazım o an

AHHHH çek tarifin,i nasıl yapsamki çok kötü bişiy...çoook.

kalbin hızlı atıyor

ölecekmişsin gibi kötü kapkara hisler kaplıo kitlenisoun çok tarifsiz bişey...

Allahım şifalar versin ben o anda bağıra bağıra ağlıyorum birde yasin okuyorum başka geçmiyor.:(

Peki durduk yere mi oluyo yoksa bi sorun bi stresle karşılaşınca mı
Annem ne olsa ablana söylemeyin diyo kafasına takarda üzülür hastalanır diye

Allah tüm hastalara şifa versin

aynen bende öyleyim, bide bende şu var, olmamış olaylar için bile endişelenirim, ya olursa, bak mesela annem aradı geçen kızım dedi miden kötüyse geleyim durayım 2 hafta, yok anne dedim, halbuki gelse ne iyi olurdu, ama düşündüm ya eşim istemezse ya bişey derse ya bu yüzden kavga edersek, ki eşimde hiç öyle biri değildir ha, ama yok, ya olursa, kafamı kemirir durur

ben de en büyük krizi doğumda yaşadım.dilim ağzımda dönmedi kulaklarımda uğultu duymuyorum sonra bir el geldi boğazıma yapıştı nefes alamadım.çok heyecan yapmıştım.doktor 45 dk sonra yavrunu göreceksin dedi ve olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…