09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kalbin genelde çok hızlı atar, sanki maraton koşmuşsun gibi oturduğun yerde gümler durur

çek Allah kimseye vermesin yaşayan bilir...
bir ara ben intihar etmeyi bile düşündüm
çalışamıyordum
özellikle çok üzülünce oluyor.
kafaya bişey takınca...
ben dua ediyorum sürekli esmaül hüsna okuyorum.

Ablam da böyle işte
Tek kendi ile ilgili olanı düşünse taksa keşke, herkesle ilgili babam esnaf benim işi şöyle olursa kötüye giderse vs.
Tamam hepimiz ihtimalleri düşünüyoruz da ablam elinde değil galiba hep evhamlı hep evhamlı
Ona bişey anlatmıyoruz biz kötüyse de iyi diyoruz her şeye ne yapalım

ben 2010 senesinden sonra pert oldum
sebetiyem düşün normalde boşandım neşer yaşadım tık yokdu 2010 da ne olduysa oldu kafayı yedim
ama hamd olsun şu ara iyiyim

Amin
Allah göstermesin intihar kurtuluş mu sanki
Evet ablamda bişey kafaya takmasın diye ona pek bişey anlatmayız en son hallolunca duyar hainler niye bana demediniz der

Hepimiz merdiven çıkıyoruz misal annemde bile nefes darlığı olmuyo ablamda oluyo
Bu da bu hastalığıyla ilgili galiba bi de guatr var tabi

hangi esmaları okuyorsun?

ben 2010 senesinden sonra pert oldum
sebetiyem düşün normalde boşandım neşer yaşadım tık yokdu 2010 da ne olduysa oldu kafayı yedim
ama hamd olsun şu ara iyiyim

fallen Allah kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemez. gerçekten bak. çevrene bak ne sorunlu insanlar var. ama nasıl üstesinden geliyor.

oooooo guatr zaten çok zor Allah şifa versin evet cnm benımde nefesim hemen daralır
kalbime felan bakdırdım mesela yemek yerkende tıkanırım ben oda psikolojık

hangi esmaları okuyorsun?

canım özellikle ya hafız ....ya şafi...

fallen Allah kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemez. gerçekten bak. çevrene bak ne sorunlu insanlar var. ama nasıl üstesinden geliyor.

rabbime kurban olayım narı hoş nuruda hoş zaten hamd etmesek insan hep yanlış şeyler yapar dua ile inancımla aşıyorum bende

oooooo guatr zaten çok zor Allah şifa versin evet cnm benımde nefesim hemen daralır
kalbime felan bakdırdım mesela yemek yerkende tıkanırım ben oda psikolojık

Amin sağ ol sana da tüm hastalara da
Geçen mol gebelik olan ablam bu hani

orası doğru..
elm nerede.. en son yemek yemiycem bugün diyordu..
bir koyun mu yatırdı masaya acıkmıştır bu saate

Bilmem ben geldiğimde yoktu

ne güzel demişsin fallen bazen bu tür şeyleri duymak bile insanın sabrını ve inancını perçinliyor..

Amin sağ ol sana da tüm hastalara da
Geçen mol gebelik olan ablam bu hani

Bilmem ben geldiğimde yoktu

zaten bunların sebebi hep birikimmm bitanemmm Allahım şifa versin şafi ismiyle..

ne güzel demişsin fallen bazen bu tür şeyleri duymak bile insanın sabrını ve inancını perçinliyor..

Evet İpekçimm ben inancım sayesinde ayaktayım buna çok inanıyorum.

Son düzenleme:
kış mevsimini seven var mı aranızda?
tatil matil derken bitti neredeyse yaz. havalar soğudu

ben intiharı hiç düşünmedim ölümden korkuyorum yahu kendimi nasıl öldürecem
ama cidden çok kötü psikolojik sıkıntılar beter, bi yerin ağrıyo ağrı kesici alıyosun geçiyo bu öyle değil beynin vücuduna eziyet ediyo resmen, koştur koştur hastaneye gittiğim günler oldu kalp krizi geçiriyorum diye, doktor kızım kriz olsa koşarak gelebilirmisin dedi, mantıklı, evet çok mantıklı ama kafana yatmıyo

he bu psikologlar çok güzel konuşuyor da pozitif bilim sayılmıyor galiba dalları. çünkü bir veremi tedavi etmek için yapılacaklar bellidir ama bu insan psikolojisi kitaplarda yazan gibi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…