- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
O yüzden ondan her şeyi saklarız, konu kapanınca duyar genelde
Ama sorunları saklasan bile takacak bişey buluyo
Örnek vereyim ramazanda bizi çağırdığı gün biz önceden başkasına söz vermiştik
Ona gitmedik o yüzden
Ramazanın sonlarına doğru da hastalandı doktora gidip duruyodu zaten ilaç kullanıyo
Sonra bunu 40 kere söyledi sizi ramazanda iftara alamadım diye hatta geçen konultuk hala söylüyodu
Oysa ki ben kendim dedim abla sen çağırdın biz gelemedik, sonra da zaten hastaydın bi de hazırlıkla uğraşma dedik hem ramazan şart dğeil biz sana hep gelen insanlarız
Ama nafile hala onu söylüyo
Taktı mı takıyo huyunda da vardı
aynen bende öyleyim, bide bende şu var, olmamış olaylar için bile endişelenirim, ya olursa, bak mesela annem aradı geçen kızım dedi miden kötüyse geleyim durayım 2 hafta, yok anne dedim, halbuki gelse ne iyi olurdu, ama düşündüm ya eşim istemezse ya bişey derse ya bu yüzden kavga edersek, ki eşimde hiç öyle biri değildir ha, ama yok, ya olursa, kafamı kemirir durur
ben de en büyük krizi doğumda yaşadım.dilim ağzımda dönmedi kulaklarımda uğultu duymuyorum sonra bir el geldi boğazıma yapıştı nefes alamadım.çok heyecan yapmıştım.doktor 45 dk sonra yavrunu göreceksin dedi ve olan oldu
çek Allah kimseye vermesin yaşayan bilir...
bir ara ben intihar etmeyi bile düşündüm
çalışamıyordum
özellikle çok üzülünce oluyor.
kafaya bişey takınca...
ben dua ediyorum sürekli esmaül hüsna okuyorum.
çek Allah kimseye vermesin yaşayan bilir...
bir ara ben intihar etmeyi bile düşündüm
çalışamıyordum
özellikle çok üzülünce oluyor.
kafaya bişey takınca...
ben dua ediyorum sürekli esmaül hüsna okuyorum.
ben 2010 senesinden sonra pert oldum
sebetiyem düşün normalde boşandım neşer yaşadım tık yokdu 2010 da ne olduysa oldu kafayı yedim
ama hamd olsun şu ara iyiyim
çek çek sen hep hayaletsin ki
Amin
Allah göstermesin intihar kurtuluş mu sanki
Evet ablamda bişey kafaya takmasın diye ona pek bişey anlatmayız en son hallolunca duyar hainler niye bana demediniz der
Hepimiz merdiven çıkıyoruz misal annemde bile nefes darlığı olmuyo ablamda oluyo
Bu da bu hastalığıyla ilgili galiba bi de guatr var tabi
hangi esmaları okuyorsun?
fallen Allah kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemez. gerçekten bak. çevrene bak ne sorunlu insanlar var. ama nasıl üstesinden geliyor.
Yuk dün hayalet yaptım
Hem yorumlaırm aktif ki
oooooo guatr zaten çok zor Allah şifa versin evet cnm benımde nefesim hemen daralır
kalbime felan bakdırdım mesela yemek yerkende tıkanırım ben oda psikolojık
orası doğru..
elm nerede.. en son yemek yemiycem bugün diyordu..
bir koyun mu yatırdı masaya acıkmıştır bu saate
oooooo guatr zaten çok zor Allah şifa versin evet cnm benımde nefesim hemen daralır
kalbime felan bakdırdım mesela yemek yerkende tıkanırım ben oda psikolojık
canım özellikle ya hafız ....ya şafi...
rabbime kurban olayım narı hoş nuruda hoş zaten hamd etmesek insan hep yanlış şeyler yapar dua ile inancımla aşıyorum bende
rabbime kurban olayım narı hoş nuruda hoş zaten hamd etmesek insan hep yanlış şeyler yapar dua ile inancımla aşıyorum bende
Amin sağ ol sana da tüm hastalara da
Geçen mol gebelik olan ablam bu hani
Bilmem ben geldiğimde yoktu
ne güzel demişsin fallen bazen bu tür şeyleri duymak bile insanın sabrını ve inancını perçinliyor..
ben intiharı hiç düşünmedim ölümden korkuyorum yahu kendimi nasıl öldürecem
ama cidden çok kötü psikolojik sıkıntılar beter, bi yerin ağrıyo ağrı kesici alıyosun geçiyo bu öyle değil beynin vücuduna eziyet ediyo resmen, koştur koştur hastaneye gittiğim günler oldu kalp krizi geçiriyorum diye, doktor kızım kriz olsa koşarak gelebilirmisin dedi, mantıklı, evet çok mantıklı ama kafana yatmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?