kış mevsimini seven var mı aranızda?
tatil matil derken bitti neredeyse yaz. havalar soğudu
he bu psikologlar çok güzel konuşuyor da pozitif bilim sayılmıyor galiba dalları. çünkü bir veremi tedavi etmek için yapılacaklar bellidir ama bu insan psikolojisi kitaplarda yazan gibi olmuyor.
Çok şiştim yemekte akşama da kaynanamların binasındaki dayıya gidicez hacca gidiyomuş adam arayıp söylemiyo bile kaynanam arıyo yetişin helallik isteyin diye
Ous'a dedim siz de herşey bi garip
Bizde giden helallik ister dönünce hoş geldin e gidilir sadece
Bu adam ben gidiyorum diye bile haber vermiyo annen panikliyo , benim dayım böyle olsa beni aramıyo madem derim gitmem ama senin bileceğin iş sen gitmek istiyosan gelirim senle
ben çok severım hiç yaz olmasa özlemem snaırım
yazın hiç bi tarafını sevmıyorum sanırım kuzey ulkelerine göçmeliyim
Canım benım 2010 yılında başladı ben ciddi bir zaturre yaşadım,
hastaneye yatırdılar hayatımda ilk kez hastaneye yattım
tomogrofi istendi cigerlerimin durumu çok kötüydü
kanserden şüphe ettiler o ann benım dengem şaştı..
sonrası çok ızdıraplı oldu geçen ay tam 4 kez atak geçirdim.
şu an iyiyim ilaç alıp uyuşmak istemiyorum kendim yenmek istiyorum
ben intiharı hiç düşünmedim ölümden korkuyorum yahu kendimi nasıl öldürecem
ama cidden çok kötü psikolojik sıkıntılar beter, bi yerin ağrıyo ağrı kesici alıyosun geçiyo bu öyle değil beynin vücuduna eziyet ediyo resmen, koştur koştur hastaneye gittiğim günler oldu kalp krizi geçiriyorum diye, doktor kızım kriz olsa koşarak gelebilirmisin dedi, mantıklı, evet çok mantıklı ama kafana yatmıyo
bizde de dediğin gibi olur ama sizinkilere toplaşmak için bahane lazım dönüncede toplar kv
Çok şiştim yemekte akşama da kaynanamların binasındaki dayıya gidicez hacca gidiyomuş adam arayıp söylemiyo bile kaynanam arıyo yetişin helallik isteyin diye
Ous'a dedim siz de herşey bi garip
Bizde giden helallik ister dönünce hoş geldin e gidilir sadece
Bu adam ben gidiyorum diye bile haber vermiyo annen panikliyo , benim dayım böyle olsa beni aramıyo madem derim gitmem ama senin bileceğin iş sen gitmek istiyosan gelirim senle
benimki önce psikolog sonra psikiyatristti, ilaç falanda yazdı ama kullanmadım ben, iki doktorum da iyiydi hoştu ama cidden beyni düzeltmek zor
benimki önce psikolog sonra psikiyatristti, ilaç falanda yazdı ama kullanmadım ben, iki doktorum da iyiydi hoştu ama cidden beyni düzeltmek zor
benim annemde de var canım panik atak en üst seviyede..
büyükbabam kalp kiriz geçirip öldü evde..ve annem onu düşerken gören kişi..yani ölümüne ilk şahit olan insan..
o andan itibaren hep bir baş ağrısı içinde daralma avrdır..bir sürü nöroloji beyin doktoru piskolog gördü fayda etmedi.. en son baş dönmesi yüzünden vertigo teşhisi konuldu..2 yıla yakın boşu boşuna ilaç kullandı..bir faydası olması
gün geçtikçe dahada içine kapandı..
ben evlendikten sonra ise beter oldu..sürekli yatıyor ağlıyor mutsuzluğu yüzünden okunuyordu..en son bir pazar günü öldürcem kendimi demiş babama
hemen ertesi gün burada en iyi pskiyatrı doktoruna getirdim..1 saat seansa aldı ve sonuç en ileri safhada panik atak dedi..babamıda ve bizide aldı seansa daha sonraki gün..konuştu biizmle..
anneme 5ilaç birden en büyük dozları verdi..2 ayda kendini topladı..
şimdi ilaçları çeyrek içiyor..günde kesin yarım saat yürüyor..
yürüyül ve nefes egzersizleri en büyük çözüm bu hastalığa...
ben annemde birebir şahit oldum..Rabbim kimseye vermesinn
ay çek çok güldüm. yetişin helallik isteyim diye..
normalde giden arar helallik ister dimi
Dedim annen çağırdı diye koşup dayınlara gidilmez
Yengeni ara yenge müsait misiniz de bari
Aramış yengesi demiş işten ayrıldım evdeyim müsaitim beklerim
Diğerleri dangul dungul gidebilir de bana ters
Ben iki kez intihar ettim. İkisinde de midem yıkandı direkten döndüm. Öyle pis bir nokta ki gerçekten yaşamanın, nefes almanın anlamının kalmadığını düşünüyorsunuz. Nerden girdiniz bu konulara bee
elmiş bikez mıden yıkanınca nasıl 2.ye nıye aynı yöntemı tercıh ettın berbat bişi hayatımda bukadar iğrenç bişi yaşamamıştım o hortum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?