09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

intihar edenleri kınamıyorum. sağlıklı bir beyinle düşününce çok ütopik ve din dışı geliyor. ama ne yaşadıklarını bilemeyiz tabi..

Çok şiştim yemekte akşama da kaynanamların binasındaki dayıya gidicez hacca gidiyomuş adam arayıp söylemiyo bile kaynanam arıyo yetişin helallik isteyin diye

Ous'a dedim siz de herşey bi garip
Bizde giden helallik ister dönünce hoş geldin e gidilir sadece
Bu adam ben gidiyorum diye bile haber vermiyo annen panikliyo , benim dayım böyle olsa beni aramıyo madem derim gitmem ama senin bileceğin iş sen gitmek istiyosan gelirim senle

Son düzenleme:
he bu psikologlar çok güzel konuşuyor da pozitif bilim sayılmıyor galiba dalları. çünkü bir veremi tedavi etmek için yapılacaklar bellidir ama bu insan psikolojisi kitaplarda yazan gibi olmuyor.

benimki önce psikolog sonra psikiyatristti, ilaç falanda yazdı ama kullanmadım ben, iki doktorum da iyiydi hoştu ama cidden beyni düzeltmek zor

bizde de dediğin gibi olur ama sizinkilere toplaşmak için bahane lazım dönüncede toplar kv

ben çok severım hiç yaz olmasa özlemem snaırım

yazın hiç bi tarafını sevmıyorum sanırım kuzey ulkelerine göçmeliyim

ben de eşime diyorum çok zengin olsaydın da kışın dubai de yaşasaydık.... kışı hiç sevmem

benim annemde de var canım panik atak en üst seviyede..
büyükbabam kalp kiriz geçirip öldü evde..ve annem onu düşerken gören kişi..yani ölümüne ilk şahit olan insan..
o andan itibaren hep bir baş ağrısı içinde daralma avrdır..bir sürü nöroloji beyin doktoru piskolog gördü fayda etmedi.. en son baş dönmesi yüzünden vertigo teşhisi konuldu..2 yıla yakın boşu boşuna ilaç kullandı..bir faydası olması
gün geçtikçe dahada içine kapandı..
ben evlendikten sonra ise beter oldu..sürekli yatıyor ağlıyor mutsuzluğu yüzünden okunuyordu..en son bir pazar günü öldürcem kendimi demiş babama
hemen ertesi gün burada en iyi pskiyatrı doktoruna getirdim..1 saat seansa aldı ve sonuç en ileri safhada panik atak dedi..babamıda ve bizide aldı seansa daha sonraki gün..konuştu biizmle..
anneme 5ilaç birden en büyük dozları verdi..2 ayda kendini topladı..
şimdi ilaçları çeyrek içiyor..günde kesin yarım saat yürüyor..
yürüyül ve nefes egzersizleri en büyük çözüm bu hastalığa...
ben annemde birebir şahit oldum..Rabbim kimseye vermesinn

Yani sürekli sürekl, öyle korku ile yaşamak çok kötüydü çaresizlik işte.
insan yoksa ölmek istermi...
ama şükür hamd olsn iyiyim şimdi.
sende iyi olucaksın beben bi dğsun yoğunlukdan ataga zaman kalmıycak

ay çek çok güldüm. yetişin helallik isteyim diye..
normalde giden arar helallik ister dimi

Ya bizim sendika muhabbetleri var da ben de geyik yapıyodum arkadaşlarla :)

Dedim annen çağırdı diye koşup dayınlara gidilmez
Yengeni ara yenge müsait misiniz de bari
Aramış yengesi demiş işten ayrıldım evdeyim müsaitim beklerim
Diğerleri dangul dungul gidebilir de bana ters

benimki önce psikolog sonra psikiyatristti, ilaç falanda yazdı ama kullanmadım ben, iki doktorum da iyiydi hoştu ama cidden beyni düzeltmek zor

evet çok zor benim de bir arkadaşım gitti doğumdan sonra çok bunalım yaşadı. dr demiş ki: analarınızın 30 yılda öğrettiğini 15 günde temizleyemeyiz." bu lafın üstüne gitmedim demişti.

Ben iki kez intihar ettim. İkisinde de midem yıkandı direkten döndüm. Öyle pis bir nokta ki gerçekten yaşamanın, nefes almanın anlamının kalmadığını düşünüyorsunuz. Nerden girdiniz bu konulara bee

çooook geçmiş olsun canım benim sorma..
hergün ölmek gibi bişiy o ya..

bi gün çok soğukdu hava hiç unumuyorum kendimi dışarıya attım gece 2 felandı

sokakta bir oyana bir buyana yürümüştüm.
en sonda başım dönüyordu beynımde kist var die takdım..
(( ondan önce benım plt biraz yuksek lösemiyim ben diye takdım

böyle boğuşup duruyorum işte...

ay çek çok güldüm. yetişin helallik isteyim diye..
normalde giden arar helallik ister dimi

Adamın umrunda değiller ister helal edin ister etmeyin yani normal günde de aynı binadalar ama hiç görüşmezler
Şimdi bahane buldular galiba
Yetişin kısmı bana ait tabi helallik isteyin dmeiş kaynanam da adam perşembe gidiyomuş istese kendi arardı dimi

Dedim annen çağırdı diye koşup dayınlara gidilmez
Yengeni ara yenge müsait misiniz de bari
Aramış yengesi demiş işten ayrıldım evdeyim müsaitim beklerim
Diğerleri dangul dungul gidebilir de bana ters

ee canım böyle böyle öğrenecek görgüyü göreneği seninki
annesinde görmemiş napsın

elmiş bikez mıden yıkanınca nasıl 2.ye nıye aynı yöntemı tercıh ettın berbat bişi hayatımda bukadar iğrenç bişi yaşamamıştım o hortum falan

elmiş bikez mıden yıkanınca nasıl 2.ye nıye aynı yöntemı tercıh ettın berbat bişi hayatımda bukadar iğrenç bişi yaşamamıştım o hortum falan

İkisinde de kendimde değildim ben. İlkini hayal meyal hatırlıyorum da ikincisini alkolle almıştım hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…