09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende bir kez boynuma ip geçirdim intihar edicektim
kız az kalsın boğuluyordum vazgeçtim :d. ahahaahahahhahahahhaha

bende geçen kan sonuçlarımda baktım lenfositim düşük aha dedim kesin lenfoma oldum halada kafamda te Allahım halbuki aynı sonuçları doktor gördü kan değerlerin iyi dedi, ama yok, ya dikkatli bakmadıysa çünkü onca sene ben okudum tıp bilimini yaladım yuttum

ee canım böyle böyle öğrenecek görgüyü göreneği seninki
annesinde görmemiş napsın

Diyo ki bende gitmezdim ama anneannemi umreye götürdüğümde onlar bizi havaalanına kadar uğurladı
E dedim annesi gidiyo gelmiş ki aynı binadasınız haberi vardı
Biz başka semtte oturuyoruz adam aramasa nerden bileceğiz , dayının umru değil annen helallik almadan gideceklerindne mi korkuyo

Maksat cümbüş olsun kaynanama işte

İsyan hoş geldin , geçmiş olsun

forum takıpte gordum yazmadan edemedım bende bı kere ıctım hap mıgdem yıkandı gercektende artık son nokta oluyo ama genede bazen dusunuyorum keske kurtulmasaydım dıye

ahahahahha abla alemsin ahahha koptum :)

forum takıpte gordum yazmadan edemedım bende bı kere ıctım hap mıgdem yıkandı gercektende artık son nokta oluyo ama genede bazen dusunuyorum keske kurtulmasaydım dıye

Öyle söyleme, hayat herseye rağmen güzel. O an senin icin ölmeye değer gördüğün sey suanda cok önemsiz.

bence kullanmalısın ve yaşam kalitendeki farkı görmelisin.tavsiye ederim

abla zaten şimdi kullanamam ki, bi sürede emzirmeyle falan kaynar

iyi halt ettin ex yüzünden mi

canım bunu hergün spor yaparak yürüyüş yaparak atlatabilirsin..kafanı boşaltman lazım..
bir süre seni mutsuz eden şeyleri düşünme gazete haber okuma..
olumlu şeylere bak tedavide bunlar çok önemli..
çok geçmiş olsun kuzucummm

Kendini banlat yeter intiharı kızım

tamam ben de senin benzetmene hayran kaldım. cuk diye oturmuş.
ama bazı ailelerde bu tür büyükler gerçekten neredeyse hatırı sayılır hoca yerine koyuluyor yani olur mu olur yetişin olmasa bile dayınızdan hellalik alın olur.

bende ilkokul 5 te bir tablet aspirin içmiştim anneme kızıp.ergenlik durumlarından sanırım ama ölmedim biraz süründüm kimseye de söylemedim.

inşallah bır daha tekrarlamasın kımse senden önemli değil allah affetsın

Amin cnm. Ben bir daha öyle birşey yapacağımı zannettmiyorum. Büyük konuşmayayım ama her acı geciyor bir gün

heheheheh aha fallen 2 = isyannn

insan korkuyor demi gülüm :))))

benımde plt 499 çıkdı geçen :))))

ama doktor gördü yani enfeksiyon olunca demir düşünce yukselirmiş oysa düşük olunca lösemiymiş benım yuksek düşün :)))

senın o lenfosit nerden bakılıo aha şimdide buna takdım :

bence kaynanasının iş güzarlığı.adam takmıyorsa lafla mı olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…