Amin cnm. Ben bir daha öyle birşey yapacağımı zannettmiyorum. Büyük konuşmayayım ama her acı geciyor bir gün
boşanalı da 1 yıl oluyo, yani sen o süreçte intihara niyetlendin öylemi yazmadın ama hiç, ya da ben görmedim
benımde 9 yıl kemıklerım kalmıycaktı
heheheheh aha fallen 2 = isyannn
insan korkuyor demi gülüm :))))
benımde plt 499 çıkdı geçen :))))
ama doktor gördü yani enfeksiyon olunca demir düşünce yukselirmiş oysa düşük olunca lösemiymiş benım yuksek düşün :)))
senın o lenfosit nerden bakılıo aha şimdide buna takdım:
canım bunu hergün spor yaparak yürüyüş yaparak atlatabilirsin..kafanı boşaltman lazım..
bir süre seni mutsuz eden şeyleri düşünme gazete haber okuma..
olumlu şeylere bak tedavide bunlar çok önemli..
çok geçmiş olsun kuzucummm
bu tür durumlarda Candan Erçetin'in Elbette şarkısı var ya o aklıma gelir. sözleri gerçekten muhteşem
Elbette Candan Erçetin
Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
(ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana)
Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım
İnanmadım asla inanamam
Herşeyin bir sonu olduğuna
Candan Erçetin Elbette şarkı sözü şarkısının sözleri
Elbette
tanımıycaktınız bıle ne cahıllık sankı ben gıdınce üzüleceklerdi onlara ezıyet olsun dıye yaşıyorum yaşıcamBu acizliği ancak kendimi toparladığımda yazabilirdim. Kardeşim kapıyı kırdırtıp buldu beni. Amaan nerden girdik buraya
Ruhuna el fatiha okurduk
tanımıycaktınız bıle ne cahıllık sankı ben gıdınce üzüleceklerdi onlara ezıyet olsun dıye yaşıyorum yaşıcam
tamam ben de senin benzetmene hayran kaldım. cuk diye oturmuş.
ama bazı ailelerde bu tür büyükler gerçekten neredeyse hatırı sayılır hoca yerine koyuluyor yani olur mu olur yetişin olmasa bile dayınızdan hellalik alın olur.
Bu acizliği ancak kendimi toparladığımda yazabilirdim. Kardeşim kapıyı kırdırtıp buldu beni. Amaan nerden girdik buraya
Ruhuna el fatiha okurduk
valla doktor elime bi dolu test tutuşturdu bebek için gittiğimde, hormon tam kan idrar falan 3 tüp aldılar, aile hekimliğine gidip bi daha baktırsam mı diyorum
Ruhuna el fatiha okurduk
kendını korkutup durma nemiş öle 3 tup 3 tup kaçkere alcakalr daha okadar derınlere ınme inceledikçe bişiler çıkarıyo ınsan
ben bu hcg değerınıbıle burda öğrenıyorum şukadar yuksek bukadar alçak dıye doktor tmam dıyosa sende rahat ol
öyle yapıyım dimi, 9 ekime randevu aldık bakalım 12.haftam oluyo o zamanda kan alıcaklar galiba 2li tarama için
öyle yapıyım dimi, 9 ekime randevu aldık bakalım 12.haftam oluyo o zamanda kan alıcaklar galiba 2li tarama için
kendını korkutup durma nemiş öle 3 tup 3 tup kaçkere alcakalr daha okadar derınlere ınme inceledikçe bişiler çıkarıyo ınsan
ben bu hcg değerınıbıle burda öğrenıyorum şukadar yuksek bukadar alçak dıye doktor tmam dıyosa sende rahat ol
Manyakfatihanın başında bu söylenirse duyan gören herkes okumalı cidden
Okumayı unutmayın kızlar
tabı canımya gönlunu ferah tut bela çağırma insan kendı sözlerıyle düşündüklerıyle sınanırmış ıyı düşün bu arada senın kuzu bana hep kız gibi geliyo
kadişinde kızı olcakmış
Pembe pembe patikler örelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?