09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Amin cnm. Ben bir daha öyle birşey yapacağımı zannettmiyorum. Büyük konuşmayayım ama her acı geciyor bir gün

bu tür durumlarda Candan Erçetin'in Elbette şarkısı var ya o aklıma gelir. sözleri gerçekten muhteşem

Elbette Candan Erçetin

Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
(ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana)

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Herşeyin bir sonu olduğuna
Candan Erçetin Elbette şarkı sözü şarkısının sözleri

Elbette

valla doktor elime bi dolu test tutuşturdu bebek için gittiğimde, hormon tam kan idrar falan 3 tüp aldılar, aile hekimliğine gidip bi daha baktırsam mı diyorum

bugun bir yerde gördüm 8 yaşında gerdekte öldü diye

tamam ben ehr an atak geçiririm sabah beri ağlayıp duruyorum zaten (

Harika bi sarkı bu, bi de canlı canlı dinlemen lazım, kadında müthiş bir ses var

Bu acizliği ancak kendimi toparladığımda yazabilirdim. Kardeşim kapıyı kırdırtıp buldu beni. Amaan nerden girdik buraya

Ruhuna el fatiha okurduk
tanımıycaktınız bıle ne cahıllık sankı ben gıdınce üzüleceklerdi onlara ezıyet olsun dıye yaşıyorum yaşıcam

Dayısı tatildeydi eşiyle beraber yeni geldi
Aramadı da söylemedi de , sadece görümcemin düğününde burda değil hacda olacağını söylemişler Ous'a
Kaynanamla araları yok ( bizde bi kere el öpmeye gitmiştik sadece, aynı binada olamalarına rağmen )
Fırsat o fırsat evlerine girme peşinde herhalde
Aman ne varsa bu evlerde, ben bu kadar meraklı bi millet görmedim ben dışarı çıkmayı daha çok severim zaten

Son düzenleme:
Bu acizliği ancak kendimi toparladığımda yazabilirdim. Kardeşim kapıyı kırdırtıp buldu beni. Amaan nerden girdik buraya

Ruhuna el fatiha okurduk

sanırım ben açtım panik atak diyerek, Yaşamak güzel yaa ne olursa olsun, her gün bir umut, kimse acısından ölmüyo, Allah insanoğluna verdiği acıyı dağa taşa verse çatlarmış, ama bize bir de unutma ve alışma yetisi vermiş, neleri unutup neleri unutmıcamızı iyi seçebildiğimiz sürece sıkıntı yok

valla doktor elime bi dolu test tutuşturdu bebek için gittiğimde, hormon tam kan idrar falan 3 tüp aldılar, aile hekimliğine gidip bi daha baktırsam mı diyorum

kendını korkutup durma nemiş öle 3 tup 3 tup kaçkere alcakalr daha okadar derınlere ınme inceledikçe bişiler çıkarıyo ınsan

ben bu hcg değerınıbıle burda öğrenıyorum şukadar yuksek bukadar alçak dıye doktor tmam dıyosa sende rahat ol

öyle yapıyım dimi, 9 ekime randevu aldık bakalım 12.haftam oluyo o zamanda kan alıcaklar galiba 2li tarama için

öyle yapıyım dimi, 9 ekime randevu aldık bakalım 12.haftam oluyo o zamanda kan alıcaklar galiba 2li tarama için

tabı canımya gönlunu ferah tut bela çağırma insan kendı sözlerıyle düşündüklerıyle sınanırmış ıyı düşün bu arada senın kuzu bana hep kız gibi geliyo

kadişinde kızı olcakmış

katılıyorum. normalse normalde. sadece bu anların tadını çıkarması lazım. pozitif düşününce gerçekten her şey daha rahat ilerliyor.

Pembe pembe patikler örelim

nemişş
bana da erkek gibi geliyor senin yavru.
bakalım kim tutturacak.

Kız kıyafetleri çok cicili bicili

Erkek bebekleri de küçük adam gibi giydirince çok tatlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…