tabı canımya gönlunu ferah tut bela çağırma insan kendı sözlerıyle düşündüklerıyle sınanırmış ıyı düşün bu arada senın kuzu bana hep kız gibi geliyo
kadişinde kızı olcakmış
korkm a bebeişim hiç bişiycik olmaz sana
ama troidlerine mutlaka bakdır.
bolbol örelim topik uğurlu topik gebe kalan kalana benımde canım çekti :26:
valla bana kız diyende var erkek diyende var hayırlısı, kadiş kaçıncı haftadaki hemen belli olmuş mu
hormonlarda TSH yazan yer tiroiddi galiba onda sıkıntı yok
tatlı bacılarım nerelere girmişsiniz. çıkın oradan bakayım, ne intiharı hazır havalar şahane ne terliyoruz ne üşüyoruz düşünmeyin böyle şeyler. güzel tatlı şeyler düşünün. bakın ben evde hasta esra erol bekliyorum neşeyle,sizden de aynı neşeyi bekliyorum
Yiyecek mi bu
E o zaman ikinci tosbağa çalışmalarına başla
tatlı bacılarım nerelere girmişsiniz. çıkın oradan bakayım, ne intiharı hazır havalar şahane ne terliyoruz ne üşüyoruz düşünmeyin böyle şeyler. güzel tatlı şeyler düşünün. bakın ben evde hasta esra erol bekliyorum neşeyle,sizden de aynı neşeyi bekliyorum
Esra Erol mu
BDV de birisi yorumumu beğenmeyince ' Esra Erol'un seyircisi ' demişti bana
nemişş
bana da erkek gibi geliyor senin yavru.
bakalım kim tutturacak.
Off ben de evde olmak istiyorum, ben de esra erol izlemek istiyorum
hahahahahaahhaahhaah kahkaha attım şu an. o nasıl bi şeymiş öyle. ne demek istedi acaba ben de izliyorum da :18:
Off ben de evde olmak istiyorum, ben de esra erol izlemek istiyorum
Selam ben geldimmm pazara gidip geldik
geçmiş olsun esra erol başladımı
Kendisine sorarsın
Şimdi barıştık bu topiğe gelir 'Sebatiye' abla
Kendisine sorarsın
Şimdi barıştık bu topiğe gelir 'Sebatiye' abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?