09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay merak ettim sorucam vallahi müge anlıyı da izlemeye başladım evde vakit geçirdim geçireli, bağımlı oldum kendime hakim olamıyorum :18:

Ben izleyemiyorum ki işteyim
İzlesem gam yemicem

oo hanım abla hoş geldin. kışlık aldın mı pazardan ?
yapıyor musun bir şeyler?

Benim annemle ablam yapmış
Biz zaten iki kişiyiz bize göre de minik minik paket yapıp atmışlar kendi buzluklarına biz tatildeyken, bi ara alırsınız dedi annem

bugun bir yerde gördüm 8 yaşında gerdekte öldü diye

tamam ben ehr an atak geçiririm sabah beri ağlayıp duruyorum zaten (

ayy bende okudumm sinirr oldummm yaaa...bölee bir hayvanlıkkk olabilirmiii hyavanlara bile hakarett hayvan denmezz bunu yapanlaraaa

ayy bende okudumm sinirr oldummm yaaa...bölee bir hayvanlıkkk olabilirmiii hyavanlara bile hakarett hayvan denmezz bunu yapanlaraaa

bazılarına göre kız çocuğu kavramı yok direk kadın var, bizim ülkemizde de bu zihniyete sahip çok insan var açıkça dile getiremeyen sübyancı bi dolu kodamanında taylanda uçtuğu biliniyo orda fahişe yaşı 10dan başlıyomuş

Son düzenleme:
benımde tarhana yapmaam lazım ama hiç nasıl olur bılmıyorum yokmu bi bilen duyan

Ben bilmiyorum zaten bildikleirmi de googledan öğrendim sende ordan bak istersen

konu neymiş çek merak ettim

BDV ye konu açmıştı
Tanışmıyoduk o zamanlar
Bende eleştirdim
Sebatiye abla da beğenmedi yorumu 'Esra Erol'un seyircisi' didi bana

kışlık hazırlık dıye bı topiğe yazdım ama cevpa gelemdı bırının bana güzel güzel anlatması lazım olmasa netten bakıp yapçam

Her tarhana da güzel olmaz. Anneme bi sorayım bakayım akşam.

Bi tane kız var yası kücük ona gelen talipleri merak ediyorum

oktay ustanın programı hangi kanalda

oktay ustanın kanalı konusunda emin değilim ama kanal 7 olabilir. yani herkes çok beğeniyor da ben o adamdan bir halt anlamıyorum. yaptığı yemekler çok zor
sanki herkes evinde akşama bilmem ne yöresinin bilmem ne zor yemeğini yapacak.

Hoş buldum çek sağol haftaya gidecm yine ne istiyon söle hemn alayımmm

Söylemen yeter abla yemiş kadar oldum teşekkürler

Yalnız değilmişim

Hoş buldum ipekcim sağol yok ya almadım kışlık filan başlamam lazım aslında,barbunya fasulye filan alacam daha.
Sadece domates var birazcık

oo ben bile neler yaptım abla görsen. çok seviyorum mutfak işini..yaparız daha vakit var nasıl olsa. sadece turşuyu beceremiyorum. geçen sene netten baya bir baktım da yapayım dedim resmen deney yapıyor gibiydim. tuzu suyu çözünecek derecede ısıttım yumurtayı iyice yıkadım yüzüyor yüzmüyor deneyi var ya onu yaptım derken çok yoruldum istediğim tadı da alamadım. bu sene sipariş verdim anneme...

oktay ustayı kıtap fuarında yakından görme şansım oldu gerçekten çok tatlı bı ınsan herkese senelerdır tanırmış yaklaşıyor kıtaplarıda deli gibi satıyordu yemekelri güzel oluyor fazlakarıştırmıyor bıldiğimiz şeyleri kullanıyor oyuzden bukadar sevılıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…