09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kesınlıklee
karnı bahar gene severım eh
ama pırasa ve ıspanak yemegının bır yemek olduguna ınanmıyorum

Hadi pırasa bi derece limonla ye ama yemek değil onlar yaa sebzeyle karın mı doyarmış

1 hafta burnundan mı getırecekmıs
esmer sana ne dıcem senın her hafta sonu kaynananlar sızemı gelıyor?

burada o ev ne öle ya tamam zevkler tartışılmaz da bida pahallaı beğenmek zorundasınıza getirmiş ya ona bozuldum

1 hafta burnundan mı getırecekmıs
esmer sana ne dıcem senın her hafta sonu kaynananlar sızemı gelıyor?

evet kuzucum hafta sonu idi hafta içi kalmaya başladı geliyor mesala bugun aksam kalıyor yarında kalıyor cumrtesi gidiyo sabah ben evde yokum bie hafta içi bence bugun gelcek o yüzden bende gezme arıyom gideyim diye

günaydın kızlarr

öyle şirin çatı katı mı olurmuşş çok birbirine girmiş herşeyy , başım ağrır o eve gittiğimde çok yorucu

işte herkesin zevki farklı, benim evimde spordur , az süs eşyası ,

vitrinim yok , çerçeve bile bikaç tane olabildiğimce sade ( gerçi sadeliğimin başka bi sebebide temizlikle uğraşmak istememem ama bunu kimse bilmiyo tabi)

bır konu acayım dıyorum ıdrar yolu enf ve mantar var yada ıkısıde aynı seymı bılmıyorum buna baglı o bolgede pişik gibi bişey ıoldu
ama konu baslıgı dıkkat cekıcı olmalıkı ınsanlar bıseyler yazsın :S
dun esımde gordum bu ne dedı boyle allahım ya

evet kuzucum hafta sonu idi hafta içi kalmaya başladı geliyor mesala bugun aksam kalıyor yarında kalıyor cumrtesi gidiyo sabah ben evde yokum bie hafta içi bence bugun gelcek o yüzden bende gezme arıyom gideyim diye

seninn kv ne sinir oluyorummm...
birde ben senin eşinden korkuyorumm galibaaa
:18::18:

konu başlığı vajinamda kırmızı birşey yaz direk bari..

kız hayrola mantar falan dışardan belli olmazki..o neyin nesii:44::44:

bacak arasına doğru yayılan bir şey mi? kaşıntı yapıyor mu? kaşıdığında beyaz toz gibi bişiler oluyor mu? idrar yolu enf. ile çok farklıdır mantarlar ve dışarıdan alıp yıkamadan giydiğin birinden, eşinden, tuvaletten vs.. bir yerlerden bulaşırlar, fırsatçıdırlar durdurulmazsa yayılırlar ve bulaşıcılığı da vardır.. doktora niye gitmiyorsun?

kızzz cuteeeeeeee sen siiğil mi oldun acabaaa

Tam olarak şikayetin nedir yazarmısın cute

gunaydın kızlar
aqualily tarif için çok teşekkürler ben de deneyecem mutlaka :)
bu h sonu da bana misafir gelebilir; annemin komşuları evlendiğimden beri bi gelecez gelecez diyorlar ben de bu aralar alayım kurtulayım diyorum.

cute mom o eve şimdi ben de bkıyorum nasılmış merak ettim

doktora gitmedin mi, git bi üroloğa, cinselliğede ara verin biraz, zaten canın yanar ben sistit oldummu 1 hafta yanaştırmam yanıma, şimdide korkudan yapmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…