- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
hani ilk üç ay düşük tehlikesi var diyolar ya Allah korusun korkuyorum yaa bide istek yok zaten bu ara, arada eşim takılıyo hatun fenalardayım diye
Hehehehe bişiy olmasss kuzum yazık üzme eşini
günaydın hanımlar ne var ne yok
kendimi çoook mutlu hissediyorum
alış veriş yaptım
bi ara sekteye uğrayacak sandım kredi kartımı evde unutmuşum
sora internet bankacılığından kart numaramı aldımelimden bi kaçan bide uçan kurtulur
ne mi aldım kızıma mevsimlik gündelik bişiler
bacak arasına doğru yayılan bir şey mi? kaşıntı yapıyor mu? kaşıdığında beyaz toz gibi bişiler oluyor mu? idrar yolu enf. ile çok farklıdır mantarlar ve dışarıdan alıp yıkamadan giydiğin birinden, eşinden, tuvaletten vs.. bir yerlerden bulaşırlar, fırsatçıdırlar durdurulmazsa yayılırlar ve bulaşıcılığı da vardır.. doktora niye gitmiyorsun?
azcık oruç tutsun bişey olmaz uçkuruna sahip olmayı öğrensin gerçi eşimle o konuda hiç sıkıntı yaşamadım evlenmeden önce duyardım komşumuzun kocası karısı babasını kaybettiğinin akşamı ölenle ölünmez diye tepesine çıkmış resmen, öyle eşte istemezdim yani, ben sırnaşsam o yanaşmaz çünkü o da okumuş bi yerden 3 ay bebeğin tutunması açısından önemli diye
cutemom bu aralar sistit hadisesi bende de var; doktora gitmedim ama danışarak bir ilaç kullanmaya başladım. Sen bebek de bekliyorsun bol bol su tüket bir de soğuk gıdalardan kaçın soğuk kavun karpuz gibi...
günaydın hanımlar ne var ne yok
alış veriş yaptım
bi ara sekteye uğrayacak sandım kredi kartımı evde unutmuşum
sora internet bankacılığından kart numaramı aldımelimden bi kaçan bide uçan kurtulur
ne mi aldım kızıma mevsimlik gündelik bişiler
,günaydın hanımlar ne var ne yok
alış veriş yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...neyse-cinsel-hayatimi-bitirecek-yardimmm.html
konu actım
yanı pıopoya dogru uzanıyor () bu vajjina olsun yanı butun gorunumu bunun su parantezlerın yanı ıste pişik gıbı acıkcası acıyor kasıyamıyorum ama kırmızı ya ve gecmedı dedım cok akıntım var herhalde ıslak kaldıgından oldu ama gecmıyor bır turlu nedır bu
güle güle giydir
,
güle güye giysin kuzucuğun ben de geçen lcw'nin sitesininden baya bişiler aldım bebelerime tshirtler 9,90'dı 8 tane birden aldım renk renk, kısçeler şimdi kreşe giderken değiştire değiştire giyiyorlar iyi oldu.
elmi nerde bir derdim var elmii mudafam ne olsun uzatır şimdi
canım 40 gun oldu gecmıyor dr gıttım ılac verdı ancak bıtmedı oişik ayrı akıntı ayrı kokusu ayrı
bu sene lcw ye çalıştım bende body im :d 9,90 mı oho ben 4,90 na bile neler aldım :d
aminnnn ben kendime şimdilik bişi almıyorum hem elim dar hem doğuma şurda 2,5 ay kaldı hamileliğimde çok alacak bişi bulamadımgünaydınlarr , iyi günlerde giysinn
kendine de al bişiler mutluluğun katlansınn
evet canım lcwda indirim var seninkilerde güle güle giysin aslında sezon ürünlerinden lazımdı kapşonlu hırka ve swet tarzı bişiler aldım burası soğudu artık tişört giyilmez,
Güle güye giysin kuzucuğun ben de geçen lcw'nin sitesininden baya bişiler aldım bebelerime tshirtler 9,90'dı 8 tane birden aldım renk renk, kısçeler şimdi kreşe giderken değiştire değiştire giyiyorlar iyi oldu.
Eki Görüntüle 786690 Eki Görüntüle 786688
buda sabah uyanmıs ve ıse gıderkenkı hali
baya fark var
6+5
desene kazıklandım :))) bebeler çift olunca nerede indirim orada Nobody :)) Alınan her şeyden iki adet alınıyor eskiden bir arkadaşım kendi kuzularının küçülenlerinide gönderirdi bana sağolsun baya bi kreasyon sağlam olurdu, bu sene ilk defa göndermedi uzamamış kızı:) mecburen şimdi ben tamamlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?