09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın hanımlar ne var ne yok
kendimi çoook mutlu hissediyorum
alış veriş yaptım
bi ara sekteye uğrayacak sandım kredi kartımı evde unutmuşum
sora internet bankacılığından kart numaramı aldım elimden bi kaçan bide uçan kurtulur

ne mi aldım kızıma mevsimlik gündelik bişiler

Son düzenleme:
cutemom bu aralar sistit hadisesi bende de var; doktora gitmedim ama danışarak bir ilaç kullanmaya başladım. Sen bebek de bekliyorsun bol bol su tüket bir de soğuk gıdalardan kaçın soğuk kavun karpuz gibi...

Hehehehe bişiy olmasss kuzum yazık üzme eşini

azcık oruç tutsun bişey olmaz uçkuruna sahip olmayı öğrensin gerçi eşimle o konuda hiç sıkıntı yaşamadım evlenmeden önce duyardım komşumuzun kocası karısı babasını kaybettiğinin akşamı ölenle ölünmez diye tepesine çıkmış resmen, öyle eşte istemezdim yani, ben sırnaşsam o yanaşmaz çünkü o da okumuş bi yerden 3 ay bebeğin tutunması açısından önemli diye

güle güle giydir

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...neyse-cinsel-hayatimi-bitirecek-yardimmm.html

konu actım

yanı pıopoya dogru uzanıyor () bu vajjina olsun yanı butun gorunumu bunun su parantezlerın yanı ıste pişik gıbı acıkcası acıyor kasıyamıyorum ama kırmızı ya ve gecmedı dedım cok akıntım var herhalde ıslak kaldıgından oldu ama gecmıyor bır turlu nedır bu

ohaaaaaa diyorummmm başka hiç bişiy demiyorum küfür edicektim şimdi

evet kuzum en güzel 3 ay önemli benımde kanamam olmuştu ağır kaldırmıştım cok

cutecim geçmiş olsun üşütme kaynaklı olabilir dikkat et kesinlikle bi doktora git

cutemom bu aralar sistit hadisesi bende de var; doktora gitmedim ama danışarak bir ilaç kullanmaya başladım. Sen bebek de bekliyorsun bol bol su tüket bir de soğuk gıdalardan kaçın soğuk kavun karpuz gibi...

canım 40 gun oldu gecmıyor dr gıttım ılac verdı ancak bıtmedı oişik ayrı akıntı ayrı kokusu ayrı

günaydınlarr , iyi günlerde giysinn

kendine de al bişiler mutluluğun katlansınn

günaydın hanımlar ne var ne yok
kendimi çoook mutlu hissediyorum
alış veriş yaptım

,
Güle güye giysin kuzucuğun ben de geçen lcw'nin sitesininden baya bişiler aldım bebelerime tshirtler 9,90'dı 8 tane birden aldım renk renk, kısçeler şimdi kreşe giderken değiştire değiştire giyiyorlar iyi oldu.

bu sene lcw ye çalıştım bende body im :d 9,90 mı oho ben 4,90 na bile neler aldım :d

canım 40 gun oldu gecmıyor dr gıttım ılac verdı ancak bıtmedı oişik ayrı akıntı ayrı kokusu ayrı

SEN CİDDİ enfeksiyon olmuşsun güzelim

buna candidada eklenirsen yedin arpayı...
tüh ilaçt lamazısn şimdi doğru dürüst neyse bol su iç baride atsın mikrobu

kreemlerini düzenli kullan sıalk mendil felan kullanma sakın aşağıya

bu sene lcw ye çalıştım bende body im :d 9,90 mı oho ben 4,90 na bile neler aldım :d

desene kazıklandım :))) bebeler çift olunca nerede indirim orada Nobody :)) Alınan her şeyden iki adet alınıyor eskiden bir arkadaşım kendi kuzularının küçülenlerinide gönderirdi bana sağolsun baya bi kreasyon sağlam olurdu, bu sene ilk defa göndermedi uzamamış kızı :) mecburen şimdi ben tamamlıyorum.

günaydınlarr , iyi günlerde giysinn

kendine de al bişiler mutluluğun katlansınn
aminnnn ben kendime şimdilik bişi almıyorum hem elim dar hem doğuma şurda 2,5 ay kaldı hamileliğimde çok alacak bişi bulamadım

evet canım lcwda indirim var seninkilerde güle güle giysin aslında sezon ürünlerinden lazımdı kapşonlu hırka ve swet tarzı bişiler aldım burası soğudu artık tişört giyilmez

benım kız resmen fasulye ayakkabı ala ala iflas edicem yaa sanırım bu kış 37 giyer

kuzum evet sen takip et çok indirimde harika şeyler oluo outletinden alıom ben

dünde d.foctoda depoda gördüm kırmızı dar paça pant 9,90 dı bayıldım ben sepete atana kadar 38 beden bitti
ama 9,90 a manyak trikolar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…