09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet canım lcwda indirim var seninkilerde güle güle giysin aslında sezon ürünlerinden lazımdı kapşonlu hırka ve swet tarzı bişiler aldım burası soğudu artık tişört giyilmez

Burası hala yaz, tshirt tayt takılıyor kuzular bu yüzden 1-2 ay daha da böyle gider sanırm

maşallah sana canım

Burası hala yaz, tshirt tayt takılıyor kuzular bu yüzden 1-2 ay daha da böyle gider sanırm

burası bayağı serinledi bu yıl yaz gelmedi sanki

bu arada kendi rekorumu kırıyorum ousla hala konuşmuyorum konuşmaya çalışıyor perperişn geziyor kanepede bile uyuymuyr bugün baktım ki halıda uyuya kalmış sabah uyandırdı işe gidecenmi dedi yüzüne bile bakmadan kalktım yataktan

Son düzenleme:
cute süper gözüküyorsun :) bebiş nerede? :)))

asyalı kudursun, sürünsün eşek...

evet canım bu sefer bilyio sanırım kolay kolay affetmeyeceğimi bi ara göbeklenmişti bayağı bi kilo almıştı
dün göz ucuyla baktım yüzü solmuş resmen

az sonra gelirim

bu arda piyo yok kaç gündür o beni merak eder yine gelirdi acaba başına bi iş mi geldi malum motor alcaktı

evet canım bu sefer bilyio sanırım kolay kolay affetmeyeceğimi bi ara göbeklenmişti bayağı bi kilo almıştı
dün göz ucuyla baktım yüzü solmuş resmen

iyi yapıyosun asyalı

2. çocukta geliyo nasılsa bu kadın beni bırakamaz sanmasın, napıyosa zaten sen onun vazgeçilmez hissettirdiğin için yapıyo

bırak sürünsün acıma , illa ki pes edip konuşmaya çalışıcaktır o zaman dökersin içini, özrünü dilesin paşa paşa

bi daha yaparsa da dönüşü olmaya yola gireceğini bilsin ,yada öyle sansın

nerden gösterdiniz o evi, ben eve değil de yorumlara ayar oldum yorum yaptım ben de dayanamadım. neyse gıybet etmiyim şimdi sabah sabah

cupcakeleri yapmak hiç zor değil kızlar deneyebilirsiniz, ben yaptıysam herkes yapabilir bence.

cute sen doktora git hiç normal değil öyle pişikli mişikli iyi bir doktora git hatta hamilesin kızım allah korusun

günaydın bu arada

benimde boğazım yanıyo yaa, midemde yanma yok ama sürekli acıkma hissi var, boğazımdaki yanmada beni bitirdi zaten ses tellerimde reflüden dolayı nodül vardı şimdi iyice tahriş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…