09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aslında şeyden şüpheleniyorum burda doğalgaz çalışması yapıyolar her yer toz havayı bi görsen maskeyle çıksam yeri, geçen akşam yürüyelim dedik duramadık ama yuttum hep o tozu

o da olabilir evet tahriş ettiyse, bi sprey var andorex -benim faranjitim var bu arada kronik- deli gibi antibiyotik içerdim eskiden, o sprey çok iyi geldi boğazım yanmaya başlayınca sıkıyorum geçiriyor.

doktora gidersen sor bakaım izin verirse iyi baya, bulunsun evde dişe falan da iyi geliyor apse vs tedavisinde.

benim arkadaş hamileyken andorex ve pasifloradan başka ilaç kullanmadıydı her derde deva derdi o zaman bunlara

Elmoşş kısa zaman sonra Ankara'ya geleceğim balgat civarlarına :)))

Yakın bana balgat bebişim eğer nöbetci değilsem görüşelim olur mu

ps; ay ne kadan güzel bir gün

Son düzenleme:

ahahahah aqua gıybet mıybet cok şekersin

gördüm kafayı yemiş bence o

adam öğr. sellam verse olay çıkıyoo

yazıkk bu da bi hastalık sanırsam

Ya ne hastalığı adamı bu kadar sıkarsa bi öğrencisiyle yatakta basacak o olacak :)

Off arabamı satmak istiyorum ama ondan ayrılamıyorum da Her sabah günaydın prensesim diye baslıyorum güne bende bir sıkıntı mı var acabağ :S

daha iyisini mi alacaksın? :) yeni prensesini düşünerek işe başla dirim.

Yeni pirensesime kavuşurum da bunla cok yakınlaştık Bütün gözyaslarımı onunla döktüm. Diğer arabamı sattığımda bir hafta rapor alıp evde depresyona girmiştim ahahahah

Yeni pirensesime kavuşurum da bunla cok yakınlaştık Bütün gözyaslarımı onunla döktüm. Diğer arabamı sattığımda bir hafta rapor alıp evde depresyona girmiştim ahahahah

ahahha aklıma benim ufaklık geldi benim evde halıları değiştirmeye kalktım işyerinden bir arkadaşa gelde akşam al eski halıları dedim evine kullanacaktı o da tamam dedi akşam geldi çocuk kapıda halıları verince ufaklık ağlamaklı bi yüzle bu kiiiim dedi? ben de direk halı yıkamacı kızım dedim ahhahahhahah koptuk gülmekten çocuk aldı yıkıyıp getiricem dedi hala ara ara soruyo nerede halılar diye.. malı pek kıymetli anacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…