- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
geçmiş olsun nems, üşüttün mü acaba?
aslında şeyden şüpheleniyorum burda doğalgaz çalışması yapıyolar her yer toz havayı bi görsen maskeyle çıksam yeri, geçen akşam yürüyelim dedik duramadık ama yuttum hep o tozu
Elmoşş kısa zaman sonra Ankara'ya geleceğim balgat civarlarına :)))
nerden gösterdiniz o evi, ben eve değil de yorumlara ayar oldum yorum yaptım ben de dayanamadım. neyse gıybet etmiyim şimdi sabah sabah
cupcakeleri yapmak hiç zor değil kızlar deneyebilirsiniz, ben yaptıysam herkes yapabilir bence.
cute sen doktora git hiç normal değil öyle pişikli mişikli iyi bir doktora git hatta hamilesin kızım allah korusun
günaydın bu arada
lorenaya yazık yaa nası bi psikolojidirr
adamdaki sabra da hayranım
öyleyimdir
Adam rahip olacak dedim, inşallah yazmış ya :) Yazık mazık değil kafayı yicek en sonunda
gördüm kafayı yemiş bence o
adam öğr. sellam verse olay çıkıyoo
yazıkk bu da bi hastalık sanırsam
Yakın bana balgat bebişim eğer nöbetci değilsem görüşelim olur mu
ps; ay ne kadan güzel bir gün
Gözüme girdin pikaçu :)
Adam rahip olacak dedim, inşallah yazmış ya :) Yazık mazık değil kafayı yicek en sonunda
ahahhahahahha gelecem evet :))) denk getirebilirsek akşamları kaçarım otelden eheheh tarih netleşsin hele bi :)
sağol sahip
yemiş zaten yiyeceği mi kalmış. o kız doğru düzgün bi hastaneye gitse belki yatırırlar bile
Off arabamı satmak istiyorum ama ondan ayrılamıyorum daHer sabah günaydın prensesim diye baslıyorum güne bende bir sıkıntı mı var acabağ :S
hayırıdr elmi? arabanı neden satmak istiyorsun?Off arabamı satmak istiyorum ama ondan ayrılamıyorum daHer sabah günaydın prensesim diye baslıyorum güne bende bir sıkıntı mı var acabağ :S
daha iyisini mi alacaksın? :) yeni prensesini düşünerek işe başla dirim.
Yeni pirensesime kavuşurum da bunla cok yakınlaştıkBütün gözyaslarımı onunla döktüm. Diğer arabamı sattığımda bir hafta rapor alıp evde depresyona girmiştim ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?