09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hayırıdr elmi? arabanı neden satmak istiyorsun?

Ben bununla kaza yapmıştım sirkem, sonra bi tadı kactı, yaptırdım fln ama o eski sürüş keyfi yok. Bir taraftan da değişiklik olsun istiyorum. Piyasa da feci.

Onun kafasıyla yasadıgımı hayal ediorum da coktaaan klinikte acmıştım gözümü

ahahahah yerim onu ben, malının kıymetini bilecek şekerpare :)

Mia da kücükken böyleydi en büyük keyfi pcde uyumaktı unuttu simdi :)

Ben şahin bile kullanmıştım Her arabayı kullanabilirsin unutma, yeter ki iste.

Bazı ilaçlar cok feci kilo yapıyo dikkat etmek lazım

eşimin arkadaşının kızı her gün AVM'ye gitmek istiyomuş, zaten hepi topu bi tane var
artık önünü alamamışlar kızım para yok falan demişler 3 yaşında çocuk paya yoksa kıyedi kaytı vay demiş aynen böyle, bu yeni nesil nasıl böyle yaa
babasından biri ödünç araba istiyomuş kıyameti koparıyomuş niye verdin arabayı ya geri getirmezse diye

Bi de mia kızgınlığa giriyor galliba sabaha kadar miyaaav miyav geziyo evde. Dokuz aydır bir kez miyavladığını duymadım, cinsel istegi artınca sesi de cıkmaya basladı Sanırım kısırlastırıcam ama 10 kediden 1 i masada kalıyomuş. Ona bişi olursa toparlayamam kendimi.

ahahahahah yerim ben onuuuuuuuu geleceğin tikisi olacak :)

ahahaha yazık çocuk bağlanmış demek halılara

evet bakalım bu iştahımı açmazmış, benim doktora da randevu bulamadım başkasına gittim. bi daha da gitmem benimki bir başka canım

ahahha cingöz şey

İyimiş benim sıpada tv'de gördüğü oyuncağı istedi bi gün e kızım param yok dedim olsuuun değişik ödeme seçenekleri varmış baksana dedi..

evet bakalım bu iştahımı açmazmış, benim doktora da randevu bulamadım başkasına gittim. bi daha da gitmem benimki bir başka canım

Benim de gitmem lazım aslında, son zamanlarda pek iyi hissetmiyorum kendimi. Çok icime kapandım. Ama ilaç da kullanmak istemiyorum, emdr terapi almıştım, ona mı baslasam yine. Harika bir yöntem. Ama 6 ay gidiyo işte

Ben en çok doğum gününde gülmüştüm bir sürü çocuk olunca ve oyuncakları ile oynayınca misafirler giderken bizimki topladı oyuncaklarını masaya saymaya başladı, envanter çıkarttı resmen...

İyimiş benim sıpada tv'de gördüğü oyuncağı istedi bi gün e kızım param yok dedim olsuuun değişik ödeme seçenekleri varmış baksana dedi..

Allahım nasıl fenalar yaa, bide millet rızkını Allah verir diye çatır çatır doğuruyo tabiki bebek kısmetiyle geliyo o ayrı ama gökten oyuncak elbise ayakkabı yağmıyo, gerçi o mantıktaki insanlardan böyle çocuklar çıkmaz ki vur ensesine l lokmasını çocuklar yetiştirirler

ben de çok korkuyorum erkek kedilerde idrar yollarında sorun oluyormuş, bi de bunalıma falan giriyolarmış. şükrüyü aşıya götürdüğümüzde bi kedi geldi, kısırlaştırdıktan sonra kusmaya başlamış ve sürekli miyavlıyomuş. çok üzüldüm

bu da azarsa kaçar gider ya geri dönemzse naparım o zaman

Ben bununla kaza yapmıştım sirkem, sonra bi tadı kactı, yaptırdım fln ama o eski sürüş keyfi yok. Bir taraftan da değişiklik olsun istiyorum. Piyasa da feci.

elmoş gırgır şamata bir konu açmak istiyorum geyik bölümünemi açayım

Ben en çok doğum gününde gülmüştüm bir sürü çocuk olunca ve oyuncakları ile oynayınca misafirler giderken bizimki topladı oyuncaklarını masaya saymaya başladı, envanter çıkarttı resmen...

ahahahha yerim ben onuuu cok sirin

Kacarsa da geri gelir ama merak etme, cok uzaga gitmez.

evt canım aynen öle

can çekişiyorsa iyide kuyrugunu dik tutuyorsa insan o zaman uyuz ötesi oluyor
can çekişiyor farkındayım ama tabi kuyruk da dik konuşuyor mesela cevap vermeyince çook bozuluyor

bizim bahçe kedi kaynıo yollarım ben sana üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…