hayırıdr elmi? arabanı neden satmak istiyorsun?
Onun kafasıyla yasadıgımı hayal ediorum da coktaaan klinikte acmıştım gözümü
Off arabamı satmak istiyorum ama ondan ayrılamıyorum daHer sabah günaydın prensesim diye baslıyorum güncv ü-*
off şüktü hiç rahat durmuyor3e4rçlşşşş
bunları hep o yazdı gelip gidip klavyeye oturuyor. ben de sabah psikiyatristime gittim benim de durumlarım hiç iyi değil özellikle en son ölen çocuktan (Ahmet Atakan) sonra psikolojim bitti iyice. ilacımı değiştirdi kilo yapmıştı öbürü onu da söyledim.
ben de arabamı satmak istiyorum ama yeni alcağım arabayı kullanamazsam diye korkuyorum vazgeçiyorum satmaktan. çürüyene kadar bunu kullanıcam galiba
ahahha aklıma benim ufaklık geldi benim evde halıları değiştirmeye kalktım işyerinden bir arkadaşa gelde akşam al eski halıları dedim evine kullanacaktı o da tamam dedi akşam geldi çocuk kapıda halıları verince ufaklık ağlamaklı bi yüzle bu kiiiim dedi? ben de direk halı yıkamacı kızım dedim ahhahahhahah koptuk gülmekten çocuk aldı yıkıyıp getiricem dedi hala ara ara soruyo nerede halılar diye.. malı pek kıymetli anacım :)
[off şüktü hiç rahat durmuyor3e4rçlşşşş
bunları hep o yazdı gelip gidip klavyeye oturuyor. ben de sabah psikiyatristime gittim benim de durumlarım hiç iyi değil özellikle en son ölen çocuktan (Ahmet Atakan) sonra psikolojim bitti iyice. ilacımı değiştirdi kilo yapmıştı öbürü onu da söyledim.
ben de arabamı satmak istiyorum ama yeni alcağım arabayı kullanamazsam diye korkuyorum vazgeçiyorum satmaktan. çürüyene kadar bunu kullanıcam galiba
eşimin arkadaşının kızı her gün AVM'ye gitmek istiyomuş, zaten hepi topu bi tane var
artık önünü alamamışlar kızım para yok falan demişler 3 yaşında çocuk paya yoksa kıyedi kaytı vay demiş aynen böyle, bu yeni nesil nasıl böyle yaa
babasından biri ödünç araba istiyomuş kıyameti koparıyomuş niye verdin arabayı ya geri getirmezse diye
ahahha aklıma benim ufaklık geldi benim evde halıları değiştirmeye kalktım işyerinden bir arkadaşa gelde akşam al eski halıları dedim evine kullanacaktı o da tamam dedi akşam geldi çocuk kapıda halıları verince ufaklık ağlamaklı bi yüzle bu kiiiim dedi? ben de direk halı yıkamacı kızım dedim ahhahahhahah koptuk gülmekten çocuk aldı yıkıyıp getiricem dedi hala ara ara soruyo nerede halılar diye.. malı pek kıymetli anacım :)
Mia da kücükken böyleydi en büyük keyfi pcde uyumaktı unuttu simdi :)
Ben şahin bile kullanmıştımHer arabayı kullanabilirsin unutma, yeter ki iste.
Bazı ilaçlar cok feci kilo yapıyo dikkat etmek lazım
eşimin arkadaşının kızı her gün AVM'ye gitmek istiyomuş, zaten hepi topu bi tane var
artık önünü alamamışlar kızım para yok falan demişler 3 yaşında çocuk paya yoksa kıyedi kaytı vay demiş aynen böyle, bu yeni nesil nasıl böyle yaa
babasından biri ödünç araba istiyomuş kıyameti koparıyomuş niye verdin arabayı ya geri getirmezse diye
evet bakalım bu iştahımı açmazmış, benim doktora da randevu bulamadım başkasına gittim. bi daha da gitmem benimki bir başka canım
İyimiş benim sıpada tv'de gördüğü oyuncağı istedi bi gün e kızım param yok dedim olsuuun değişik ödeme seçenekleri varmış baksana dedi..
Bi de mia kızgınlığa giriyor galliba sabaha kadar miyaaav miyav geziyo evde. Dokuz aydır bir kez miyavladığını duymadım, cinsel istegi artınca sesi de cıkmaya basladıSanırım kısırlastırıcam ama 10 kediden 1 i masada kalıyomuş. Ona bişi olursa toparlayamam kendimi.
Ben bununla kaza yapmıştım sirkem, sonra bi tadı kactı, yaptırdım fln ama o eski sürüş keyfi yok. Bir taraftan da değişiklik olsun istiyorum. Piyasa da feci.
Ben en çok doğum gününde gülmüştüm bir sürü çocuk olunca ve oyuncakları ile oynayınca misafirler giderken bizimki topladı oyuncaklarını masaya saymaya başladı, envanter çıkarttı resmen...
ben de çok korkuyorum erkek kedilerde idrar yollarında sorun oluyormuş, bi de bunalıma falan giriyolarmış. şükrüyü aşıya götürdüğümüzde bi kedi geldi, kısırlaştırdıktan sonra kusmaya başlamış ve sürekli miyavlıyomuş. çok üzüldüm
bu da azarsa kaçar gider ya geri dönemzse naparım o zaman
İyimiş benim sıpada tv'de gördüğü oyuncağı istedi bi gün e kızım param yok dedim olsuuun değişik ödeme seçenekleri varmış baksana dedi..
elmoş gırgır şamata bir konu açmak istiyorum geyik bölümünemi açayım
evt canım aynen öleiyi yapıyosun asyalı
2. çocukta geliyo nasılsa bu kadın beni bırakamaz sanmasın, napıyosa zaten sen onun vazgeçilmez hissettirdiğin için yapıyo
bırak sürünsün acıma , illa ki pes edip konuşmaya çalışıcaktır o zaman dökersin içini, özrünü dilesin paşa paşa
bi daha yaparsa da dönüşü olmaya yola gireceğini bilsin ,yada öyle sansın
can çekişiyor farkındayım ama tabi kuyruk da dik konuşuyor mesela cevap vermeyince çook bozuluyor
can çekişiyorsa iyidekuyrugunu dik tutuyorsa insan o zaman uyuz ötesi oluyor
ben de çok korkuyorum erkek kedilerde idrar yollarında sorun oluyormuş, bi de bunalıma falan giriyolarmış. şükrüyü aşıya götürdüğümüzde bi kedi geldi, kısırlaştırdıktan sonra kusmaya başlamış ve sürekli miyavlıyomuş. çok üzüldüm
bu da azarsa kaçar gider ya geri dönemzse naparım o zaman
Geyik yapacaksan geyik bölümüne ac abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?