adam kızını görmüyor muymuş ya ?? kadının ailesi öğrenmesin diye mi gizli görüyormuş? bak nasıl tepem attı şimdi. her yer iskele babası dolu vallahi. o kısmı bir bulayım da ben bak nasıl deliriyorum...
Parası batsın onun.
Sen de benim gibi cıtır seviyosun :1.
ahahah delirme love sakinnn
evet, neblim 3 aşağı 3 yukarı normal de benim arkadaşlar evlenmiş kendilerinden 10 15 yaş büyük adamlarla, tabiisi de herkesin kocası kendine yakışıklı ama neblim ya amca gibi adamlara aşkım falan diyolar garibime gidiyor :26:
20 yaşındayken, 30 yaşındaki adam güzeldir ama hacım biz olduk 30 zaten, ben yani
**** kocası yaşça çok büyük olan varsa s.çtığımın resmidir bu yazıdan sonra ****
Burdayız bitanem korkma :)
evet, neblim 3 aşağı 3 yukarı normal de benim arkadaşlar evlenmiş kendilerinden 10 15 yaş büyük adamlarla, tabiisi de herkesin kocası kendine yakışıklı ama neblim ya amca gibi adamlara aşkım falan diyolar garibime gidiyor :26:
20 yaşındayken, 30 yaşındaki adam güzeldir ama hacım biz olduk 30 zaten, ben yani
**** kocası yaşça çok büyük olan varsa s.çtığımın resmidir bu yazıdan sonra ****
vallahi enginlere sığmam taşarımhiç gelemiyorum böyle baba mevzularına bi bulayım ben talihsiz cümlelerini konu sahibinin...
evet Allahtan kimse yok dedim 2 tık arasında 2 sayfa ilerlemişsiniz.
benimki iyi bir şirket bulsa öpüp başıma koyacamda
Yok yokBen 35 yasında adamlarla bile tanısamıyorum yaslı geliyo bana da, ben de cıtır seviyorum
konu kocişlerle yaşlarımız mı?
ben de deyim bari benimki benden 2 yaş büyük 35 yaşında
benimki benden 10 ay küçük canım çıtır seviyom ben
Sen yazınca konu sahibi akıllanacak olsa kendini feda et derdimAma durum değişmeyecek
Eee hızlı olman lazım
özel çok zor di mi
şimdi bizi taşlamasınlar ahahaha
napalım anacım ruhum genç benim
konu kocişlerle yaşlarımız mı?
ben de deyim bari benimki benden 2 yaş büyük 35 yaşında
bana diyene bak... hiç ban yemeyen sanırsın ben değilim de kendisi
kek yeyince sakinledim şu an
10 ayla çıtır değil de çıt olur seninki anca
bir bülent ersoy değilim neyse ki
bu arada biz ousla barıştık
dün çarşıda indim arkadaşımla
ousu aradım bizi al diye
sora aldı
amcamlara davetliydik orda amcamlara çaktırmamak için konuştum arada
yüz buldu tabi gözlerinin içi güldü
eve geldik
konuşuyor ben susuyorum
sora dedimki sana çok kırgınım
bende sana dedi
hem suçlusun hem güçlü dedim
beni o noktaya getiren sensin dedi
ee dedim sen ne dediğinin farkındamısın dedim sırf aşık oldum diye evlendim yoksa kusura bakma ne ünün nede herhangi bi maddiyatına vardı dedim
seni sinir ediyodum dedi artık bıktım sormandan 5 yıldır anlamadınmı hala dedi
anlamadım dedim
sensiz yaşayamam dedi
azmı arkanda dolandım dedi
artık yeter iki çocuk sahibiyiz anla dedi
bugün aşık değilim desen yine inanırım dedimbidaha bana bu şekilde davbranmayacağına söz ver dedim
söz verdi
bakacaz dedim hhaaaa bide çay ocağına gidip oturmana şimdi işsizsin boştasın diye ses etmiyorum ama bi işe girersen müsaade etmem ona göre dedim
sabahta uyandı dikkat et otobüse inip binerken dedi
kafasına bişiler düştü
Konu bana kıvac tatlıtug misali bi adamı nasıl ayarlarız
gayet ideal, arada yaş farkı çok olduğunda her açıdan sorun oluyo bence, kız 20 adam 33 yaşında benim eltimle kaynımda olduğu gibi kız çocuk istemiyo adam tutturuyo çocuk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?