Konu bana kıvac tatlıtug misali bi adamı nasıl ayarlarız
şimdi adam çok yaşlı değil de uçurumu hissetmiyorlar. aradan geçsin bakalım 15 yıl. kadın en verimli çağındayken adam yaşlılık sendromları göstersin. o zaman anlaşılır asıl aradaki fark.bence de en çok 5 yaş olmalı.
ahahahha ceza puanı 90 olan benim evet
nedense kadınlar özgüvensizdir. yanında öyle birini taşıyınca krizlere girer hatta taşıyamaz ağır gelir omuzlarından düşer. azra akın bile kıskançlık krizlerine girdiyse eğer...
amaaaan koyver gitsinbana güzel bir kek tarifi versenize hünerliler
sevgili asyalı aranızdaki son sorunu tam bilmiyorum ama sanırım aşk meselesinden açıldı konu. ben bu konuda eşini haklı buldum. yani neden bu güvensizlik sürekli sana aşık olup olmadığını mı soruyorsun ya da sevip sevmediğini mi? 2 tane çocuğunuz olmuş bunlar artık geyikte kalmalı bence tabi.. ama aşk taze tutulmalı lafla değil hareketlerle.
ikinci bir şey zaten işe başlasa çay ocağında oturacak zaman sürecinde işinde olacak. bu da gereksiz bir kalabalıklık olmuş gibi geldi bana
benim netten bulduğum bi kakaolu kek tarifim var çok seviyorum eğer kakaolu kek seviyosan
Ben benden 10 yaş büyük biriyle yapamam yahu :s Ucurum var resmen
kek en geniş her haltı kabul eden yutan insan gibidir.içine ne koyarsan gider. ama pişirmesini bilmek lazım o başka.
evde ne varsa koy içine işte.
ben şunu yapıyorum.
1 limon kabuğu rendele
1 portakal kabuğu rendele
1 havuç rendele
ceviz kır at içine.
az tarçın. kuru meyve varsa olur...
3 yumurta
1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
2 tepeleme yemek kaşığı kakao
250gr margarin
2 su bardağı (tepeleme) un
1paket kabartma tozu
1paket vanilya
Yumurtayı ve şekeri beyazlaşıncaya kadar çırpın eritilip soğutulmuş margarini, sütü, elenmiş un, kakao ve kabartma tozu ile vanilyayı ekleyin kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 185 dereceli fırında pişirin..
hahahahahaha tanıma bayıldımne varsa koy içine sonra kötü olursa gelir İpek benim geleceğimle oynadı derim.. yaptığım kek beğenilmedi evde kaldım derim.
çok teşekkür ederim
kurumda bi arkadaş şefle evlendi adamın çocukları öğretmen doktor
arada en az 20 yaş var birde çocukları oldu
10 sene sonra adamda prostat sorunları çıkar artık ondan sora kardeş kardeş uyurlar
afiyet olsun canım içine bir bütün margarin erittiğin için biraz ağır bi kek
evet canım zaman zamn beni sevmediğini düşünüyorum ve kavgalarımızın asıl çıkış noktası benim alınganlıklarım ha bunu düşünmeni gerektirecek ne yapıyor dersen aslında hiç bişi yapmıyor aşırı bi kıskançlık var bende bide tahammülsüzlük oda aksine sakin
bakalım hakkımızda hayırlısı
olsun olsun ağır kek ancak keser beni bu ara. yoğun bir tıkınma isteği içerisindeyim. biraz da havalar serinliyor diye bol kıyafetlere, kat kat kıyafetlere güvendiğimden herhalde :18::18: seve seve yerim ben onu
afiyet olsun canım içine bir bütün margarin erittiğin için biraz ağır bi kek
bide ben keki 1 gün bekletince seviyorum içini iyice çekecek falan, bende un helvasına sardım bu ara
Neden margarin koyma gereği duyuyorsun keke. Gerçekten ağır olur. Sıvı yağ yeterli oluyor nemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?