- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
biz uzun zamandır küsüz.dışardan bakanla pek özenir ama içimiz hiç de iyi değil.kavgadan gürültüden o kadar ypruldum ki..bir de oğluma belli etmemk için..amaannn ona kalsa sorun bende,ben onu sinirlendiriyorum,çileden çıakrıyorum vs...aman hangi birini anlatayım...bir de ben aman huzurumuz kaçmasın diye susuyorum,sonra güleryüz gösteriyorum,beyefendide tık yok..çabuk affedemiyomuş beni.bende nıraktım ne halivarsa görsün..
1,5 aydır konuşmuyoruz resmen gerekli şeyler dışında..
yemeğ gidiyorum kızlar,bol bol da sigara içmem lazım ,öpüyorum hepinizi 1 de gelin lütfen,bugün çok modumdayım konuşalım dertleşelim...
Piyocum al eline kağıdı kalemi artıları eksileri neyse onları yaz bak bakalım hangisi daha ağır basacak sanabu bile yön verir sana
işte o çocuk isteği. zaten elimi kolumu bağlayan sadece o. yoksa şu rahat kafayı bırakıp neden exin sorunlarıyla uğraşayım. zaten evlenirsem borç batağında birde onları ödemek lazım. halada dün diyorki 40 binlik arada alacakmış dedim sen hiç uslanmamışsın. 25 binlik araba alıp nden 15binle kredi kapatmıyorsunda ayranın yok içmeye leonla gdecen şey yapmaya..
neyse işte bizde kavga gürültü oluyordu çünkü ben bu tür söylemlere sessiz kalabilecek biri değilim. o yüzden baya şiddetli kavgalarımız oluyordu. ve bana boşanırken dediki ben geceleri 1e kadar sarhoş erkeklerle gezen bir kadınla evli kalamam. babama dedi bunu. iş yemeğiydi ve 1 kişi sarhoş olmuştu ama ben değildim.. bunları hazmedemiyorum asla.
aslına bakarsanız kendi çıkarlarım için yani sadece çocuk için dönmeyi düşünüyorum yoksa asla sevdiğimden falan değil!
biz uzun zamandır küsüz.dışardan bakanla pek özenir ama içimiz hiç de iyi değil.kavgadan gürültüden o kadar ypruldum ki..bir de oğluma belli etmemk için..amaannn ona kalsa sorun bende,ben onu sinirlendiriyorum,çileden çıakrıyorum vs...aman hangi birini anlatayım...bir de ben aman huzurumuz kaçmasın diye susuyorum,sonra güleryüz gösteriyorum,beyefendide tık yok..çabuk affedemiyomuş beni.bende nıraktım ne halivarsa görsün..
1,5 aydır konuşmuyoruz resmen gerekli şeyler dışında..
çok üzüldüm canım. şu andaki psikolojimle git bi şekilde barışın derim ama sen daha iyisini bilirsin tabi. ben huzursuzluğa hiç gelemiyorum. sinir oluyorum. alejilerim çıkıyor her tarafımdan..
çok haklısın fallen. bu bahsettiğim adam çok uyumlu zaten benimki uyumlu değil sorun çıkartan taraf maşallah. yavaş yavaş mantıksız gelmeye başlıyor banada. şu anda çok iyi şeyler söylediniz. sanırım bir yanlıştan yavaş yavaş dönüyorum. hatta 2. yanlıştan diyeyim.
abla kasıntı tripli erkek cok zor ya
insanı şizofren yapar valla
tek eksisi öfke kontrolü olmaması ve buda herşey aslında bana göre.
evet maalesef gördüklerini yapıyolar normal sanarak ama seninki artık anormal bişi yaptığın anlamıştır kafası dank etmiştirEşeklik değil ki karakter bozukluğu... Aldatmanın bir ilişkiye zarar verebileceğini öngöremiyor. Ailesinden onu görmüş, cevresinden de onu görmüş.
Ben 13,30 da burdayım sende de bişiler var gel dökülll
Borc önemli değil, o ödenir de onun bu akıl almaz rahatlığı benim sinirimi bozuyor.
Bana gel de ki; ben ex i cok seviyorum. Onsuz yasayamıyorum, tmm git piyo derim, git yaşa. Sevgi büyüktür, insanın gönlünü genişletir affettirir, alttan aldırır ama asla cocuk icin geri dönme, asla. Böyle bir kaosun icine sırf kendi isteğin icin cocuk getireceksin. o cocuğun psikolojisini hesap edebiliyor musun?
Ben mesela kendim gibi biriyle asla birlikte olmam. Ex gibi normal hayata göre sorumsuz bana göre rahat biriyle birlikte olabilirim. Benim dominant karakterimle hicbir evlilik rayında gitmez. Kontrol bende olmalı. Yoksa kafayı yer ölürüm
abla kasıntı tripli erkek cok zor ya
insanı şizofren yapar valla
ben çocuk konusunda kendime çok güveniyorum. ve olursada ex te çok merhametlidir. onunla bambaşka bi dünyamız olur ve asla hisssettirmeyiz gibi geliyor. mesela hamile olsam ex sıcak sudan soğuk suya sokmaz elimi hep özen gösterir çok başka olur herşey biliyorum.Borc önemli değil, o ödenir de onun bu akıl almaz rahatlığı benim sinirimi bozuyor.
Bana gel de ki; ben ex i cok seviyorum. Onsuz yasayamıyorum, tmm git piyo derim, git yaşa. Sevgi büyüktür, insanın gönlünü genişletir affettirir, alttan aldırır ama asla cocuk icin geri dönme, asla. Böyle bir kaosun icine sırf kendi isteğin icin cocuk getireceksin. o cocuğun psikolojisini hesap edebiliyor musun?
sen zaten kitap gibisin bi evlilik bi bebek geçmişinde ne var, sinirli adamda bi hoş işte
Eşinin arkadaşları bekar mı Cute
Eşleri varsa eşleri ile gelsinler
Öyle abuk subuk bekar ve hayta muhabbetlerde eşinin yeri olmamalı, madme kopamıyo dışarda buluşsun bari senin yanında fazlasıyla cıvımışlar
Babanın oğlu mu onlar sanki
Ben mesela kendim gibi biriyle asla birlikte olmam. Ex gibi normal hayata göre sorumsuz bana göre rahat biriyle birlikte olabilirim. Benim dominant karakterimle hicbir evlilik rayında gitmez. Kontrol bende olmalı. Yoksa kafayı yer ölürüm
Evet
Benim eniştem böyleydi
Benim haberim yoktu
Birgün ablam ağlaya ağlaya beni aradı ki son noktaya gelmese bana anlatmazlar
Benim tersim pistir
İşteydim, izin aldım ablama gittim
Sen hazırlan ben bi taksi çevirip geliyorum dedim
Ablam ve 3 yeğenimi aldım, bizimkilerin haberi yok babam agresiftir benim.. Kendi evime getirecektim ne oluyosa olsun yani
Diğer ablam anneme anlatmış, annem aradı ben babana anlattım kızım sizi bekliyoruz bize gelin dedi, buraya gelmeniz daha uygun olur
Sevindim tabi ki, bi kardeş yanı var bi baba yanı hani..
Sevgili enişteme de bir mesaj attım
( İşyerin de telefon yasak onların )
Görünce soluğu evde almış, kapı duvar
1,5 ay boyunca babamların kapısında yattı
Ablam ikna olmuştu eniştemin pişmanlığından
Ev konusunda da ailesi haksızlık yapıyodu ablamın bileziklerine kadar almış ama o daireyi bunlara vermiyodu
Dur dedim gitmiceksin, tüm haksızlıklarını şimdi gidereceksin hazır babamlar da arkandayken
Tapuyu da şart koşun dedim
Şart koştular, eniştem de istiyodu da babasına laf geçiremiyodu
Orası onların hakkı olmasına rağmen
Eniştem kedi yavrusu gibi gelip gidiyodu, en son kayınpederi köyden geldi tapuları ayırdı, özür dilediler
Mutlu son
Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin ama
Çoğu kez kadınlar aman huzurumuz bozulmasın diye hep alttan alıyo ve erkekler de kendini bişey sanıyo
Sevgili eniştem benden korkar bu yüzden, bence de korkun dedim
Evet
Benim eniştem böyleydi
Benim haberim yoktu
Birgün ablam ağlaya ağlaya beni aradı ki son noktaya gelmese bana anlatmazlar
Benim tersim pistir
İşteydim, izin aldım ablama gittim
Sen hazırlan ben bi taksi çevirip geliyorum dedim
Ablam ve 3 yeğenimi aldım, bizimkilerin haberi yok babam agresiftir benim.. Kendi evime getirecektim ne oluyosa olsun yani
Diğer ablam anneme anlatmış, annem aradı ben babana anlattım kızım sizi bekliyoruz bize gelin dedi, buraya gelmeniz daha uygun olur
Sevindim tabi ki, bi kardeş yanı var bi baba yanı hani..
Sevgili enişteme de bir mesaj attım
( İşyerin de telefon yasak onların )
Görünce soluğu evde almış, kapı duvar
1,5 ay boyunca babamların kapısında yattı
Ablam ikna olmuştu eniştemin pişmanlığından
Ev konusunda da ailesi haksızlık yapıyodu ablamın bileziklerine kadar almış ama o daireyi bunlara vermiyodu
Dur dedim gitmiceksin, tüm haksızlıklarını şimdi gidereceksin hazır babamlar da arkandayken
Tapuyu da şart koşun dedim
Şart koştular, eniştem de istiyodu da babasına laf geçiremiyodu
Orası onların hakkı olmasına rağmen
Eniştem kedi yavrusu gibi gelip gidiyodu, en son kayınpederi köyden geldi tapuları ayırdı, özür dilediler
Mutlu son
Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin ama
Çoğu kez kadınlar aman huzurumuz bozulmasın diye hep alttan alıyo ve erkekler de kendini bişey sanıyo
Sevgili eniştem benden korkar bu yüzden, bence de korkun dedim
ben sorumlulukların bölüşülmesinden yanayım. ama karakter olarak benden baskın olsun isterim. ezik kalmasın yoksa ben daha çok ezerim..Ben mesela kendim gibi biriyle asla birlikte olmam. Ex gibi normal hayata göre sorumsuz bana göre rahat biriyle birlikte olabilirim. Benim dominant karakterimle hicbir evlilik rayında gitmez. Kontrol bende olmalı. Yoksa kafayı yer ölürüm
canım kaçırdım sanırım kusura bakma hemen bakıyorum.piyo benim yazdığımı gördün müü
Senin iyiliğin için yanlış yapmaman için bunlar piyocum,kızmıyorsun demi söylediğimiz için
Zor abi ya adamı manyak yapar bunlar
Öfke kontrolü yok tamam bide şöle düşün sana zarar verirmi,yada başka bişeyemi dalar buda önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?