09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yemeğ gidiyorum kızlar,bol bol da sigara içmem lazım ,öpüyorum hepinizi 1 de gelin lütfen,bugün çok modumdayım konuşalım dertleşelim...

yemekten sora gel tatlım aranızıda tatlıya bağlayın böyle hayat geçmez emin ol

Ben mesela kendim gibi biriyle asla birlikte olmam. Ex gibi normal hayata göre sorumsuz bana göre rahat biriyle birlikte olabilirim. Benim dominant karakterimle hicbir evlilik rayında gitmez. Kontrol bende olmalı. Yoksa kafayı yer ölürüm

piyo ve elmayra dünyada adammı kalmadı ayollllllll

sonund sizi ben gebe bırakıcam haaaa

çok üzüldüm canım. şu andaki psikolojimle git bi şekilde barışın derim ama sen daha iyisini bilirsin tabi. ben huzursuzluğa hiç gelemiyorum. sinir oluyorum. alejilerim çıkıyor her tarafımdan..

çok üzüldüm canım. şu andaki psikolojimle git bi şekilde barışın derim ama sen daha iyisini bilirsin tabi. ben huzursuzluğa hiç gelemiyorum. sinir oluyorum. alejilerim çıkıyor her tarafımdan..

aman bende çok çektimmm çok itti kaktı benı ex

şimdide korkuyorum işte hep oyle olucak die...

zibididen haber varmı ayolll

Senin iyiliğin için yanlış yapmaman için bunlar piyocum,kızmıyorsun demi söylediğimiz için

abla kasıntı tripli erkek cok zor ya
insanı şizofren yapar valla

Zor abi ya adamı manyak yapar bunlar

tek eksisi öfke kontrolü olmaması ve buda herşey aslında bana göre.

Öfke kontrolü yok tamam bide şöle düşün sana zarar verirmi,yada başka bişeyemi dalar buda önemli..

evet maalesef gördüklerini yapıyolar normal sanarak ama seninki artık anormal bişi yaptığın anlamıştır kafası dank etmiştir

kontrolü hepten alıyoruz sorada adamlar yayılma rahatlama ve heyecan a rama moduna geçiyor şekil a ve b de görüldüğü gibi

abla kasıntı tripli erkek cok zor ya
insanı şizofren yapar valla

Evet
Benim eniştem böyleydi
Benim haberim yoktu
Birgün ablam ağlaya ağlaya beni aradı ki son noktaya gelmese bana anlatmazlar
Benim tersim pistir

İşteydim, izin aldım ablama gittim
Sen hazırlan ben bi taksi çevirip geliyorum dedim
Ablam ve 3 yeğenimi aldım, bizimkilerin haberi yok babam agresiftir benim.. Kendi evime getirecektim ne oluyosa olsun yani
Diğer ablam anneme anlatmış, annem aradı ben babana anlattım kızım sizi bekliyoruz bize gelin dedi, buraya gelmeniz daha uygun olur
Sevindim tabi ki, bi kardeş yanı var bi baba yanı hani..

Sevgili enişteme de bir mesaj attım
( İşyerin de telefon yasak onların )
Görünce soluğu evde almış, kapı duvar
1,5 ay boyunca babamların kapısında yattı

Ablam ikna olmuştu eniştemin pişmanlığından
Ev konusunda da ailesi haksızlık yapıyodu ablamın bileziklerine kadar almış ama o daireyi bunlara vermiyodu
Dur dedim gitmiceksin, tüm haksızlıklarını şimdi gidereceksin hazır babamlar da arkandayken
Tapuyu da şart koşun dedim
Şart koştular, eniştem de istiyodu da babasına laf geçiremiyodu
Orası onların hakkı olmasına rağmen
Eniştem kedi yavrusu gibi gelip gidiyodu, en son kayınpederi köyden geldi tapuları ayırdı, özür dilediler
Mutlu son

Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin ama
Çoğu kez kadınlar aman huzurumuz bozulmasın diye hep alttan alıyo ve erkekler de kendini bişey sanıyo
Sevgili eniştem benden korkar bu yüzden, bence de korkun dedim

Yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz. Ay sinirlerim zıpladı.

BDV deki konuyu gördünüz mü? Kızın kulak zarını delmiş serfsz

ben çocuk konusunda kendime çok güveniyorum. ve olursada ex te çok merhametlidir. onunla bambaşka bi dünyamız olur ve asla hisssettirmeyiz gibi geliyor. mesela hamile olsam ex sıcak sudan soğuk suya sokmaz elimi hep özen gösterir çok başka olur herşey biliyorum.
ve şu en önemlisi: ben gerçekten mutsuz bir ailede buldum ve çocuğuma bunu asla hissettirmeyeceğime yemin ettim. bu yüzden gerçekten ben bağrıma taş basarım ama o çocuk mutsuz büyüyemez.

sen zaten kitap gibisin bi evlilik bi bebek geçmişinde ne var, sinirli adamda bi hoş işte

1 tanesi bekar bekar olan anlattı ben ama resmen agzım acık kaldı hanı kendımın farkındayım ama engellıyemıyorum

o manada demedı bel altı vurdu hanı ben sana sordummu dıye onu ıma edıyor ama tabıkı anlatılan cok abartıydı yanı sonrasında cocuk hemen saka ya surata bak dıye cevırsede kaldım oyle dıger arkadası evlı ayn haftalık hamıleyız

bende hiçbi şeyi akışına bırakamıyorum mutlaka başıma geleceği bilmem gerek, amaaaan daha aylar var o zaman düşünürüz bakarız vs gibi laflar beni çileden çıkarır, ne ne zaman kiminle nasıl yapılacak bilmem gerek ucu açık kalmamalı hiçbi şey, ama bunda panik atağın da etkisi var emrivakiler ya da bilinmezlikler atağa neden olabiliyo bende

içindeki bebek özlemini anlayabiliorum ama neden o bebeğin babası arıza bir tip olsun ki?
Karşına mutlaka işte bu dediğin iyi birisi çıkacak ama ne zaman bilinmez.:44:
Ex ten next olmaz beybii...

helal kıızzz, işte bu mantığı yürütmek yaşla başla tecrübeyle olmuyoo
korksun tabii, ablanız yanlız bilmesin arkasında kardeşleri ve babası var sahipsiz değil

Aslanım benım beeeee yerim seni kız çek...

tabi canım erkeğin hakkından gelecen ezik oldumu iş bitti..

zaten 2 sebepte erkek azıyo sapıtıyo şımarıyoo

1- sahipsiz arkasında bi ailesi yok düşüncesi
2- bu kız beni seviyo ölse bırakamaz napsam affeder düşüncesi

özellikle 2. sebepe neden olan kızları da dövesim geliyo ıslak odunla

ben sorumlulukların bölüşülmesinden yanayım. ama karakter olarak benden baskın olsun isterim. ezik kalmasın yoksa ben daha çok ezerim..
piyo benim yazdığımı gördün müü
canım kaçırdım sanırım kusura bakma hemen bakıyorum.

yok abla asıl yorum yaptığınız için ben teşekkür ederim. kızacak olsam hiç sormam zaten teşekkür ederim.
benmki asla bana bişey yapmaz. hatta bi gün inthar edicem artık bıktım dedim. bu bi başladı ağlamaya beni bırakma diye kendini kaybetti zor durdurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…