09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

helal kıızzz, işte bu mantığı yürütmek yaşla başla tecrübeyle olmuyoo
korksun tabii, ablanız yanlız bilmesin arkasında kardeşleri ve babası var sahipsiz değil

Aslında benim babam da arıza
O yüzden söylememiş galiba ablam

Benden de saklarlar böyle şeyleri, ben sessiz kalamam çünkü haksızlığa
Hele de kendi kanımdan canımdan birine yapılmışsa

Sonuç olarak insna oğlu nankör bir varlık
Ouslar daha nankör diyorum ben
Erim ağam paşam aman huzurumuz bozulmasın aman kimse duymasın demek bence çözüm değil
Duyulsun, o utanmıyosa sen niye utanıyosun ki
Aldılar ağzının payını, eniştemin babası bile senin küçük baldız çok fena diyomuş
Niye dedim, afiyetle yiyemedi sizin takıları ondan mı fenaymışım ben
Oh canıma da değsin, onların paçaları tutuşurken biz çak :13: yapıyoduk ablamlarla

Aslanım benım beeeee yerim seni kız çek...

tabi canım erkeğin hakkından gelecen ezik oldumu iş bitti..

Ablam fazla duygusal
İki güzel laf duysa yelkenleri indiriyo, biraz da ondan

Kesinlikle pampa :13:

öyle de çekk, kadında kafasını kullancak noluyosa olsun çekerim kocamdır dedimi bi adım ilerlenmiyo

mesela ablan seni aradığında sen geliyorum dediğinde hayır gelme ben düzelticem gitmem bi yere sadece paylaşmak istedim deseydi

ablan kendi kuyusunu kazmaya devam edicek olurdu, iyiki oda sözünü dinlemiş

aynen öyle çek aynen öyle...
burda bi konu vardı hala unutamıyorum kv gelinine diyo ki " eee tabi süt veren değil ...veren yaranıyo" noktalı yeri siz tamamlayın, şimdi benim kv bana böyle bi laf etse meraklısıysan buyur sende ver canın çektiyse derim, şimdi bu beni terbiyesiz mi yapacak, koca kadın o lafı ediyosa cevabını da göze alacak yani

Ablam diyorum ama yaş olarak büyük olsa ben onun ablasıyımdır genelde
Öyle büyüdük biz
Böcek görse beni uyandırırdı, korktuğu için

Bi de karakter olarak çok zıtız
O küçük emrah filmine bile ağlar ben soğukkanlıyımdır
Önce kendi halletmeye çalışmış sözde, cevap vermiyomuş sorun olmasın diye
Dedim aferin çok güzel çözüm, çıkmaza sokmuşsun sen kendini o da 9 aylık sende o kendini ne sanıyo çok cinlendim de 1 sene önce geçti bu olay

Şimdi iyiler şükür

Yoo onun manıtğına göre , sen haklısın demekte

Ankaraya gittiğimizde komşular bir değil beş değil on değil bebek yok mu niye yok diye sorup durdular bende sonunda dedim ki kocama daha doyamadım o yüzden yok, annem kızardı bozardı komşular gidince bi ton laf saydı yani onlar ısrarla benim yatak odamı didiklerken ayıp değilde ben bunu diyince mi ayıp

Şimdi bakma eniştem bile bana duacı
Yoksa sittin sene babasından alamazdı tapuyu
Yüzünde güller açtı alınca

bende aynı şekilde düşünüyorum, yaşı kaç olursa olsun eğer kötü birşey söylemem ama söylüyosam da karşımdakine verdiğim cevaptır bana bi dediği varki haketmiştir.ben de o tarz bi laf duysam altta kalmazdım eminim kv susayım demezdim saygı karşılıklıdır küçüğe de gösterilecekki küçükte büyüğüne göstersin

canım değişeceğina inanmıyorum. değiştirmeye çalışsamda ben başarılı değilim yapamam değiştremem. yine sorunlu bir evlilik olacak ama belki çocuk dkkatimizi dağıtır artık ufak şeyleri dert etmeyiz diyorum. oda ağır bir sorumluluğun altına girince kendisi farkeder bişeyleri ve kendisi sakinleşir diye düşünüyorum. yani umut sadece.. ve işin kötü tarafı. benim çocuğum olursa bakacak kimsem yok. onun annesi var ve çocuk onda kalır ayrılırsak. benim annem için çok zor olur bilemiyorum yani.. köyde ev var, yatalak babannem var yurtdışında derdi çok anneciğimin. ama onun annesi çocıklarından gelecek tırunu bekliyor bakmak için boşanırsak çocuğumu ona vermek istemiyorum.

Millet çok meraklı
Sanki benim çocuğum olsa yüzünü kaç kez görecekler de soruyolar
Laf olsun torba dolsun

Bende Ous'un teyzeleri ve kaynanama 'siparişle olmuyo bu işler' dedim
Toplum içinde üçü birden üstüme gelmeseydi napim

ne güzel iyi bişiye vesile olmuşsunn

anneleri dinlersek yandık zaten

benim annemle teyzemde bana hep kızarlar kv+kp e yakın davranmıyomuşum benim evimde diken üstündelermiş onlar

resmen ben kızları değilimde onlar akrabaları gibi dedim siz yakın oldunuz da noldu neler çektiniz ikisinde kaynanasıyla görüşmez

böyle olmaktansa mesafe en güzeli

ayy o bebek konusunu sormayın hiçç

bana da ousun ailesi ve yakın akrabalaır teyzeleri falan yani

hep önce ev alın sonra bebek diyolar ulenn ev almak en az 10 yıllık bi süreç kredisini ödemek falan

krediyi bitirince 37 yaşında olcamm, hiç ağız dalaşına girmiyorum ha diyip geçiyorum ama kasıyolar resmen

Allahın işi tabi belli olmaz ne zaman olucağı da bu şekilde düşünmek yanlışş , gerekirse evim olmasın ama bebeğim olsun

ne güzel iyi bişiye vesile olmuşsunn

Çok şükür
Diğer damatlara da göz dağı oldu tabi
Bi de ben herşeyimi anlatmam kimseye , öyle huyum
Benimde sorunlarım olur ama çözerim anlatırsam da başka zaman konu geçince ablama deirm şöyle oldu da şunu şunu yaptım geçti diye

Mesela bu ablamı benim gidip aldığımı da Ous bilmez
Der ki şimdi abin var baban var sana noluyo, demese de düşünür yani
Söylemedim, sonra da söylemeye gerek kalmadı zaten

ablanın kv kp falan seni görünce cin çarpmışa dönüyolardır şimdi

Köyde yaşıyolar Allah'tan
Tapu için taaa köyden geldi adam bi de cimridir o kalbine incekti o zaman gördüm en son
Babasını vurmuşum gibi bakıyodu bende ona tabi

bencede önceliğin bebek olsun, hani şu an bi dünya borcun olur bende bebeği ertele derimde ev almak için bebek ertelenmez 10 seneye kaç yaşında olacaksın kadınların yumurta kalitesi her sene düşüyo zaten

Bizimde daha 2 yıl gitti 6 yıl var kredinin bitmesine Sovr
Onu bekleyemeyiz yani
Ama tabi biz seneye düşünüyoruz
Millet şimdi olsun peşinde, sanki bizi onlar geçindirecek te

bencede önceliğin bebek olsun, hani şu an bi dünya borcun olur bende bebeği ertele derimde ev almak için bebek ertelenmez 10 seneye kaç yaşında olacaksın kadınların yumurta kalitesi her sene düşüyo zaten

bende aynı şekilde düşünüyorum 37 yaşında olucamm hemde düşün 40 yaşında kucağına almak var 30 yaşında risk artıyoo ayrıca sabır da azalıyo vs vs

amaan herkes akıl vermeye çok meraklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…