helal kıızzz, işte bu mantığı yürütmek yaşla başla tecrübeyle olmuyoo
korksun tabii, ablanız yanlız bilmesin arkasında kardeşleri ve babası var sahipsiz değil
Aslanım benım beeeee yerim seni kız çek...
tabi canım erkeğin hakkından gelecen ezik oldumu iş bitti..
zaten 2 sebepte erkek azıyo sapıtıyo şımarıyoo
1- sahipsiz arkasında bi ailesi yok düşüncesi
2- bu kız beni seviyo ölse bırakamaz napsam affeder düşüncesi
özellikle 2. sebepe neden olan kızları da dövesim geliyo ıslak odunla
Aslında benim babam da arıza
O yüzden söylememiş galiba ablam
Benden de saklarlar böyle şeyleri, ben sessiz kalamam çünkü haksızlığa
Hele de kendi kanımdan canımdan birine yapılmışsa
Sonuç olarak insna oğlu nankör bir varlık
Ouslar daha nankör diyorum ben
Erim ağam paşam aman huzurumuz bozulmasın aman kimse duymasın demek bence çözüm değil
Duyulsun, o utanmıyosa sen niye utanıyosun ki
Aldılar ağzının payını, eniştemin babası bile senin küçük baldız çok fena diyomuş
Niye dedim, afiyetle yiyemedi sizin takıları ondan mı fenaymışım ben
Oh canıma da değsin, onların paçaları tutuşurken biz çak :13: yapıyoduk ablamlarla
Aslında benim babam da arıza
O yüzden söylememiş galiba ablam
Benden de saklarlar böyle şeyleri, ben sessiz kalamam çünkü haksızlığa
Hele de kendi kanımdan canımdan birine yapılmışsa
Sonuç olarak insna oğlu nankör bir varlık
Ouslar daha nankör diyorum ben
Erim ağam paşam aman huzurumuz bozulmasın aman kimse duymasın demek bence çözüm değil
Duyulsun, o utanmıyosa sen niye utanıyosun ki
Aldılar ağzının payını, eniştemin babası bile senin küçük baldız çok fena diyomuş
Niye dedim, afiyetle yiyemedi sizin takıları ondan mı fenaymışım ben
Oh canıma da değsin, onların paçaları tutuşurken biz çak :13: yapıyoduk ablamlarla
öyle de çekk, kadında kafasını kullancak noluyosa olsun çekerim kocamdır dedimi bi adım ilerlenmiyo
mesela ablan seni aradığında sen geliyorum dediğinde hayır gelme ben düzelticem gitmem bi yere sadece paylaşmak istedim deseydi
ablan kendi kuyusunu kazmaya devam edicek olurdu, iyiki oda sözünü dinlemiş
aynen öyle çek aynen öyle...
burda bi konu vardı hala unutamıyorum kv gelinine diyo ki " eee tabi süt veren değil ...veren yaranıyo" noktalı yeri siz tamamlayın, şimdi benim kv bana böyle bi laf etse meraklısıysan buyur sende ver canın çektiyse derim, şimdi bu beni terbiyesiz mi yapacak, koca kadın o lafı ediyosa cevabını da göze alacak yani
aynen öyle çek aynen öyle...
burda bi konu vardı hala unutamıyorum kv gelinine diyo ki " eee tabi süt veren değil ...veren yaranıyo" noktalı yeri siz tamamlayın, şimdi benim kv bana böyle bi laf etse meraklısıysan buyur sende ver canın çektiyse derim, şimdi bu beni terbiyesiz mi yapacak, koca kadın o lafı ediyosa cevabını da göze alacak yani
bence piyoo zaten olacak olsaydı bu evlilik bitmezdi demekki çileden çıkmışsın ki bu noktaya gelmişsiniz
ve senin şu anda acaba tekrar denesemmi diye düşünmenin tek sebebi şu an hayatında kimse olmaması ve ex in de seni sürekli arıyor ilgileniyor olması
hayatında sana değer veren ve senin de değer verdiğin biri olsaydı hala aslaa demeye devam ederdin
mesela şu an anlattıkların basit sebebler gibi görünüyor okuyunca ama yaşayana sormak lazım birde ufak şeyler üst üste tekrarlanınca çekilmez hale geliyoorr
değiştirğine inanıyosan sen bilirsin ama olurda tekrar birleşirsen aynı konulardan şikayet etme hakkın olmuycak ve birleşirsen onu o şekilde kabul ediyosan birleş değiştirmeye çalışma derim
Ankaraya gittiğimizde komşular bir değil beş değil on değil bebek yok mu niye yok diye sorup durdular bende sonunda dedim ki kocama daha doyamadım o yüzden yok, annem kızardı bozardı komşular gidince bi ton laf saydı yani onlar ısrarla benim yatak odamı didiklerken ayıp değilde ben bunu diyince mi ayıp
Ablam diyorum ama yaş olarak büyük olsa ben onun ablasıyımdır genelde
Öyle büyüdük biz
Böcek görse beni uyandırırdı, korktuğu için
Bi de karakter olarak çok zıtız
O küçük emrah filmine bile ağlarben soğukkanlıyımdır
Önce kendi halletmeye çalışmış sözde, cevap vermiyomuş sorun olmasın diye
Dedim aferin çok güzel çözüm, çıkmaza sokmuşsun sen kendini o da 9 aylık sende o kendini ne sanıyo çok cinlendim de 1 sene önce geçti bu olay
Şimdi iyiler şükür
Şimdi bakma eniştem bile bana duacı
Yoksa sittin sene babasından alamazdı tapuyu
Yüzünde güller açtı alınca
Ankaraya gittiğimizde komşular bir değil beş değil on değil bebek yok mu niye yok diye sorup durdular bende sonunda dedim ki kocama daha doyamadım o yüzden yok, annem kızardı bozardı komşular gidince bi ton laf saydı yani onlar ısrarla benim yatak odamı didiklerken ayıp değilde ben bunu diyince mi ayıp
ne güzel iyi bişiye vesile olmuşsunn
ablanın kv kp falan seni görünce cin çarpmışa dönüyolardır şimdi
ayy o bebek konusunu sormayın hiçç
bana da ousun ailesi ve yakın akrabalaır teyzeleri falan yani
hep önce ev alın sonra bebek diyolar ulenn ev almak en az 10 yıllık bi süreç kredisini ödemek falan
krediyi bitirince 37 yaşında olcamm, hiç ağız dalaşına girmiyorum ha diyip geçiyorum ama kasıyolar resmen
Allahın işi tabi belli olmaz ne zaman olucağı da bu şekilde düşünmek yanlışş , gerekirse evim olmasın ama bebeğim olsun
bencede önceliğin bebek olsun, hani şu an bi dünya borcun olur bende bebeği ertele derimde ev almak için bebek ertelenmez 10 seneye kaç yaşında olacaksın kadınların yumurta kalitesi her sene düşüyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?