09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bizimde daha 2 yıl gitti 6 yıl var kredinin bitmesine Sovr
Onu bekleyemeyiz yani
Ama tabi biz seneye düşünüyoruz
Millet şimdi olsun peşinde, sanki bizi onlar geçindirecek te

tabi ama ben bebk olunca 1,5-2 yıl çalışmayı düşünmüyorum biliyosun

yok hemen çalışıcam diye düşünsem sorun etmem

tabi ama ben bebk olunca 1,5-2 yıl çalışmayı düşünmüyorum biliyosun

yok hemen çalışıcam diye düşünsem sorun etmem

Bizim o kısım muallak
Ous çalışmasan da olur diyo da
Bence çok zor olur
Bi de bu işyerimden memnunum iizn kullanıp dönerim diye düşünüyorum

Ama ev mi araba mı o kısım muallak, annem bakıcak bebeğe ben çalışınca ama annem uzak bebek bizim gibi olmaz ki onun için araba şart

Bizimde daha 2 yıl gitti 6 yıl var kredinin bitmesine Sovr
Onu bekleyemeyiz yani
Ama tabi biz seneye düşünüyoruz
Millet şimdi olsun peşinde, sanki bizi onlar geçindirecek te

çek sen benden 3 yaş küçüktün sanırım, bak ben 28 oldum doğdu etti diyene kadar 29 olucam sen yaş olarakta daha avantajlısın

aslında annenlerin yakınında ev bulup yüksek kat aradaki farkı da araba parasıyla kapatma düşünceniz mantıklıydı

bi seferde herkesin istediği olmuş olucak, ben zaten 2-3 ay işten bebek için izin alırsam olmaz tekim ben gidince direk yerime yenisi alınır öyle bi hakkım olsada bu şirkette şansım yok

çek sen benden 3 yaş küçüktün sanırım, bak ben 28 oldum doğdu etti diyene kadar 29 olucam sen yaş olarakta daha avantajlısın

yaşta önemli değil yaaa anlamadım ne iştir

annem üstüne çeket atsan hamile kalıyodu çocukken hayal meyal hatırlıyorum teyzem dalga geçerdi sürekli hamile haberi geliyo diye

şimdilerde yediğimiz içtiğimizmidir nedir anlamadım var bi terslik

radyasyon çocuklarıyız biz

2 yaş galiba evet o yüzden acele etmiyorum bi de herkesin durumu farklı en iyi zamanı herkes kendi belirler en iyi
Dıdının dıdısına laf düşmez, bak bizde yaptık diyolar da sanki onlara ben mi çocuk yapın dedim bana ne

Ben vazgeçtim Sovr
Epey eski evleri ancak alabiliyosun orda, o smette daha pahalı evler ve hep eski
Bi de anneme yakın olmak demek Ousların şu meşhur binasına yakın olmak demek, dertsiz başıma dert alamam hazır düzen oturtmuşken o anneanne her gün gelir diye korktum yine buralarda istiyorum
Bakıcaz, oluyosa olur olmuyosa da bu evde kalırız ama bi araba alırız bebek yollarda üşümesin etmesin eşyasını koyarız annemlere bırakır alırız diye

Ocak'tan sonra daha net belli olur bizim
İkimizin de zamlaraı belli olacak ve ev piyasasına o zaman bi göz atacağız bizdkei kaç alacağımız kaç gibi..

evet bu dediklerinde mantıklı, en önemlisi huzur,

hayırlısı bakalım

evet bu dediklerinde mantıklı, en önemlisi huzur,

hayırlısı bakalım

Kesinlikle daha yeni kabullendiler zaten ay parçasının evlendiğini ayrı bi evi olduğunu
O semte yakın gidip tekrar aynı şeylerle uğraşamam
Ous'a da dedim burda huzurumuz yerinde, orda nasıl olur bilemiyorum hem eski evler luyo sadece o yüzden buralarda mı olsak yine ?
Tamam dedi
Neyse ki Ous onlara düşkün değil

Amin inşallah
Allah senin de gönlüne göre versin, hamile kal da Nemesisle beşik kertmesi yapın çocukları
İyi dünür olur sizden

çekirge siz ev kredisi mi ödüyorsunuz? Bebek için anneye yakın olmak önemli çok yakın olmak değil de yine araba mesafesi ama çok trafik içermeyen:44: (acil değil ama çabuk çabuk diyen Necati şaşmaz gibi oldu bu cümle )

o konuda şanslısın , geçri öyle olmasa en baştan çok sıkıntı yaşardınız ,

kız bizden ne güzel dünür olur ikimiz de sıkmayız çocukları kaynana derdi yaşamazlarr rahat relakss ,

bide kk ya üye yapmayız olur biter, abuk subuk akıllar almasınlar burdan

annenlerin kendi evi mi çek, hani senin oraya taşınma ihtimalleri varmı

benim annemler de kirada hatta bazen düşünüyolar benim oraya taşınmayı aramızda arabayla 30 dk var, minibüsle falan 1 saati geçiyo tabi

bebek olunca taşınırlar diye düşünüyorum

evet inş benim de tutar bu ay, hamişsin dua et benim için nems olur mu 2 ay denemem ama insan isteyince hemn olsun istiyo

canımmm Allah gönlüne göre versin inşallah olur bekletmez sizi, bir an önce hamile kalmanı diliyorum dualarım seninle

Evet ev kredisi ödüyoruz Sirke
Çok uzak değiliz, rutin de yarım saat sürüyo ama artadabiliyo malum İstanbul trafiği bu
Bizim için önemli değil de bebek için toplu taşıma çok zor olur diye araba düşünüyoruz

Bilmiyorum zaten bu da onlar gibi olsa çok fazla uğraşmazdım
Zaten demiştim madem öyle anneannen senin turşunu kursaydı, sinirle

Evet ben yakıştırdım iki dünürü birbirine

Bizimkiler de kiracı ama gelmezler
Yıllardır ordalar ve babam orda esnaf, trafiğe de gelemez atarlıdır kendisi

Diğer 2 ablam da orda oturuyolar, evliler

Allah ödeme kolaylığı versin
Tabi bebek olunca araç şart.

Allah ödeme kolaylığı versin
Tabi bebek olunca araç şart.

Amin inşallah
Aslında bizim taksitleri düşük, tek Ousla bile olur da
Evde durmak bana göre değil hem çocuk gelince gider artar niye daha iyi şartlarda yaşamak varken işi bırakayım ki
Evet inşallah nasip olursa minik bi araba iyi olur bizim için

Senin de Allah gönlüne göre versin
Sizin de 3 yıl oluyo dimi
Bizim de 2 yıl bitecek 2 ay sonra

Eşimin anannesiyle biz de aynı sitedeyiz 2 dk da biz onda o bizde olur. Yakınlığının hiç bir eksisini yaşamadım; h sonları sabah onda bizi uyurken basmaları hariç; onda da bilerek içeri aldm dur bir yüzümü yıkayıp geleyim öyle öpeyim filan dedim utancından şimdi telefonla aramadan gelemiyor

Daha yeni yazınca jetonum düştü
2.Evlilik yıl dönümümüz geliyo
Yine hediye düşünmem lazım dimi
En gıcık olduğum kısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…