- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Bıktım sizin ikili testinizden libidonuzdan
Naısl 2 yıl sonra vaz mı gectin?
Dangalak yahayır güneş lekesi nedi ahahaha
Niye ayrıldı ki?
Ben de silikon taktırıcam!
Abla bıktırdılar bunlar beni
Eşimin anannesiyle biz de aynı sitedeyiz 2 dk da biz onda o bizde olur. Yakınlığının hiç bir eksisini yaşamadım; h sonları sabah onda bizi uyurken basmaları hariç; onda da bilerek içeri aldm dur bir yüzümü yıkayıp geleyim öyle öpeyim filan dedim utancından şimdi telefonla aramadan gelemiyor
Eşimin anannesiyle biz de aynı sitedeyiz 2 dk da biz onda o bizde olur. Yakınlığının hiç bir eksisini yaşamadım; h sonları sabah onda bizi uyurken basmaları hariç; onda da bilerek içeri aldm dur bir yüzümü yıkayıp geleyim öyle öpeyim filan dedim utancından şimdi telefonla aramadan gelemiyor
Bilmiyorum zaten bu da onlar gibi olsa çok fazla uğraşmazdım
Zaten demiştim madem öyle anneannen senin turşunu kursaydı, sinirle
Evet ben yakıştırdım iki dünürü birbirine
Bizimkiler de kiracı ama gelmezler
Yıllardır ordalar ve babam orda esnaf, trafiğe de gelemez atarlıdır kendisi
Diğer 2 ablam da orda oturuyolar, evliler
amin.Amin inşallah
Aslında bizim taksitleri düşük, tek Ousla bile olur da
Evde durmak bana göre değil hem çocuk gelince gider artar niye daha iyi şartlarda yaşamak varken işi bırakayım ki
Evet inşallah nasip olursa minik bi araba iyi olur bizim için
Senin de Allah gönlüne göre versin
Sizin de 3 yıl oluyo dimi
Bizim de 2 yıl bitecek 2 ay sonra
doğru o zaman bırakamazlar orayıı , hele o yaşta olanlar için düzen değiştirmek işkence gibi gelir
bizimkilere bakma bi ordalar bi burda bide babam emekli çalışmıyo o yüzden rahatlar onları orda tutan da bişey yok zaten
amin.
evde durmak bana göre de değil; zaten öyle çok yorucu aman aman bir işim de yok
Biz 25 inde 4. yıla giriyoruz.
inşallah içinize sinen güzel bir araba bulursunuz.
Bu arada h sonu görümcenin eşi aradı ousu arabaları vardı satmışlar şimdi bi araba arıyorlarmış 25 bine kadar temiz bulursanız haber verin niteliği hiç önemli değil dedi. Hatun benle hiç konuşmadı ben de sanki meraklıydımAraçlarını neden sattıklarını anlayamadık dün ananneye sorduk biliyordum ama unuttum dedi sünger bobum benim yaaa
Benim babam yaşını doldurdu da günü yoktueskiden sigortasız çalışmış hep
Ben bekarken çalıştığım işyerinde sigortalı gösterdim ödedim, bi de 20 ay askerliğini ödedim şimdi çok az kaldı
Ben evlenince kendi ödemeye başladı seneye emekli nasipse ama dükkanı da bırakmaz, İstanbul da tek maaşla geçim çok zor çünkü
Hem annem çalışsın daha iyi sürekli evde çekilmez o diyo
Herkes bir değil
Ben ömrümde bylesini görmedim
Eşi ölmüş, ilk torunu benim eşim, buna bakmış kaynanam çalışıyo diye
Varsa yoksa ay parçası, diğer torunlarını gözü görmüyo
Aynı binadalarmış diye çok alışmış, şimdi benle evlenip başka semte geldi diye beni düşman görüyodu
az kalmış ne güzell
annelerin ortak düşüncesi sanırım , gerçi benimki şikayetçi değil yapışık ikiz gibiler babamla
her gün elele çıkarlar orayı burayı dolaşırlar avm ler, sahil vs
ben bu yaşta sıkılıyorum onlar böyle bıç bıç ne anlıyo bilmiyomm neyse Allah bozmasın tabi
aynı iştebizimkinin de ilk torunu ous küçükken k valide çalışınca o bakmış büyütmüş filan. o "ay parçası" muhabbeti bizde de döner hep.
Amin
Çok şükür geriye dönüp baktığımda yaptığım en iyi yatırım babamın sigortasını ödemem olmuş diyorum
Benim babam trafiğe gelemz oflar poflar yollarda
annem biraz bizim gibi Sovr kızkıza gezmeyi seviyo, zaten 2 ablama da çok yakın oturuyo onlarla hep beraberlerbazen torunları annemde kalır vs.
Ama sen semti değişmediğinden sana düşmanlık beslenmemiş demek
o kim ben kaçırdım?dünyada evliler kervanına katıldı, gördü gününü pardon mutluluğuu
o kim ben kaçırdım?
ne güzel torunlarının da tadını çıkarıyo doya doya ,
torun evlattan daha tatlı oluyo derler ya hep, bana da hep ananem baktı yaz tatilinde gider 2-3 ay kalırdım annemler sık sık görmeye gelirdi tabi arada biraz mesafe var da ( 1,5 saat sizler içi normal ama izmirde uzun bi süre)
dünyada evliler kervanına katıldı, gördü gününü pardon mutluluğuu
ya nişanlıyken görümce tutturdu önce bnm düğünüm olacak eşyam evden çıkacak sonra annemin eşyası çıkacak sonra sirkeyle abimin eşyaları girecek düğünleri olacak diye; beni kendi yaşadıkları eve almayı düşünmüşlerbu arada bz ousla hiç aramızda tarih marih konuşmamışız ona noluyorsa bi de evde iki bekar kardeş daha sanki ben başlarını bekleyecem. Annem öyle olmaz diye ousun anasına sert çıkınca ousla ben de paramız olduğu sürce bütün evler bizim teşekkürler biz almayalım kendi işimizi kendimiz hallederiz diyince e kirada evimiz var biraz eski ama o çıksn siz geçin kira ödemeyin dediler olur dedik kabul ettik. anannenin hoşuna bile gitti.
aynen öyle canım,o yüzden oğlumu böyle yetiştirmiyorum ben.kendi işini kendi becersin,yemek de yapsın,temizlik de..öyle haybeye ben titiz düzenli adamın demekle olmuyo bu işler...Ousların çoğu arıza gibi
Yetiştirme tarzı mı nedir kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
hem de ne zor,ama biraz düzelsek ablacım yine aynı kavga ,o yüzden böyle daha iyi.sohbet yok kavga yok..Aynı evin içinde olupta bunu yaşamak ne zor böyle
aman güzelliğimi falan gördüğü bile yok.ev dağınık olursa,tüm gün aklı evde oluyomuş,beni bile düşünemiyomuş.duyan da pis,dağınık kadın sanır beni valla.tamam çok titiz düzenli manyak bi ev kadını değilim ama o kadar da değil yani...ben seni piyoyla yemek res,minde görmüştüm quarta çok güzel kadınsın
boşverrr hiç üzerine gitme...küsüyorsa yatagını ayrı sersin madem.. naz eda trip insanı çok
yoruyor belli bir süre sonraaa yıpranıosun affedemiycek ne varı millet ne fındıklar kırıo amann
rahat batıo bunlara
aman oldum valla zaten..kendimden şüphe ediyorum,belkş de manyak benim diye.abla kasıntı tripli erkek cok zor ya
insanı şizofren yapar valla
ah canım sinirli adamı bana sor sen..o gün markette atıştık biraz;bizde tartışma yok direkt kavga var..migrosa küfretti adam sinirinden..tek eksisi öfke kontrolü olmaması ve buda herşey aslında bana göre.
bak ben tiroid hastası oldum,alerji hastası oldum.tiroidler anormalleşti iyice ilaç dozum yetmiyo artık...çok üzüldüm canım. şu andaki psikolojimle git bi şekilde barışın derim ama sen daha iyisini bilirsin tabi. ben huzursuzluğa hiç gelemiyorum. sinir oluyorum. alejilerim çıkıyor her tarafımdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?