09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ivvvit okullu oldum artık hacı cocukta yaparım kariyerde diyemedım ya la :):) kariyeri sectim

Herkes bir değil
Ben ömrümde bylesini görmedim
Eşi ölmüş, ilk torunu benim eşim, buna bakmış kaynanam çalışıyo diye
Varsa yoksa ay parçası, diğer torunlarını gözü görmüyo
Aynı binadalarmış diye çok alışmış, şimdi benle evlenip başka semte geldi diye beni düşman görüyodu

bende hemen yüzlerine vururum , bi kere akşam geldiler çat kapı eşim karşıladı 10 dk diğer odadan çıkmadım hani müsait değildim giyiniyodum gibi, sonrada haberli gelseydiniz keşke deyince bi daha yapamadılar

doğru o zaman bırakamazlar orayıı , hele o yaşta olanlar için düzen değiştirmek işkence gibi gelir

bizimkilere bakma bi ordalar bi burda bide babam emekli çalışmıyo o yüzden rahatlar onları orda tutan da bişey yok zaten

amin.
evde durmak bana göre de değil; zaten öyle çok yorucu aman aman bir işim de yok
Biz 25 inde 4. yıla giriyoruz.
inşallah içinize sinen güzel bir araba bulursunuz.
Bu arada h sonu görümcenin eşi aradı ousu arabaları vardı satmışlar şimdi bi araba arıyorlarmış 25 bine kadar temiz bulursanız haber verin niteliği hiç önemli değil dedi. Hatun benle hiç konuşmadı ben de sanki meraklıydım Araçlarını neden sattıklarını anlayamadık dün ananneye sorduk biliyordum ama unuttum dedi sünger bobum benim yaaa

Benim babam yaşını doldurdu da günü yoktu eskiden sigortasız çalışmış hep
Ben bekarken çalıştığım işyerinde sigortalı gösterdim ödedim, bi de 20 ay askerliğini ödedim şimdi çok az kaldı
Ben evlenince kendi ödemeye başladı seneye emekli nasipse ama dükkanı da bırakmaz, İstanbul da tek maaşla geçim çok zor çünkü
Hem annem çalışsın daha iyi sürekli evde çekilmez o diyo

Maşallah nice yıllara
Amin inşallah

Bizimki olsa unutmaz fıldır fıldır gözleri, Sürahi nine gibi aynı

az kalmış ne güzell

annelerin ortak düşüncesi sanırım , gerçi benimki şikayetçi değil yapışık ikiz gibiler babamla

her gün elele çıkarlar orayı burayı dolaşırlar avm ler, sahil vs

ben bu yaşta sıkılıyorum onlar böyle bıç bıç ne anlıyo bilmiyomm neyse Allah bozmasın tabi

aynı işte bizimkinin de ilk torunu ous küçükken k valide çalışınca o bakmış büyütmüş filan. o "ay parçası" muhabbeti bizde de döner hep.

Amin

Çok şükür geriye dönüp baktığımda yaptığım en iyi yatırım babamın sigortasını ödemem olmuş diyorum

Benim babam trafiğe gelemz oflar poflar yollarda
annem biraz bizim gibi Sovr kızkıza gezmeyi seviyo, zaten 2 ablama da çok yakın oturuyo onlarla hep beraberler bazen torunları annemde kalır vs.

ne güzel torunlarının da tadını çıkarıyo doya doya ,

torun evlattan daha tatlı oluyo derler ya hep, bana da hep ananem baktı yaz tatilinde gider 2-3 ay kalırdım annemler sık sık görmeye gelirdi tabi arada biraz mesafe var da ( 1,5 saat sizler içi normal ama izmirde uzun bi süre)

Ama sen semti değişmediğinden sana düşmanlık beslenmemiş demek

ya nişanlıyken görümce tutturdu önce bnm düğünüm olacak eşyam evden çıkacak sonra annemin eşyası çıkacak sonra sirkeyle abimin eşyaları girecek düğünleri olacak diye; beni kendi yaşadıkları eve almayı düşünmüşler bu arada bz ousla hiç aramızda tarih marih konuşmamışız ona noluyorsa bi de evde iki bekar kardeş daha sanki ben başlarını bekleyecem. Annem öyle olmaz diye ousun anasına sert çıkınca ousla ben de paramız olduğu sürce bütün evler bizim teşekkürler biz almayalım kendi işimizi kendimiz hallederiz diyince e kirada evimiz var biraz eski ama o çıksn siz geçin kira ödemeyin dediler olur dedik kabul ettik. anannenin hoşuna bile gitti.

Bizim çocuklar bana ne biz burda kalacaz diyo
Evler yakın ya sorun olmuyo, hatta okulları anneme daha yakın annem gidi alıyo

Benim ablam titizlik hastası
Anneme gelince oh be dünya varmış anneanne sen ne iyisin diyolar

dünyada evliler kervanına katıldı, gördü gününü pardon mutluluğuu

Muhahah

evlilik güzel bişey yaa, ben bebekten sonra eşimi daha bi sever oldum daha bi bağlandım sanki

Herşeyimiz tutuyo nerdeyse , tek ay parçalarımız değil yani

Bunlar da Ous askerdeyken kendi dairelerini tadilata sokmuş, herhalde görünce bayılacağımı düşündüler eve allayıp pulladılar
Anneannesi de demez mi siz benim daireme gelirsiniz , ben yukarı ( kaynanama ) çıkarım
Diyorum ne diyo acaba bunlar

Meğerse ben mutfaktayken babam demiş ben şart koşmam herkes gücünün yettiğince şanına yakışanı yapar
Bunlar da oh beleş gelin bulduk diye yağmalıyolarmış
Hatta bi ara annesi dedi ki benim eşyalarım bile yeni eşyaya bile gerek yok
Sinir oldum ama daha tanışma safhası ya sivrilmek istemedim

Ous'a dedim kiraya giderim yine oraya gelmem ne diyo sizinkiler, kendi eşyamı da kendim alırım kimsenin eskisini istemem
Babam şart şurt koşmadı diye sizinkiler de fırsat bilmesinler
Sonuç, benim dediğim oldu
Ve benim annem ( ben en küçüğüm onlar tek kaldı ) bile bişey demezken, koca binada başka torunu da varken ay parçam gitti yavrım diye aylarca ağıt yaktı kadın

Son düzenleme:
Ousların çoğu arıza gibi
Yetiştirme tarzı mı nedir kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
aynen öyle canım,o yüzden oğlumu böyle yetiştirmiyorum ben.kendi işini kendi becersin,yemek de yapsın,temizlik de..öyle haybeye ben titiz düzenli adamın demekle olmuyo bu işler...
adam 2 oyuncak topladı diye,bana yardımcı olduğunu sanıyo..ben nankörmüşüm,başkadam yapmazmış.ne yazaprsam yemek onu yiyomuş o yüzden anlayışlıymış.yine ban yaranamazmış.
ben anlatamıyorum bunlar anlayış değil...ama öyle yetişmiş işte anltamıyosun..bi de der ki; ben garip yetiştirilmişim.benim babm ütü de yapar temizlik de,yemek de ..gerektiğinde tabii...
ayy bugün sınırlarımı aşıcam valla,şişmişim ben yaa..kendi derimi pek anlatamam da...

Aynı evin içinde olupta bunu yaşamak ne zor böyle
hem de ne zor,ama biraz düzelsek ablacım yine aynı kavga ,o yüzden böyle daha iyi.sohbet yok kavga yok..

aman güzelliğimi falan gördüğü bile yok.ev dağınık olursa,tüm gün aklı evde oluyomuş,beni bile düşünemiyomuş.duyan da pis,dağınık kadın sanır beni valla.tamam çok titiz düzenli manyak bi ev kadını değilim ama o kadar da değil yani...
hem de ne yıprandım valla.dün 34 beden pantolona sığdım..

abla kasıntı tripli erkek cok zor ya
insanı şizofren yapar valla
aman oldum valla zaten..kendimden şüphe ediyorum,belkş de manyak benim diye.

tek eksisi öfke kontrolü olmaması ve buda herşey aslında bana göre.
ah canım sinirli adamı bana sor sen..o gün markette atıştık biraz;bizde tartışma yok direkt kavga var..migrosa küfretti adam sinirinden..trafik lambasıyla,pantolonuyla falan kavga eden adam olur mu ya...bende var bi tane..

çok üzüldüm canım. şu andaki psikolojimle git bi şekilde barışın derim ama sen daha iyisini bilirsin tabi. ben huzursuzluğa hiç gelemiyorum. sinir oluyorum. alejilerim çıkıyor her tarafımdan..
bak ben tiroid hastası oldum,alerji hastası oldum.tiroidler anormalleşti iyice ilaç dozum yetmiyo artık...

ohhh rahatladım biraz size yazınca kuzular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…