evlilik güzel bişey yaa, ben bebekten sonra eşimi daha bi sever oldum daha bi bağlandım sanki
aynen öyle canım,o yüzden oğlumu böyle yetiştirmiyorum ben.kendi işini kendi becersin,yemek de yapsın,temizlik de..öyle haybeye ben titiz düzenli adamın demekle olmuyo bu işler...
adam 2 oyuncak topladı diye,bana yardımcı olduğunu sanıyo..ben nankörmüşüm,başkadam yapmazmış.ne yazaprsam yemek onu yiyomuş o yüzden anlayışlıymış.yine ban yaranamazmış.
ben anlatamıyorum bunlar anlayış değil...ama öyle yetişmiş işte anltamıyosun..bi de der ki; ben garip yetiştirilmişim.benim babm ütü de yapar temizlik de,yemek de ..gerektiğinde tabii...
ayy bugün sınırlarımı aşıcam valla,şişmişim ben yaa..kendi derimi pek anlatamam da...
quarta ben nemesis
evdeki huzursuzluğa çok üzüldüm insanın aynı evde küs olması gerçekten çok kötü olsa gerek, tabiki yardımda edecek yemekte yapacak, kendileri sadece dışarda çalışmayla ölüyo bitiyo ama kadın evde de süper olsun iş hayatında da, süper yemek yapsın ev pür-i pak olsun çocuk çiçek gibi olsun, e senin ne katkın olacak
canım sen olduğunu bilmiyodum,bebeğin hayırlı olsun canım çok sevindim..
sorun nerde biliyo musun,evde bi halt yaptırmadığı için anneleri,önlerine konan yemeğe laf etmemek,hamileyken evi süpürmek,yastığının kılıfını değiştirmek gibi işleri yapınca çok yardımcı oldum sanıyo...
akşamları oğlumun 2 oyuncağını kutuya koydu diye daha ne istiyosun oluyo..
hafta sonları 2 saat ailece dışarı çıktık diye çok düşünceli oluyo..
ama bi yandan devamlı laf sokuyo mesela,meyve yediğimiz yok ki bizim gibi...al diyorum dolapta herşey var..aklına gelmiyomuş,ben getirmeliymişim.iyi de bekarken benim de ayağıma geliyodu herşey.ben nasıl düşünüp getiriryosam sen de yap..her zaman hatırlayamıyorum ki..annem beni farklı yetiştirmiş işte...
oğluma yemek yedirirken devamlı elinde bezidöküleb pilav tanesi toplar,yahu diyorum bırak yesin sonra..sonra ben görmezmişim..
tek iyi yanı oğlumla akşamları yarım saat oyun oynuyo olması...
kusura bakmayın ya ben devamlı dert yazıyorum size,iiçinizi şişirdim biraz..
sorun nerde biliyo musun,evde bi halt yaptırmadığı için anneleri,önlerine konan yemeğe laf etmemek,hamileyken evi süpürmek,yastığının kılıfını değiştirmek gibi işleri yapınca çok yardımcı oldum sanıyo...
ama bi yandan devamlı laf sokuyo mesela,meyve yediğimiz yok ki bizim gibi...al diyorum dolapta herşey var..aklına gelmiyomuş,ben getirmeliymişim.iyi de bekarken benim de ayağıma geliyodu herşey.ben nasıl düşünüp getiriryosam sen de yap..her zaman hatırlayamıyorum ki..annem beni farklı yetiştirmiş işte...
oğluma yemek yedirirken devamlı elinde bezidöküleb pilav tanesi toplar,yahu diyorum bırak yesin sonra..sonra ben görmezmişim..
hem eski usul olsun kadın evde iş yapsın 4 -4 lük istiyolar
hemde yeni usul çalışsın para kazansın ev giderlerine yardımcı olsun istiyolar
yani işlerine gelince adetler işlerine gelince yıl 2013 çalışmalısın
ous ta böyle bazen ama değiştiriyorum şükür yavaş yavaş,
ona dedim hatta bi kavga esnasında ben hem çalışayım para getireyim hemde ev işini tam yapıyım istiyosun kusura bakmada sonra da evin erkeğiyim diye dolanıyosun buysa erkeklik ben senden daha erkeğim
yine başka bi tartışmada bi yere bişi dökülmüş temizliyo ne biçim kadınsın senin yapman gereken işi ben yapıyorum dedi, hiç sesimi çıkarmadım , ay başında ödemelri yapçak maaş kartımı verdim çeksin de ödemeleri yapsın diye verirken de sen ne biçim erkeksin senin yapman gerekeni ben yapıyorum dedim .
bu son oldu artık öyle konulardan tartışmaz olduk yardımcı oluyo şükür
dert yazmakta birincilik benim canım sıranı bil
canım bunlar küçük önemsiz şeyler cevet analraından gördüklerini sergiliyola sen oğlan çocuğusun denmiş hep
boş ver ya görmezden gel zamanla düzene girer Malatyalıydı değilmi eşin onlar genelde hamarat olurlar ama
ay parçasına mukayyet olHerşeyimiz tutuyo nerdeyse , tek ay parçalarımız değil yani
Bunlar da Ous askerdeyken kendi dairelerini tadilata sokmuş, herhalde görünce bayılacağımı düşündüler eve allayıp pulladılar
Anneannesi de demez mi siz benim daireme gelirsiniz , ben yukarı ( kaynanama ) çıkarım
Diyorum ne diyo acaba bunlar
Meğerse ben mutfaktayken babam demiş ben şart koşmam herkes gücünün yettiğince şanına yakışanı yapar
Bunlar da oh beleş gelin bulduk diye yağmalıyolarmış
Hatta bi ara annesi dedi ki benim eşyalarım bile yeni eşyaya bile gerek yok
Sinir oldum ama daha tanışma safhası ya sivrilmek istemedim
Ous'a dedim kiraya giderim yine oraya gelmem ne diyo sizinkiler, kendi eşyamı da kendim alırım kimsenin eskisini istemem
Babam şart şurt koşmadı diye sizinkiler de fırsat bilmesinler
Sonuç, benim dediğim oldu
Ve benim annem ( ben en küçüğüm onlar tek kaldı ) bile bişey demezken, koca binada başka torunu da varken ay parçam gitti yavrım diye aylarca ağıt yaktı kadın
canım aynen öyle,benim de sinirim zıplıcak bi gün son noktayı koyacak cümlem bu olacak heralde..
aslında en çok canımı sıkan,devamlı bağırark kavga etmek..inanın ben de sinirli bi insan oldum artık onun yüzünden..en ufak sebepten kavga..
ben rahat kadınımdır gezsin tozsun dışarı çıksın içsin karışmam..h.sonu sorarım planın var mı diye..ben oğlumu alır gezerim..
dedim ki bi kere de sen sor işin var diye..o sormazmış öküzmüş,ben demeliymişim.ben şunu yapıcam Ataya bak diye..en son kavgamız da bu..
ben çocuk konusunda kendime çok güveniyorum. ve olursada ex te çok merhametlidir. onunla bambaşka bi dünyamız olur ve asla hisssettirmeyiz gibi geliyor. mesela hamile olsam ex sıcak sudan soğuk suya sokmaz elimi hep özen gösterir çok başka olur herşey biliyorum.
ve şu en önemlisi: ben gerçekten mutsuz bir ailede buldum ve çocuğuma bunu asla hissettirmeyeceğime yemin ettim. bu yüzden gerçekten ben bağrıma taş basarım ama o çocuk mutsuz büyüyemez.
bende hiçbi şeyi akışına bırakamıyorum mutlaka başıma geleceği bilmem gerek, amaaaan daha aylar var o zaman düşünürüz bakarız vs gibi laflar beni çileden çıkarır, ne ne zaman kiminle nasıl yapılacak bilmem gerek ucu açık kalmamalı hiçbi şey, ama bunda panik atağın da etkisi var emrivakiler ya da bilinmezlikler atağa neden olabiliyo bende
ay parçasına mukayyet ol
kadın ne enteresan ya sanki oğlan düşman eline gidiyo
qartacım temizlik konusunu madem bu kadar kafya takıyor eve bi temizlikçi tutalım de ben öle yapıyorum birazcık sölendimi veririm parayı yaptırırım o zamn sesini keser
hafta sonuda hiç misade etme planı yap çık dışarı bu ouslar iyilikten anlamz ama politik olmak lazım diklenerek sorun çözlmüyor
bu küçük önemsiz şeylerden evi yıkacak kadar büyük kavgalar çıkıyo işte..
ağza alınmıcak laflar ediliyo..
bi de benden ilgi bekliyo bunlar üzerine.ben kadın olarak ilgi beklemeliyim ama hayır bide herşey tam tersi..o endişeli,pinpirikli,ben rahat,eve gelicek temizlikçi kadına karışır mı adam yawww..ya da kalkacak halıya..ya da ütünün zamanına.madem öyle sen yap diyorum o da terbiyesizlik oluyo..
bu arada eşim malatyalı değil canım..ayrıca isteyince her işi süper yapar..
zaten yapıoymuş,ben nankörmüşüm,bana arkadaşları gibi düşüncesiz ,öküz adam lazımmış...
canım aynen öyle,benim de sinirim zıplıcak bi gün son noktayı koyacak cümlem bu olacak heralde..
aslında en çok canımı sıkan,devamlı bağırark kavga etmek..inanın ben de sinirli bi insan oldum artık onun yüzünden..en ufak sebepten kavga..
ben rahat kadınımdır gezsin tozsun dışarı çıksın içsin karışmam..h.sonu sorarım planın var mı diye..ben oğlumu alır gezerim..
dedim ki bi kere de sen sor işin var diye..o sormazmış öküzmüş,ben demeliymişim.ben şunu yapıcam Ataya bak diye..en son kavgamız da bu..
bu küçük önemsiz şeylerden evi yıkacak kadar büyük kavgalar çıkıyo işte..
ağza alınmıcak laflar ediliyo..
bi de benden ilgi bekliyo bunlar üzerine.ben kadın olarak ilgi beklemeliyim ama hayır bide herşey tam tersi..o endişeli,pinpirikli,ben rahat,eve gelicek temizlikçi kadına karışır mı adam yawww..ya da kalkacak halıya..ya da ütünün zamanına.madem öyle sen yap diyorum o da terbiyesizlik oluyo..
bu arada eşim malatyalı değil canım..ayrıca isteyince her işi süper yapar..
zaten yapıoymuş,ben nankörmüşüm,bana arkadaşları gibi düşüncesiz ,öküz adam lazımmış...
temizlikçi alıyorum zaten,evde bakıcım da var sağolsun o da yapar..ama mesela yürürken yerdeki ipliği görmüyomuşum,ya daelbise dolabımdaki kot sıkıyomuş,dolap tam kapanmıyomuş,40 kere söylemiş bana..görmüyorum arkadaş ne yapayım yani..
mesela tatilew gidices,kadın almadım nasılsa 2 hafta yokuz diye,boşyere 80 tl vermiyim dedim.tatilden dönünce nasıl söylendi ,evde halı var bi kadın alamamışım diye..
ben zaten oğlumu alıp çıkıyorum dışarı.ama bazen de yalnız kalmak istiyo insna,yahu bi sor di mi,,yok olmaz..
neyse bne hiç politik davranamam salak gibi,içim dışım bir benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?