ben evli olsam hergün buraya yazacak bissürü dert bulurdum eminimki. ya çok mutlu olurdum yada çok mutsuz idare ediyoruz olmazdım hiç. yapımda yok.
Ben kanının son damlasına kadar idare edenlerdenim. Sevdiğim insan icin elimden gelenin en iyisini yaparım, alttan alırım, görmezden gelirim ama bir noktam var o noktadan sonra yanıyorum desen elimdeki suyu icerim.
evlilik bi noktadan sora monotonlaşıyoki
mesela ben bu hafta sonu evde kızımla yalnız olmama öyle sevindim ki anlatamam eskiden olsa ousun yolunu gözlerdim
yanıyormusun
hadiese yanıyormuş
hahhayttttt
ivvvit okullu oldum artık hacı cocukta yaparım kariyerde diyemedım ya la :):) kariyeri sectim
evlilik bi noktadan sora monotonlaşıyoki
mesela ben bu hafta sonu evde kızımla yalnız olmama öyle sevindim ki anlatamam eskiden olsa ousun yolunu gözlerdim
bende kızımla kalmak istiyoruummm
As. Katiee hoş geldin
Ne güzel
Allah hep böyle ağız tadı ile tamamına erdirsin inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ettim/651062-5-aylik-yavrum-cennete-uctu.html kızlar okurmusunuz resmen acının ıcınden acılar dogmus
çok çok zor bir durum Allah sabır versinhttp://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ettim/651062-5-aylik-yavrum-cennete-uctu.html kızlar okurmusunuz resmen acının ıcınden acılar dogmus
İşin içine imza girince insanlar içindeki çocuk ruhunu kaybedip bir ciddiyete bürünüyor ben bunu anlamıyorum, ne değişiyor? Bi ağırlık mı geliyor yüzüğü takınca?
Sevmiyorum dayatmaları, kalıpları..
Ruhum özgür benim, çocuklarım da aynı şekilde yetişiyor..
Evlilik düşünmüyorum bir daha asla, ömrümün sonuna kadar aşkla yaşayabilirim ama sınırları olmadan. Sınırlar çizilmeye başladığı anda bende atıyor şarteller..
YOLLAYIM BENİM KIZI BİŞR HAFTA İLGİLEN TEYZESİ
kuzum selamlar
senin memleket ne sıcak yahuuu
geberdim sıcaktan :)
yollarda bitmiyor 11 saat sürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?