09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben kanının son damlasına kadar idare edenlerdenim. Sevdiğim insan icin elimden gelenin en iyisini yaparım, alttan alırım, görmezden gelirim ama bir noktam var o noktadan sonra yanıyorum desen elimdeki suyu icerim.

ben evli olsam hergün buraya yazacak bissürü dert bulurdum eminimki. ya çok mutlu olurdum yada çok mutsuz idare ediyoruz olmazdım hiç. yapımda yok.

evlilik bi noktadan sora monotonlaşıyoki
mesela ben bu hafta sonu evde kızımla yalnız olmama öyle sevindim ki anlatamam eskiden olsa ousun yolunu gözlerdim

Ben kanının son damlasına kadar idare edenlerdenim. Sevdiğim insan icin elimden gelenin en iyisini yaparım, alttan alırım, görmezden gelirim ama bir noktam var o noktadan sonra yanıyorum desen elimdeki suyu icerim.

yanıyormusun

hadiese yanıyormuş

hahhayttttt

evlilik bi noktadan sora monotonlaşıyoki
mesela ben bu hafta sonu evde kızımla yalnız olmama öyle sevindim ki anlatamam eskiden olsa ousun yolunu gözlerdim

kesinlikle yaaa ne o kocasına yapışık yaşayan kadınlara kızıom ben

insan kendi ilede zaman geçirmeli yaaaaa

Ben sadece adam istiyorum artık, nefes alsın yeter ahahahahahaha

İşin içine imza girince insanlar içindeki çocuk ruhunu kaybedip bir ciddiyete bürünüyor ben bunu anlamıyorum, ne değişiyor? Bi ağırlık mı geliyor yüzüğü takınca?

Sevmiyorum dayatmaları, kalıpları..
Ruhum özgür benim, çocuklarım da aynı şekilde yetişiyor..
Evlilik düşünmüyorum bir daha asla, ömrümün sonuna kadar aşkla yaşayabilirim ama sınırları olmadan. Sınırlar çizilmeye başladığı anda bende atıyor şarteller..

hangi acıya dayansınlar ya bebek anne abla kayın kuzen kuzenın cocugu :S

kızlar yoğunluktan yazamıyorum ama aklım burda yani :)

piyo yüreğin mantığın tamam diyorsa yeniden düşün
çocuk için evlilik olmaz canım
seni çok iyi anlıyorum ama evlilikten daha büyük sorumluluk

ortak birşeye sahip değiljen anlaşamdığın biriyle nasıl çocuk yetiştireceksin arkadaşım ?

hadi ben dersimi aldım ondan ayrı yapamıyorum herşeye rağmen seviyorum dersen
aynı şeyleri yaşayabileceğini göze alarak bu yola girmelisin.

kuzum selamlar

senin memleket ne sıcak yahuuu

geberdim sıcaktan :)
yollarda bitmiyor 11 saat sürdü.

kuzum selamlar

senin memleket ne sıcak yahuuu

geberdim sıcaktan :)
yollarda bitmiyor 11 saat sürdü.

hahah sıcaktır buralar ki bugün serin hali sözde gece yağmur yağdı da serinledi ortalık, Alanya'da mısın? geçecek misin merkeze? kaç gün buradasın hesap ver bakalım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…